- 12 Aralık 2008
- 2.600
- 15
- 683
aslında çido'cum senin yorumuna karşılık oğlunun evdeki günlük bir anını çekmiş.o resimde herhangi bir hakaret unsuru yok bence sen yanlış anlamışsın.hakarete uğradığını düşünerek incitici yorumlarda bulunmuşsun.
aslında çido'cum senin yorumuna karşılık oğlunun evdeki günlük bir anını çekmiş.o resimde herhangi bir hakaret unsuru yok bence sen yanlış anlamışsın.hakarete uğradığını düşünerek incitici yorumlarda bulunmuşsun.
Merhaba...
Evin gerçekten harika olmuş...
Temmuz annelerindeyken avize hakkında sorular sormuştum..
Gerçekten ev size ait onu belirtmek istedim...
Eşimle baktık resimlere dün o da çok beğendi...
Sanırım bende Canvas tablolar ve yuvarlak dekorlardan kullanacağım evime...
Eski eşyalarını ne yaptın?
Ben önce mavi koltukları deri kaplattığını düşünmüştüm..
Sonra daha ii okudum...
Ben sadece dışardan okuyan biri olarak seninle aynı fikirde değilim..
Keşke o fotoğraf yerine eliyle yüzünü kapattığı bir fotoğraf olsaydı daha isabet olurdu...
canım senin hayal edemeyeceğin kadar güzel döşenmiş diyemi böle düşündün yada ulaşamayacağın kadarrr güzel diyemi....
en ayrıntısına kadarr tek tek gelene kadar burayaa herr saniyesini bilee gördük boyanma aşamasındann en ince aksesura kadar tek tek çekipp bize her daim gösterdi eğer görmek istersende temmuz annelerinde aşamaları varr..
ha dahada innamıyorsan şu şekilde resim çekebilirmisin ddiyip yaz buraya hamuda kalkmak haricinde her türlü resmi arkadaşımız ekler sanaa..hamudada kalkardı ama şuan 8 aylık hamileee...onuda affett doğum yapınca ölede çeker paylaşır burdaa
benim zevkime göre değil şekerim hayalimdekini sorarsan tahmin bile edemezsin.haklısın ulaşamam çook aşağılarda o kadar eğilemem.yardımını beklerim.bakıyorumda hepiniz bir cephe almışsınız.sana ne oluyorki ben sana mı dedim hemen savunmaya geçtin.hepiniz bir olmuşsunuz yere göge sığdıramıyorsunuz arkadaşınızı.ayy ne kadar önemliymiş sizn için nedense ???????herkes kalkan olmuş mübarek gerçekten şaşırtıcı bir durum.(haa bu arada amuda kalmış halini çok merak ediyorum. bi göndersene imzalı olsun şekerim.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?