Oturdum sinirden ağlıyorum akıl verin

Bütün suç eşinizde.Karısını ezdirmese arkasında dursa ailesi de size böyle davranamaz. Ben olsam gitmezdim. Oğulları gitsin de kendi çeksin.

Eeee esin onun oğlu!!sen karışma onun babasının her işine koşmasına...
Ama sen yardımcı da olma.Al çocuğunu çık dışarı ,gezin tozun döndüğünde " Aaaa unutmuşum ,ben de aklımda bir şey var diyordum" diyin

Sağolun tek tek teşekkürler.
Esim abisi ile yarışıyor resmen . Ondan daha iyi olma daha çok kendini sevdirmek peşinde ama olmuyor.
Kbiraderim eşimi çok kıskanır hep kötüler laf sokar,bana karşı iyidir . Eşime anlatıyorum niyeti öyle değildir diyor .

Ya dün kpeder dedi ki evimde oturuyorsunuz kira verin bana şu kadar borclusunuz. Eşim gülüyor ama adam ciddi eşime küçümser gibi baktı. Eşim hala gülüyor kör şeytan dedi çıkar terliği vur vur agzina bakalım yine gülüyor mu .
Ezilmeye alışmış adam . Beni de kendine benzetti

Genç arkadaşım 10 günlük lohusayken dikişlerinizi tuta tuta onlara telefon almaya giderseniz daha çok konu açarsınız buraya.
Hadi eş ailesi fikirsiz ve merhametsiz,eşiniz de uydum akıllı sizin aklınız ne güne duruyor?
Burdan ben sinir oldum.
Başta kocanız hepsine çekin resti bu ne terbiyesizlik?
Sizi de bir anne doğurdu,siz de insan evladısınız bu hadsiz insanların uzaktan kumandalı robotu değil. İnsan maaşlı çalışanına böyle davranmaz.
Kıyamadım size,çok üzüldüm.

Son düzenleme:
kocanızı ayak işlerine koşturmaları çok sık yaşanan bir durum ama siz ayak işlerine koşturulacak kişiye dönüşmeyi nasıl başardınız hayret doğrusu. ne münasebet canım. rica edilir yapılır ama temizliği bitirtip göndermeye çalışmak nedir. bunları yapmak zorunda olmadığınızı açıkça dile getirin. öyle bir çocuğa sahipken bu ayak işlerini yapmayın.

Bu psikolojiyi tanıyorum. Kv de lohusalığımda her gün bir başka şeyle vurmaya calısıyodu beni ben de sanıyordum ki daha iyi olursam düzelicek. Ben alttan aldıkça o dozu arttırdı ben aman susayım buna da yarına birsey bulamaz dedikce sonunda hakarete başladı. Benim farketmem aylar sonra oldu iş işten geçtikten sonra. Eşin de bu psikolojide sanıyor ki anne babasına iyi evlat oldukça onu sayıp sevicekler. Yok öyle birsey bu belki gerçekten adaletli aileler için geçerli. Herzaman deveyi diken yaranıyor

“Anne temizlik yapıyorum, bugün gidemem. Yarın çıkarsam bakarım” ilk açıklama.

“Anne çocuğu bana sormadan nereye götürüyorsun? Çocukla oynayacağım diye işimi acele yapıyorum. Geri getir lütfen” ikinci açıklama.

Daha 2 yaşında kızımı kimseye bırakıp bir yere gitmedim. Biri habersiz çıkarsa cıngar çıkar, kıyamet kopar. Mis gibi kavga sebebi benim için. Bu ne rahatlık ya? Bu kadar tepenize neden çıkardınız? Eşiniz düşkünse halletsin her işlerini, siz neden yapıyorsunuz?

Valla bende ilk bi kac cumleden sonra sinirden okumadim ama sinirim onlara degil size. Gidemem diyin yaw gi-de-mem. Ne yapacaklar. Ne yapabilirler. Hatta ustune diyin ki eltim kayinbiraderim evdeler niye ben gidiyorum bu halde hayret ya diye sinir krizi gibi bagirinda. Bu nedir ya. Saf misiniz siz. Cok sinirlendim Allah askina kendinizi bu kadar ezdirmeyin.

Siz daha esinizi dinlerseniz hic bisey duzelmeyecegi gibi yaptiklariniz degil yapmadiklariniz goze batacak ve esinizle de ilerde araniz acilacakm kac yillik evlisiniz. Ne bicim insanlar var yemin ederim bunlari okudukca kendi kaynanama asik oluyorum !

Saygılı olun, mesafenizi koruyun, başkalarıni hayatınızın merkezine koymayın...

Nasıl bu kadar alttan alıyorsunuz hayretler ettim. Az hakkınızı savunun ya, kendiniz için değilse bile çocuğunuz için. Aşırı pasif davranıyorsunuz. Maaşı ÇEKMEYİN.

neren sivri dilli be
sivri dil olsa aman laf olmasın sevsin bizi diye kıymet ederler size
her dediklerini yaparsanız daha çok ezilirsiniz çok

görmeyin duymayın herkes kendi işini kendisi yapsın

Sizi lohusayken abisine telefon al diye silahla tehtit mi ettiler?
Siz kendinizi ezdirmissiniz. Onların hareketleri normal

neren sivri dilli be
sivri dil olsa aman laf olmasın sevsin bizi diye kıymet ederler size
her dediklerini yaparsanız daha çok ezilirsiniz çok

görmeyin duymayın herkes kendi işini kendisi yapsın

Yani sivri dilli dediğim işlerini yapar ederim ama herhangi bir sözlü tartışma durumunda susmam terslerim vs. Kpeder dilin sivri diktatörsün değiştir huyunu falan diyor.
Öyle olduğumdan değilde onlara aşırı gelen halim olunca beni torpýlemek için diyorlar ağzımdan öyle cikiverdi

Eşin çok biliyorsa işten gelirken çeksin maaşı. Böyle düşüncesiz insalara sinir oluyırum. UFak çocuğun var senden ne diye beklerler iş. Sana yardım etmeleri gerekirken. Git çocuğunu al evine gel bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…