Oturma Odam - Öncesi ve sonrası - Detaylı

bayıldııımm!! şüper şüper şüper olmuş maşallah ya
çok severim siyah beyazı
her şey harika da özellikle tekli koltuğun çok hoşmuş
güle güle eskit canım

Merhaba...
Evin gerçekten harika olmuş...
Temmuz annelerindeyken avize hakkında sorular sormuştum..
Gerçekten ev size ait onu belirtmek istedim...

Eşimle baktık resimlere dün o da çok beğendi...
Sanırım bende Canvas tablolar ve yuvarlak dekorlardan kullanacağım evime...

Eski eşyalarını ne yaptın?
Ben önce mavi koltukları deri kaplattığını düşünmüştüm..
Sonra daha ii okudum...

Ben sadece dışardan okuyan biri olarak seninle aynı fikirde değilim..
Keşke o fotoğraf yerine eliyle yüzünü kapattığı bir fotoğraf olsaydı daha isabet olurdu...

ama arkadaşım tamam benim düşündüklerimi kabul etemeye bilir. okeyliyorum. ama benim yorumun tam altına o fotgrafı koyması cidden hiç ama hiç hoş değil. birde çocuğu yani. hiç hoş bir durum değil. bende görünce sinirlendim

siz başta benim yorumumu görüp sonra resme baktınız heralde. aynı şeyı size yapsa aynı tepkiyi verirdiniz.hiç şüphem yok.

askiTo evin gercekten cok şık ve modern olmus, güle güle oturun insAllah canim....

biraz koyu düşmüş ama dediğin gibi gece çekimi olmasınında etkisi muhakakk büyüktür ama çok şık çok modern olmuş cnm ..güle güle huzurla otur evinde ikinci bebekte yoldaymış kuzucuklarınla eşinle mutlu mesut eskitirsin inşallah:)))aaaa bide o beyaz tekliye bayıldım ne kadar modern bir tasarım..sen zaten zevkli hatunsun...tebrikler.

Gerginlik yaratmamak adina yorumlarinizda kirici sözler sarfetmemeye özen gösterin..
Iyi paylasimlar..

eski hali de güzelmiş ama son hali muhteşem olmuş...bir de istediğiniz mobilyalar gemiş olsaydı tahmin edemiyorum artık nasıl olurdu:))) zevkiniz harika.Allah güle güle oturmayı nasip etsin darısı başımızaaaa

muhtesem olmus, emegine degmis gercekten..
saglikli, huzurlu güle güle oturun...

gereken acıklamayı yapmıssın cnmm tebrik ederimmmm

a$kito canim ben resimlerin hepsini göremiyorum niye ki acaba..ilk hali görünüyo sonrasindakiler x seklinde birde son iki resim görünüyo( digerlerinide görmek istiyorum:84:

ayol ben ilk resimleri son hali diye baktım.ne var ki niye değiştirdin anlamadım tamam son hali de çok güzel ama öbürüde fena değil..ahhh para ahhh sen nelere kadirsin....gözüm yok evladınla eşinle sağlık ve huzurla eskit arkadaşım....

AŞKITIM GUZEL ARKŞIM CANIM GERÇEKTEN GECENDE GUNDUZUNDE BIZDEE SENLE PAYŞAŞTIK YAŞANAN AKSILIKLERII VE ŞUAN GÖRUYORUM KI EMEĞININ KARŞILIĞINI ALMIŞSINN CANIM IYILIKLE MUTLULUKLAA OTURUN GUZL OLDANIZDA KOÇİŞN VE MINIK YAVRULARINLA BERABER INŞALAH İPEK BÖCUĞUMUNDAA GUZEL FOTOLARINI GORURUZ BU KOLTUK UZERINDE...

KONUYA DAHIL OLMAK ISTEMIYORUM AMA ŞUNU BELIRMEK ISTEDİM AŞKITO BIZIM 4 YILLIK ARDKŞIMIZ VE BURDAA SENIN TAHMIN BILE EDEMEYCEĞIN ŞEYLERIMIZ PAYLAŞTIK..YUZYUZE GÖRÜŞTUKK AKLINA NED GELIRSE GECELERI SABAHLADIK HER HALIMIZI FOTO ILE BIRBIRIMIZE GÖSTERDIKK TABIKIDE OĞRULUĞUNU BILDIĞIMIZ ŞEYLERI SAVUNACAĞIZZ HIÇBİŞİ BILMEDEN GELIM BURDA KIRLETICI BIR YORUM YAZMANA MÜSADECE ETMEMIZI BEKLIYORDUNN ..NEYSE HERKES GEREKEN CEVABI VERMIŞŞ ONCE UYEYI BIR INCELE SONRA YORUM BUNDAN SONRAA PAYLAŞIMLARINA...UMARIM BU YAPTIĞINIZ HATA DERS OLUR SIZEEE:89::89::89:

evin çok harika olmuş aksilik demişsin bazı şeylere ama o kadar göze batan birşey yok. birde o tekli küre gibi koltuğu çok beğendm. nerden aldınız? rahatmı oturması? birde fotoğraf çekme ustalığınız gözden kaçacak gibi deil tebrikler tüm marifetinize. ellerinize sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…