Valla ağlaya ağlaya bu kadar oldu ama haklısınızKeşke daha anlaşılır ve kısa yazsaymışsınız cevap veren daha çok olurdu
Üç kere şifreyi yanlış girin bankamatige....bakalım bir daha sizi gönderiyorlar mi!!
Biraz tavrinizi değiştirseniz onlara karşı yani kendinizi çekin ne yardim bekleyin ne de yardim edinValla ağlaya ağlaya bu kadar oldu ama haklısınız
Kp rahatsız mı neden kendi çekmiyor
Babam da 80 lik anneannem de kendi çekiyor bankamatik bilmezse içerden çeksin denesin öğrensin
siz o aileye maddi destek oluyosunuz. aile de o parayla başka çocuğa hediye mi alıyor.Eşimin ailesine maddi manevi desteği sağlayan biziz. Arada yardım ediyoruz. Gelin görün ki kızıma bir ip almazlar kayınbiraderim çocuklarına kıyafetinden yiyeceğine alırlar.
E napim kendimi mi ezdiriyim.
Bu ezdirmeyen haliniz mi sizce?E napim kendimi mi ezdiriyim.
Ay gencecik adam 50 yaşında taş gibi birde. Instagram Facebook anasını ağlatır ama bankamatikten bir türlü anlamıyormus. Giseden halletmek işine gelmiyor. Tembel adam . Ya bir keresinde dedi ki insan çocuğuna yüz verirse oevlat babasının tepesine çıkar. Ezeceksin ki saygılı olsun.
Maaş kaçıyor mu
Acil para mı lazımmış
Eşin işten gelince akşam çeksin
Telefon konusunu hiç anlamadım bana ne demek çok zor olmamalı telefon konusunda bir iş deneyiminiz mi var neden ille de siz alasınızki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?