Oturdum sinirden ağlıyorum akıl verin

Valla canim senin tek kurtulusun saglam bir kavga. Boyle yaptıkları bir zaman bas yaygarayi kavga cikar arayi ac kurtul yoksa cok sömürürler seni. Beni de cok sömürduler esimin ailesi en son canima tak etti kavga kiyamet kestim tum baglarimi simdi hic gormuyorum ogullariyla gorusuyorlar sadece. Boyle insanlarla asla başa cikamazsin cunku hep uste cikacak bisey bulurlar. Tek cozum komple temizlik .

Eşin senin bu yaptıklarını görüyor ve takdir ediyorsa ne güzel. Farklı bi açıdan bakarsan eğer aklın ve temiz kalpliliginle kp sana güveniyor.yoksa kızına söylerdi dimi. Gerçi bu tek olay değil gibi duruyor.eşinle konuş önce. Tepki vericeni yardımcı olmicanı bilsin.yoksa eşin arada kalınca ailesini tercih edicek birine benziyo.sen üzülürsün

Hani derler ya deveye diken insana s... yaranır diye gerçekten doğru
Babamla annem de çok çekti bbannemle dedem annemin takılara el koyup öbür torunlarına evlatlarına dağıtmış amcamlarla birliklerken her işine annemi çağırmış benim aklım eriyo babam oldum olası eve toplu alışveriş yapar çay koliyle şeker çuvalla gibi yığa yığa alır hala da öyledir huyu sonuçta düzenli aylığı yok yarın nolur nolmaz der babannem rahmetli eve gelince kendine doldurur gider bidakine de amcamlara katardı kim yicek bukadar zebil eder atarsın derdi anneme evlat kayıran insanı hiç sevmem bu yüzden ki rahmetliler de çok pişman oldu son nefeslerinde annemle babam baktı diğer evlatlar 1gwce bakamadı işte kötü davranan yaranıyo ya öyle

Çocuğu alıp gitmeyi bi kere görümce yaptı bekarken doğur kendinde anlarsın dedim şimdi haklısın diyo
Sizinkilere yaranılmazmış canım yapma kimsenin işini herkesin eli ayağı var boşver eşinle çocuğunla mutlu ol diğerleri ne derse desin eşin de sorun etmezse yapma

Bir iyiliği sürekli yaparsan onu görevin zannederler yapmadığında da kötü olan sen olursun yaptığın zamanlara kimse teşekkür etmez :) bunu yaşayarak tecrübe ettim kendime bir kuruş ayırmayıp kardeşimin okul masraflarına koştum kimse teşekkür etmedi ama okurken harçlık yollamayı bir kestim cimri oldum bir anda onca ki bu en basit örneği daha neler neler yapma arkadasım iş yaparken tutuldu belim ben yatıyorum de geç

Bu kk de okuduğum kadarıyla türkiyedeki erkeklerin yarısından çoğu büyüdüğünü sanıp evlenen ama aksine hala çocuk kalmış insanlar.. Dengeyi kurmak eşe düşer, eşiniz dengeyi kurmaktansa nolursa olsun he anne he baba dediği sürece bu olayları devamlı yaşarsınız maalesef.

Yazdınız, anlık bir rahatlama yaşadınız ama bu böyle olmaz. Kendinize değer verin biraz, ne diye ayak işlerini yapıyorsunuz. Kim yaparsa yapsın, size ne. Eşiniz çok hevesli ise kendisi yapsın.

Ya böyle eş ailesi için kendini paralayan kadınlar kendi aileleri için ne yapıyorlar çok merak ediyorum. Dahası eşiniz sizin aileniz için ne yapıyor? Muhtemelen hiç. Yetiştirip büyüten aile kıyamazken kayınvalide kayinpedere kendini heba eden kadınları hiç anlamayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…