Oturma Odam - Öncesi ve sonrası - Detaylı

Begenmenize sevindim , her sabah uyandigimda severek giriyorum oturma odama..

allah herkese gönlündeki gibi bir yuva nasip etsin, en önemlisi agiz tatliligi tabi

cnm ilk halinide beyendim. ama ikinciside süper olmuş çok beyendim emeğinize değmiş .güle güle oturun...

Mükemmel bir değişimmm, çok güzel olmuş canım. Sabrın sonu selamettir misali, o kadar aksiliğe deymiş :81:

Çok güzel olmuş,huzurla otur evinde,herşey uyumlu oluş emeğinin karşığını almışsın

mesleğini bilmiyorum ama bence iç mimar olmalıymışsın.ben evin ilk halini bile beğendim ama ikinci hali muhteşem olmuş ellerine sağlık

senin elin degerde kötü olur mu hic.

ben salonunun eski halinide cok begeniyordum, peri evi gibiydi :)
ama simdki hali cok $ik olmus.

mobilyalari nerden aldin? özellikle siyah duvardaki o yuvarlak mumluklari?

tebrik ederim cok güzel olmuş ellerine yüreğini sağlık......güle güle ,huzurlu sağlıkla oturun inşallahhhhh

m,erhabalar. Allah agzinizin tadini bozmadan oturmak nasip etsin.
sana katziliyorum. bende eger zamanimin cogunu ayni yerde geciriyorsam. butcemi fazla sarsmadan degisiklikler yapmayi tewrcih ederim. su an bende o asamadayim. salonumda koltuklarim kirmizi deri. 3 senedir bu renk beni cok bogdu. esim severek aldin sana demistim. kirmizi zor demisti. ama ne yapim yasamadan bilemezdim. yasadim ogrendim. simdi butün möbel magazalarini dolasip istedigimi ariyorum. hallettigimde eski ve yeni halini cekip sizlerle payxlasiriz. gule gule oturun insallah.

çok güzel bir değişim olmuş modern çizgiler renkler çok güzel yakalanmış perdenin kırmızısı da bende var bende duvar kağıdı bakıyorum fakat kırmızı benim salonu boğar ne renk olsa diye düşünüyorumm...evini güle güle kullan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…