pek senin evin gibi gelmedi. bir yerden alıp kopyalamışsın. fotolardaki gelin damatlar neden farklı.görümcenin resmini duvara koyacak halin yok değilmi.
bu resimler bana pek inandırıcı gelmedi nedense.
pek senin evin gibi gelmedi. bir yerden alıp kopyalamışsın. fotolardaki gelin damatlar neden farklı.görümcenin resmini duvara koyacak halin yok değilmi.
canım senin hayal edemeyeceğin kadar güzel döşenmiş diyemi böle düşündün yada ulaşamayacağın kadarrr güzel diyemi....
en ayrıntısına kadarr tek tek gelene kadar burayaa herr saniyesini bilee gördük boyanma aşamasındann en ince aksesura kadar tek tek çekipp bize her daim gösterdi eğer görmek istersende temmuz annelerinde aşamaları varr..
ha dahada innamıyorsan şu şekilde resim çekebilirmisin ddiyip yaz buraya hamuda kalkmak haricinde her türlü resmi arkadaşımız ekler sanaa..hamudada kalkardı ama şuan 8 aylık hamileee...onuda affett doğum yapınca ölede çeker paylaşır burdaa
canım senin hayal edemeyeceğin kadar güzel döşenmiş diyemi böle düşündün yada ulaşamayacağın kadarrr güzel diyemi....
en ayrıntısına kadarr tek tek gelene kadar burayaa herr saniyesini bilee gördük boyanma aşamasındann en ince aksesura kadar tek tek çekipp bize her daim gösterdi eğer görmek istersende temmuz annelerinde aşamaları varr..
ha dahada innamıyorsan şu şekilde resim çekebilirmisin ddiyip yaz buraya amuda kalkmak haricinde her türlü resmi arkadaşımız ekler sanaa..amudada kalkardı ama şuan 8 aylık hamileee...onuda affett doğum yapınca ölede çeker paylaşır burdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?