Eşimin amcası yurt dışında yaşıyor bilmiyor buraları o yüzden beni gönderdiler bulamaz diye
Valla bu süper bir fikir, kökten çözüm.Üç kere şifreyi yanlış girin bankamatige....bakalım bir daha sizi gönderiyorlar mi!!
Üç kere şifreyi yanlış girin bankamatige....bakalım bir daha sizi gönderiyorlar mi!!
Eeee esin onun oğlu!!sen karışma onun babasının her işine koşmasına...Bütün şifre işlemlerini eşim hallediyor. Bankayi arar babasi gibi konusur. Ses taninmadigi icin islem yapabiliyor .
Kp sadece emir veriyor. Eşim robot gibi yapıyor. Birde azar isitiyor yanlış yapınca.
Ay daha da sinirlendim ölüyorum öfkeden
Bu psikolojiyi tanıyorum. Kv de lohusalığımda her gün bir başka şeyle vurmaya calısıyodu beni ben de sanıyordum ki daha iyi olursam düzelicek. Ben alttan aldıkça o dozu arttırdı ben aman susayım buna da yarına birsey bulamaz dedikce sonunda hakarete başladı. Benim farketmem aylar sonra oldu iş işten geçtikten sonra. Eşin de bu psikolojide sanıyor ki anne babasına iyi evlat oldukça onu sayıp sevicekler. Yok öyle birsey bu belki gerçekten adaletli aileler için geçerli. Herzaman deveyi diken yaranıyorSağolun tek tek teşekkürler.
Esim abisi ile yarışıyor resmen . Ondan daha iyi olma daha çok kendini sevdirmek peşinde ama olmuyor.
Kbiraderim eşimi çok kıskanır hep kötüler laf sokar,bana karşı iyidir . Eşime anlatıyorum niyeti öyle değildir diyor .
Ya dün kpeder dedi ki evimde oturuyorsunuz kira verin bana şu kadar borclusunuz. Eşim gülüyor ama adam ciddi eşime küçümser gibi baktı. Eşim hala gülüyor kör şeytan dedi çıkar terliği vur vur agzina bakalım yine gülüyor mu .
Ezilmeye alışmış adam . Beni de kendine benzetti
akilli kadin budur iste
Konuşarak sorunların cozulemedigi durumlarda kendini ne hirpaliycan ....onlar düşünsünValla bu süper bir fikir, kökten çözüm.
Valla bende ilk bi kac cumleden sonra sinirden okumadim ama sinirim onlara degil size. Gidemem diyin yaw gi-de-mem. Ne yapacaklar. Ne yapabilirler. Hatta ustune diyin ki eltim kayinbiraderim evdeler niye ben gidiyorum bu halde hayret ya diye sinir krizi gibi bagirinda. Bu nedir ya. Saf misiniz siz. Cok sinirlendim Allah askina kendinizi bu kadar ezdirmeyin.Kızlar merhaba ,
Sinirden ölüyorum şu an.
Temizlik yapıyordum kızım oynuyordu etrafımda. 15 aylık.
KV geldi, kp nin maaşı yatmış git cekiver dedi.
Tamam dedim temizliğim bitsin giderim.
Kp aradı mi seni maaşı yatmış diyor hala. Yani diyor ki kp gitsin maaşımı çeksin diyorsa işi gücü bırakıp gideceksin. Cevap vermedim kızımı aldı salona geçti. Bende odanın kapısını kapadım temizliğe devam ettim. Kapı sesi geldi . Almış kızı gitmiş .
Açtım kapıyı niye haber vermiyorsun gittiğinizi farketmesem kıza birşey oldu sanıcam korkudan ne hale gelirim dedim. Kızım küçük ama çok yaramaz sandalyeyi camın önüne çekip pencereyi açabiliyor.
Her neyse derdim şu ki, kayınbiraderim, karısı ve görümcem var.
Evde pinekliyorlar onlara iş yaptırabilen yok her işleri için beni ve eşimi arıyorlar . Musluk ucu pimaş boru maaş yoğurt b.mb.ok işleri bizden istiyorlar.
Yani şunu hiç bir evladı yapmaz. Doğum yapalı 10 gün olmuş neymiş telefon alınacakmis yurt dışından gelen abisi ile. Dikislerimi tutarak taksi koltuğunda ağlayarak gittim . Ama mecburum gibi davranıyorlar hala bana minnet duyulacağına köpek yerine konuluyorum. Ay Allah belamı versin bunlara yüz verdiğim için ağlıyorum yemin ediyorum sinirden
Ama hasta ziyareti düğün gibi önemli şeyler için kapımızı çalan yok . Her aile yapısı farklıdır. Bu tür ziyaretler eşimin tarafında çok çok önem taşır o yüzden söylemek istedim , yani bilin ki bütün ayak işleri bizde ama konu önemli olunca bizi tanıyan yok.
Ve şu çok canımı sıkıyor. Eşimin ailesine maddi manevi desteği sağlayan biziz. Arada yardım ediyoruz. Gelin görün ki kızıma bir ip almazlar kayınbiraderim çocuklarına kıyafetinden yiyeceğine alırlar.
Kızlar çok zoruma gidiyor . Onlari memnun etmeye calisiyoruz kısaca. Eşim çok düşkün ailesine . Göremiyor ayrım yaptıklarını. Ama onlar çok kayırıyor eltimi kbiraderimi .
Eltim KV ye kapı açmıyor düşünün. Ama yemek yerken bile KV eltim için olsaydı yerdi vs diyor . Ben sivri dilliyim altta kalmam ondan böyle yapıyorlar diyor eşim.
E napim kendimi mi ezdiriyim.
KV kızıma hiç bakmadı. Durmuyor yaramaz diyor . Ama eltimin çocuklarına saatlerce gecelerce bakıyor. Eltim KV ye kapıyı açarken off biktimm diye açıyor duydum söylenirken . Ben güler yüzle .
Kimin çocuğuna bakıyorsan o işini görsün . Bana gram faydaları yok. Hep onlara maddi manevi yardımları var. Kii kbiraderimin maaşı bizimkinin 2 katı, birikmiş paraları vs çok. Yine de yardımı onlara yapıyor.
Bana kizacaksiniz ama bir kaç kere kavga çıkarmaya çalıştım bir daha gitmeyelim diye .başarılı olamadım. Tuzağa düşmediler , kurtulamadım.
Neyse...
Çocuğumu aldı gitti temizliği yapayim hemen gideyim diye bende oturdum size yazıyorum .
Eşim git diyor. Gitmicem. Bizi dışlamalarından korkuyor. Bıktım ya nefret eder oldum artik. Napim gidim mi gitmiyim mi. Eşim hala onlara yaranma peşinde .Yalvarıyor git diye .
Biliyorum karışık saçma sapan yazdım. Düşündüğümü buraya yazdım. Kusura bakmayın .
neren sivri dilli be
sivri dil olsa aman laf olmasın sevsin bizi diye kıymet ederler size
her dediklerini yaparsanız daha çok ezilirsiniz çok
görmeyin duymayın herkes kendi işini kendisi yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?