Oturma Odam - Öncesi ve sonrası - Detaylı

aslinda yatak odam cok cok güzel deil bence, ama seviyorum :) inanilmicak bi tarafida yok.
arkadasin biri ikea dan sandi fotoyu o kadar :))

amin, cok tesekkür ederim

ya nedicem. benm ev bitsin de sana haber verim de bi destek ol dekorasyona :))) hatta şimdiden 3d çizimlerini koydum topiğe. bakarsan ve özellikle mutfak dolapları hakkında fikir verirsen sevinirim.

gülegüle oturun canim güzel olmus
ben sadece duvardaki resmi begenmedim yoksa gayet hos kullanisli olmus

Merhaba arkadaşlar..

Önce ki sayfalarda ki karşılıklı yazışmalarave akabinde devamına şahit oldum..

Lütfen sayfaları paylaşım içeren mesajlar yerine tartışmalı mesajlar ile doldurmayınız..Konular da sorun varsa Kötü İçerikten bildirim yapınız..Yaptıktan sonra da lütfen bekleyiniz ve beklerken de hala tatışmaya devam etmeyiniz olur mu?

Bu tür yazışmalar devam ederse konuyu kapatmak durumda kalacağım üzgünüm..

Kötü İçerik değerlendirmeye alınmış vegereken işlem yapılmıştır.

İyi paylaşımlar..

mükemmel olmuş cnım benm...ilham kaynağı oldun bana:)bu arada bunların hepsini kendin mi düşündün yoksa bi dizayn için mimar falan ayarladın mı?

Çoook güzel olmuş... güle güle oturun cici evinizde

cook tesekkür ederimmm

mükemmel olmuş cnım benm...ilham kaynağı oldun bana:)bu arada bunların hepsini kendin mi düşündün yoksa bi dizayn için mimar falan ayarladın mı?

aman canim ne mimari, ayrani yok icmeye atla gider micmeye diye bi atasözü var o geldi simdi aklima

tamamen kendi zevkisim :))

vay süper olmuş güle güle mutlu mesut eskitin diycem ama eskitmeyin tam benim renklerim siyah ağırlıklı çok asil ve modern olmuş:87:

bence de kaliteli duruyor ama fazla kalabalık gibi diil miiiiiiiii:18:

canım o plazmalık ustundekı yuvarlak olan dekorları aldınmı yoksa ozle yaptırdınmı

eski hali daha spor ve renkliymiş.şimdiki hali de bayağı resmi ve tarz bir dekor olmuş.Allah nasip eder de birgün evlenirsem salonuma bu tarzı açık tonlarla elde etmeye çalışıcam,ve inşallah bir odamı da fuşya gri karışımı yapıcam..o da spor tarzda olmayacak tabi inşallah resimlerini buradan paylaşmak da bana nasip olur:)))yalnız yuvarlak koltuk harika bir fikirdi bundan da mutlaka almak isterim:))))

Önceki halide güzelmiş daha sıcak bir havası varmış.
Şimdi ki hali daha modern tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…