Oturma Odam - Öncesi ve sonrası - Detaylı

Çok başarılı bir değişim yapmışsın cnm :) Uğraştığına değmiş. Tv nın arkasındaki duvar kağıdına ve tekli kolyuğun üstündeki parçalı tabloyu çok beğendim, güle güle oturunnn:)

evinizin oturma odası böyleyse salonunuzu nasıl cok merak ettim..cok güzel olmus cok zevklısınız..

siyah perde ve koltuk çok güzel
siyahı seviyorum allah sağlıkla kullanmayı nasib etsin....

Modeller cok hoş, çok orjinal ama renkler cok boğmuş gibi geldi bana.

Güle güle oturun inş..

birsürü aksiliğe rağmen böyle bir salon çıkıyosa ortaya aksilik olmadan döşeyeceğiniz salon kimbilir nasıl olurdu.tebrik ederim bayıldım.çok harika olmuş.

pek senin evin gibi gelmedi. bir yerden alıp kopyalamışsın. fotolardaki gelin damatlar neden farklı.görümcenin resmini duvara koyacak halin yok değilmi.
bu resimler bana pek inandırıcı gelmedi nedense.

aşkitim benim zevkli arkadaşım...
üstüne bi çuval çeksen manken olursun,gözüne tükenmez kalem sürsen artist olursun...evine de portakal kasası alsan saray yaparsın...zevklisin,her yaptığın güzel oluyor o yüzden

kaç zamandır merakla bekliyorduk...önceden çok şirindi...şimdi de çok şık,çok rahat bi oda olmuş...eline ayağına sağlık...o evde hep mutlulukla oturun,kahkalarınız odayı çınlatsın inşallah

pek senin evin gibi gelmedi. bir yerden alıp kopyalamışsın. fotolardaki gelin damatlar neden farklı.görümcenin resmini duvara koyacak halin yok değilmi.

??????????
biz hepsini biliyoruz arkadaşım...nerden nasıl aldığına kadar...aşkit her aşamasını adım adım paylaştı...çerçeveler,sehpa,çerçeveler...hepsi adım adım oldu..en yakın tanıkları bizleriz...arkadaşımız kkda çok eski,paylaşımları çok olan bir arkadaş...bütün eşyalarını,fotolarını da önceden biliyoruz...
böyle bi şey yazmadan topic sahibinin eski msjlarına bi bakmanı tavsiye ederim

askitim ev senin sanılmayacak kadar muhteşem ötesi olmuş.

demekki arkadaşların olarak biz iyimser davranıp güzel dememiş;gerçekten güzelmiş

her aşamasını bilen biri olarak seni terar tebrik ediyorum emeğine sağlık.

güle güle huzurla otur.

canım senin hayal edemeyeceğin kadar güzel döşenmiş diyemi böle düşündün yada ulaşamayacağın kadarrr güzel diyemi....

en ayrıntısına kadarr tek tek gelene kadar burayaa herr saniyesini bilee gördük boyanma aşamasındann en ince aksesura kadar tek tek çekipp bize her daim gösterdi eğer görmek istersende temmuz annelerinde aşamaları varr..

ha dahada innamıyorsan şu şekilde resim çekebilirmisin ddiyip yaz buraya hamuda kalkmak haricinde her türlü resmi arkadaşımız ekler sanaa..hamudada kalkardı ama şuan 8 aylık hamileee...onuda affett doğum yapınca ölede çeker paylaşır burdaa

ve dikkatini cekerimki.. ilk fotoda gorunen masanin ustunde bi foto var.. sonraki halindede ayni foto geliyo .. belki bu kadarina dikkat etmemissin ama sende haklisin.. o kdr sk dosenmiski sanki dergiden alip koymus gibi.. gule gule oturman dilegiyle..

:90::90::90:

uzat elini öpücem

allah iyiliğini versin emiiiiiiii:)

aşkit evin yeni halinin fotoları açılmıyo bende.. başkasının evini eklediğin için sabotemi ettin beni kuu irezil ederim senii vallaha:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…