Oturma Odam - Öncesi ve sonrası - Detaylı

herşeye rağmen çok güzel olmuş güle güle oturun

güle güle kullan canim cok guzel olmus bende yeni ev düzücem banada fikir verirmisin lütfen krem rengi koltuk almaya kesin karar verdim diyebilirim ama dige mobilyalarimi cok koyu yapmadan nasil kahveyle kombine edebilirim mesele beyaz sandalye beyaz yemek masasi uyarmi cokmu soguk durur yoksa sadece aksesuarlari kahve tonlari kullansam olmazmi

Merhaba canım bende fikrimi belirtmek isterim,duvarının rengiyle halın başka olsaydı daha süper olurmuş gibi geldi.Siyah beyaz bir halı çok daha hoş olur.Ama zevkine hayran kaldım,her detay farklı bir hava katmış vazolar,tablolar tv üniten ve tekli koltuklar şahane.Güle güle oturrrr.

bayıldım ama bir kaç sorum olacak duvar kağıdın yeri m fiYATI ayıp olmazsa tabiKİ BİRDE KOLTK TEKLİ YERİ VE FİYATI ,tavan köpük yapımarkettekilerden mi

odanız çok şık ve modern olmuşş.iyi günlerde kullanın.perdeniz ve duvar kağıdınızın marka ve seri nosunu yazabilirseniz sevinirimm.

Ben de eski eşyaları naptığınızı merak ettim.Hiç ihtiyaç yokken bu "yenileme" meseleleri garip geliyo bana.Onca para ve emek harcıyoruz hiç gerekmediği halde,sıkıldığımız için.O kadar vakti ve parayı bi hayır kurumuna harcasak nasıl olur?Azcık kendi minnacık dünyamızın detaylarında boğulmayı bıraksak? Güle güle oturun diyim yine de.

tesekkür ederim, iyi ve kötü eöestirileriniz icin..

hayatimizda bi cok seylere farkli acidan baktigimizda olumsuz tarafini görebiliriz..
ama karsi tarafa bunu saygiyla dile getirmeniz taktire $ayan,
ruhum SIKILMisti ve gelen misafirler koltugum genis oldugu icin rahat oturamiyolardi.
tv ünitem yoktu ve tv de esimin bekarlik zamanindan kalmaydi.
huzurlu deildim .
perdeleri ve koltugu oglumun odasina gecirdim, digerlerinide sattim.

ha ihtiyaci olan biri olsaydi cevremde seve seve verirdim eski mobilayalarimi, bi tasla iki kus vurmus olurdum :)

bayıldım ama bir kaç sorum olacak duvar kağıdın yeri m fiYATI ayıp olmazsa tabiKİ BİRDE KOLTK TEKLİ YERİ VE FİYATI ,tavan köpük yapımarkettekilerden mi

duvar kagidi 2 rulo aldik
1 rulosu 25 €. ebayden aldim.

tekli koltuk www.delife.eu 289 €

tavan öyleydi tasindigimizda, bizden önceki kiracilar yapmis, evet köpük yapim

odanız çok şık ve modern olmuşş.iyi günlerde kullanın.perdeniz ve duvar kağıdınızın marka ve seri nosunu yazabilirseniz sevinirimm.

tsk ederim
duvar kagidimin markasi Rasch seri numarasi 5526-31

Canım öncesi de çok güzel sonrası da ama tabi sonrası çok daha modern bişey olmuş gibi... :87:
bayıldım harika bazı detayları kendime sakladım. evimde düşünüyorum mesela tablona bayıldımmmmm bide tabi ip perdelerineee güle güle otur inşallah

Son düzenleme:
sadece dıyebılecegım tek bır uzun cumlem var
Süper ötesi zevkle ve kaliteyle döşenmiş sımsıcacık bir oda
Huzurla yasayın

:2: yaa süper ötesi ... bittim gerçekten harika döşemişsin birde o yuvarlak koltuğun fiyatı nekadar

Yeniliği seven biriyim...Kişinin kendini daha mutlu hissedecek ortamlar hazırlaması hoşuma gidiyor.

Çok beğendim,şık modern bir oturma odası olmuş güle güle oturun.

bayıldım,siyah renk kombinlerinize

siyah favorim herzaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…