Oturduğu evden utanan kuzen

Yemin ederim eşimin halasının kuzeni, sana anlatmıştım. Ama o bacaksız bile 2 yıllık y.o bitirmişti hiç değilse.

Zengin olmak istiyoduysa okuyup iyi bi meslek sahibi olup iyi kazanan bi kız olsaydı pardonda yani. Zengin erkek diye gözünü karartan bayanda zekasız bayandır. Kendisi çalışıp çabalayıp biçok şey elde edebilicekken avcılığa çıkmak resmen ucuzluk.
Benimde var bulunduğu konumdan rahatsız olan bi arkadaşım, insanlara bulunduğumu konumu daha farklı yansıtır filan bu da yanlış ama en azından benim tanıdığım kız zengin koca kapaklamak yerine istediği gibi bir hayat yaşamak için deli gibi okuluna eğitimine odaklandı şimdi çok iyi bir üniversitede çok iyi bir bölümü ingilizce okuyor ve ana dili gibi ingilizce konuşuyor. Mezun olduğunda da çok iyi yerlerden başlayacağı aşikar. Yokluktan rahatsız olan insan bunu yapar. Sizin kuzen baştan ayağa cahilin önde gideni ona hiç bişey anlatamazsınız o yüzden boşverin gitsin.

Terbiyesiz merhametsiz gibi hakaretlerinizi size iade ederek cvp yazayım dedim. :) Ona kötülük değik haddini bildirmek deniyor :)
Ben de bunu diyorum zaten, kimse kimsenin maddi durumu ile dış görünüşü ile alay etmemeli. Konu sahibinin kuzeni alay etmiş ki gayet de terbiyesiz bir üslupla. İstediğini söyleyen istemediğini işitirmiş. Konu sahibi de merhamet duygusuyla babası yok maddi durumları iyi değil vs vs şeklinde düşünüyor. Böyle birine merhamet etmek anlamsızdır. Bak evlerini açmışlar ama kalkıp alay edebiliyor Bu kişi ergen bir kız değil yetişkin bir birey. Ediyorsa da haddini bildirmek gerekiyor, Haa siz çok geniş gönüllüsünüzdür size kötülük yapana öteki yanağınızı dönüyorsunuzdur o ayrı tabii ama ben bu işlerin böyle yürümediğini bilecek kadar tecrübe sahibiyim. Ben hem öksüz hem yetimliği fakirliği acizliği yaşadım hem de hiç hayal edemeyeceğin şekilde...Bir insanın kötü kalpli, terbiyesiz, saygısız olmasının, fakir, yetim vs olması ile kamufle edilemeyeceğini biliyorum. Ayrıca kimse kimseye merhamet edecek acıyacak kadar yüksek konumda değil, kimin ne olacağını allah bilir.

Yok ya bu bildigin cahilin teki. O haliyle universiteden dusugunu asagilamak nedir
Hepimiz iyi kötü günler gördük, 'Zengin koca' diye gelene gidene maaşını sormadık ya ayıp. Kendi üni mezunu olsa tamam derim dengini istiyor da bu zihniyetle istediği eş kendini ister mi, isterse de defosu yaması nerede yani?

Bence alttan alarak halledin bu işi aşağı görüyodur o kendini o yüzden aşağılık kompleksi olmuştur kolay bir durum değil onun açısından da bakacak olursak siz mücadele vermelisiniz terapi de olabilir ilgilenin Allah rızası için kazancınız olur sonunda

Baba yok, gecekonduda yaşıyor ve keyfinden mi okumamıştır sizce?

Konuşarak ikna edemezsiniz, kendi haline bırakın... Külkedisi hikayesi ancak masallarda olur, bunu yaşayarak öğrenecek...

Insanin icine oturan fakirlik anilari vardir. Kimisi kurtulur,kiminin psikolijisi bozulur hayati boyunca etkisinden kurtulamaz. Kuzeninizin tavırları hic hos degil o bir gercek. Hatta biraz maddi olanaklari iyi biriyle evlenirse muhtemelen görgüsüz olup cikacak. Evlerden ırak..
Gelgelelim fakirlik zor lan valla zor.
Ben mesela kirmizi et tavuk falan yerken kemikliyse uzerinde toplu igne ucu kadar bile et birakmam. Kedilerin onune atsan benim artigimi "Allah bunu yiyenin belasini versin,etin kokusunu bile birakmamis" der.
Cocukluktan kalma huy iste. Onları doyuncana yemek hayal olduğu icin, iyice kemirirdim. Büyüdüm fakirlik geçti ama böyle izi kaldi.
Neyse iste kemirmek güzel,fakirlik çirkin..

Sakin yadirgamayin hayat cok zor.babasi olmayan kizlara bazi cevreler kotu gozle bakiyor ondan söylemek istememistir yanlis anlamayin.siz olgun favranin kapinizi acin yinede ona.bilin ki icinde cok ezilmis kucuk bir kiz cocugu var kuzeninizin
O kötü gözle bakanların gözleri çiksın .O ne demek ya valla aklim almıyor.Babası ölünce neden kötü gözle bakılıyor ne oluyor da bizim bilmedigimiz bakılıyor.Hadi ayrı anne babanın anlarım yaşadım çünkü ama rahmetli olan ne alaka.

+1
Gecekondudan utanmak olabilir , yadırgamam. Ben olsam ben de yardım ederdim.

hem sana laf sayıp hem kocanın maaşını az bulup kendi aklınca seni aşağılayacak k6sura bakmasın artık zengin koca adaylarını gecekondusunda ağırlasın

Sosyal medyaya evini cekip koyardimlar filan alay etmektir bana göre. Asla iyilik timsali, geniş gönüllü değilimdir aksine yumuşak yuzlu bir tip degilim ancak bazi konular okadar basit olmuyor. Benim bir kuzeniminde anne babasi bosanmisti. Yeni evleri berbatti misafirlerini arada bizde agirlarlardi.Kuzenimle cok defa atismisizdir ve yok yere ne laflar saydi ama kotu oldugundan değil icinde bulundugu durumdan oldugunu biliyordum. Karsiligini verdim mi hep verdim ama kalkip haddini bildircem diye iyice assagilayip evlerinin fotosunu cekip sosyal medyaya koymak gibi sacma sapan cocuk cocuk islere kalkmadim. Simdiyse o kuzenimle aramiz gayet iyi.
Hic mi anlamiyor o zaman iyice laflari dizer bir guzel muhattabi kesersin boyle ev resmi koyup akli sira rezil etcem hareketlerine gerek yok

hayır kabul etmeyin. yarın adam bayramda sizin eve mi gelecek bayramlaşmaya?? bunun sonu yok ki ?
eger adam onu seviyorsa çadırda kalsa sever villada da?

haha o zengin koca adayı yakında vazgecer bundan.. yahu bi kere zengin adam zengin aile kızı ister.. sadece filmlerde o gecekondudan kız alıp el üstünde tutmalar..

zengin avcısı bi kız olduğunu nasıl anladınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…