• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oturma Odam - Öncesi ve sonrası - Detaylı

bayıldım MAŞALLAH cok güzel olmuş katoloktan fırlamış gibi gercekten güle güle kullan canım

evinin dıyer yerlerinide görmek isterdim cok zevklısın gercekten

süper süper süper... tam kapatıyordum ilk fotoları görünce olumsuz yorum yapmamak için.baya bir evrim geçirmiş evin.ağız tadıyla mutlulukla oturun.karla kaplı manzarayada bayıldım

Cok cok cok tesekkür ederim, yüzümde bir tebessümle okudum yorumlarinizi, daha güzelleri sizlerin olsun insallah..:16::54:

çok güzel olmuş:nazar: taşlı samdanların harika ama merak ettim şimdi senin minnak bi oğlun var ikincide yolda o süs püsleri kırmazlarmı ellemezlermi o güzelim vazolara:26: benim oğlum 1 günde parçasını bırakmaz da:1:duvar rengi çok hoş çok değişik güle güle oturun canım

kizimi bilmiyorum ama oglum ellemiyor, cok akilli teyzesi :) az önce gecerken motorbisikletiyle masayi carpti ve özür diledi carptigi icin :1::nazar:

Canim cok begendim ALLAH ailenle huzurlu oturmayi nasip etsin o güzel odandan gülücükler hic eksik olmasin. bendede ayni perdeler var fiatlarida cok uygun oluyor. Aslinda ben evin diger kisminida cok merak ettim eklersen sevinirim :-)))

amin cnm tsk ederim. actigim konulardan bulabilirsin tüm evimi, gerci biraz degisiklikler yaptim ama genel olarak görebilirsin.

Çok şık olmuş, eskiden daha şıkır şıkır şeyleri severdin, Efe nin doğumundan biliyorum.
Kızınınıda sağlıkla al kucağına ( Biz tembel tayfası bekliyoruz tek çocukla )

Gerçi yine şıkır şıkır ama renkler daha asil, daha güzel, yemek masan yok canım.
Almayacakmısın ?

Ben senin herşeyini beğenirdim, beğeniyorumda...

Sevgiler....

cok tesekkür ederim, cok memnun oldum yazdiklarindan.
yemek masasi almayacagim. 6 adet kapanan beyaz sandalye aldim, mutfagimdada acilip kapanan masam var, büyük yemek masasi oluyor , iki tarafli acinca.
yemekli misafirim oldugunda iceri tasiyacagim.

katologtan çıkmış gibi olmuş aşkitom şeker annemmm:nazar::53:
siyahlı duvara ve aynalı çerçeveli kısma bittimmm:32:
lila duvar pek sevmedim ama senin de istediğin bu değilmiş zaten:31:
güle güle oturun inşallah,harika olmuş ellerine sağlıkk:69::71:

canisim lila duvar yokki:26: fotolardan öyle yansimistir belki, mavi LED li lambalari yaniyordu foto cekerken , belki ondan öyle durdu..

gerçekten süper olmuş tüm aksiliklere rağmen eşyaların ve kullandığın objeler süperr bayıldıım

sadece duvarla lamba çok hoşuma gitmedi mor yerine kırmızı düşünebilirsin siyah beyazın arasına renk olarak ama yinede çooook güzel

güle güle oturunnn ellerine sağlık :21::21:

morduvar yok sanirim resimlerden öyle yansidi,
ilerde SIKILIRSAM kirmizi denerim :)

canım gerçekten süper olmuş eski halide o kadar kötü değilmiş ama evrim geçirmiş birde güneşlik yok sanki akşam evin içi görünmüyor mu

günesligim var cnm , ilk sayfaya fotosunu ekledim resimlerin oldugu kisima.

canım son birşey daha o büyük tabloyu nereden kaça aldın acaba

ebayden aldim ama Gitti Gidiyorda da var, Canvas tablolar diye aratirsan bulabilirsin.
180 TL ye aldim cnm.

aşkito masa sandalye yi ne yaptın onlarda güzeldi kuu.:nazar::nazar::nazar::nazar:çok hoşş olmuşş evin kızınla oğlunla eşinlee mutlu mesut huzurlu bir yaşarsınız inşallah

az önce yazdim cnm yukarda biri daha sormu, tekrer yazmayim simdi :))

aşkitocum çok beğendim canım
güle güle otur, elinin değdiği herşey güzelleşiyor :)))
özellikle siyah ayne ve resimlerle süsledigin duvar çok hoşuma gitti
bizde evimizi değiştiriyoruz ve bir duvarım vardı nasıl değerlendireceğimi bilmiyordum
benim için de fikir oldu.

tsk ederim cnm , begenmene sevindim, sende eklersin insallah fotolarini..:34:

çok çok çok güzel nazar değmesin.. :nazar::nazar: maliyeti ne kadar oldu acaba? ben herşeyi çok sevdim ama perdeler ve lcd nin arkasındaki dekora bittim :46::46:

tsk ederim, toplam maliyeti
ortalama 10 bin TL oldu.

Maşallah diyerek lafa başlayayım şahane olmuş bayıldım bittim:nazar:
hele o tek koltuğun şahane nereden aldığını sormamda bir sakınca yoktur umarım:69:
Allah bir ömür ağız tadıyla oturmayı nasip etsin...
amin cnm saol
koltuk + sehpa bu siteden
Delife - Designermöbel, Massivholz, Sheesham, Hochglanz Möbel • Moderne und trendige Möbel zu günstigen Preisen.

canmm güle güle oturun inşallah derim öncelkle!süper olmş evin maşallah:34: vallahi kimin eli deydiyse şu dekorasyona tebrik ediyorum.bikaç sorum var benmde tabiki:13:
1- sehpanın üzerindeki çerçevelerin,vazonun içindeki ağaç dallarını kısacası aksesuarlarını nerden aldn?
2- tekli koltuğun süper,onunda bi adresi varmı acaba güzelim:))
3-deri koltuğun nerden:6:

ellerinize zevkinize sağlık tekrar:42:

1- ebayden aldim , Gitti gidiyorda da aynilari mevcut, canvas tablolari.
dallari tesadüfen girdigim bi dükkandan aldim. vazolarim ikea dan, samdanlarim Poco dan.

aa sahi bide çok önemli bi soru daha cnm,o ip perdelerden içerisi gözükmüyormu geceleri yaa??nasıl_rahat oluyormu?veya güneşlik kullanılıyormu??? çok merak ediyorum beenn:26:

güneslik var cnm , ilk mesajimin sonuna ekledim foto

evinizin oturma odası böyleyse salonunuzu nasıl cok merak ettim..:17:cok güzel olmus cok zevklısınız..:nazar::nazar:
maalesef salonum yok, ama olsaydi altin ve kirmizi renk agirlikli olurdu:16:

pek senin evin gibi gelmedi. bir yerden alıp kopyalamışsın. fotolardaki gelin damatlar neden farklı.görümcenin resmini duvara koyacak halin yok değilmi.
bu resimler bana pek inandırıcı gelmedi nedense.

11uysyf.jpg

:1::1::1::1::1::1::1: allah iyiliğini versin emiiiiiiii:)

aşkit evin yeni halinin fotoları açılmıyo bende.. başkasının evini eklediğin için sabotemi ettin beni kuu irezil ederim senii vallaha:))))

aa sasirdim canim, msnden göstereyim bari sana :)):9:

bayıldım MAŞALLAH cok güzel olmuş katoloktan fırlamış gibi gercekten güle güle kullan canım

evinin dıyer yerlerinide görmek isterdim cok zevklısın gercekten

actigim konulardan evimin diger odalarini görebilirsin canim.

orta sehpayı sormadan geçemiycem nerden nekadara aldınız temzliği nasıl oluyor.

temizligi kolay oluyor, zorlanmiyorum.
179 € yani 360 Tl ye Lifestyle for you diye bir siteden aldim.

i$in komik tarafi da, yatak odami ekledigimde de senin yatak odan deil gibi bi yorum almistim:60:
ne yalan söyleyim ho$uma gitti :9:

nefiis.... gerçekten her ayrıntısıyla çok hoş olmuş canım , mutlu mutlu günlerde kullanın inş..:))

birde utanmadan çocuğunu alet etmiş seviyeni belli ettin. çocuğu kullanma bari.

valla süper olmus güle güle kullan....:nazar:
Almanya nin hangi sehrinde oturuyorsunuz?

bence son hali gayet hoş olmuş ama biraz renkler çok boğucu gib geldi. belki akşma çekildiği içindir ama siyah benim gözümü çok yordu...

canım senin hayal edemeyeceğin kadar güzel döşenmiş diyemi böle düşündün yada ulaşamayacağın kadarrr güzel diyemi....

en ayrıntısına kadarr tek tek gelene kadar burayaa herr saniyesini bilee gördük boyanma aşamasındann en ince aksesura kadar tek tek çekipp bize her daim gösterdi eğer görmek istersende temmuz annelerinde aşamaları varr..

ha dahada innamıyorsan şu şekilde resim çekebilirmisin ddiyip yaz buraya hamuda kalkmak haricinde her türlü resmi arkadaşımız ekler sanaa..hamudada kalkardı ama şuan 8 aylık hamileee...onuda affett doğum yapınca ölede çeker paylaşır burdaa:19:

benim zevkime göre değil şekerim hayalimdekini sorarsan tahmin bile edemezsin.haklısın ulaşamam çook aşağılarda o kadar eğilemem.yardımını beklerim.bakıyorumda hepiniz bir cephe almışsınız.sana ne oluyorki ben sana mı dedim hemen savunmaya geçtin.hepiniz bir olmuşsunuz yere göge sığdıramıyorsunuz arkadaşınızı.ayy ne kadar önemliymiş sizn için nedense ???????herkes kalkan olmuş mübarek gerçekten şaşırtıcı bir durum.(haa bu arada amuda kalmış halini çok merak ediyorum. bi göndersene imzalı olsun şekerim.)

sitede o kadar güzel hoş evler varki neden çekemicekmişim neden böyle bir kanıya vardınız ki.
Allah herkese güle güle oturmayı nasip etsin. önemli olan agız tatlılığı huzur sevgi zaten bunlar olmazsa istersen saraylarda otur. ALLAH HERKESE HUZUR NASİP ETSİN.AKIL FİKİR VERSİN.

Hanimefendi o fotograf sizin icin özel cekilmedi,
kapak olsun diye yapim asamasindan fotolar ararken buldum, ne kadannn da yakisti ama yazdiginiz mesaja:9:

siz seviyenizi , bilip bilmeden bi insani yalanci konumuna düsürmekle, belli ettiniz zaten, bana gelip masum kiz ayaklarina yatmayin simdi.
ve rica ediyorum aylardir ugrastigim, gecemi gündüzüme kattigim dekorasyonumun topigini daha fazla kirletmeyin, yazmayin buraya.

Hanimefendi o fotograf sizin icin özel cekilmedi,
kapak olsun diye yapim asamasindan fotolar ararken buldum, ne kadannn da yakisti ama yazdiginiz mesaja:9:

siz seviyenizi , bilip bilmeden bi insani yalanci konumuna düsürmekle, belli ettiniz zaten, bana gelip masum kiz ayaklarina yatmayin simdi.
ve rica ediyorum aylardir ugrastigim, gecemi gündüzüme kattigim dekorasyonumun topigini daha fazla kirletmeyin, yazmayin buraya.

ayyy sen dedin diyemi yazmıcam.oldu gözlerim doldu. sen öyle fotograf koy sonra tamda benim lafımın altına koymuşsun cidden çok inandırıcı geldi.sen yazma değiin için değil hamilesin sinirlenip minik bebeğini üzme diye beeğini düşündüğüm için yazmıcam.

bu tartışmalar şaka herhalde demi.yok şaka değilse gerçekten yazık.kadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler.yoktan yere birbirinizi üzmeyin.:20:

aslında çido'cum senin yorumuna karşılık oğlunun evdeki günlük bir anını çekmiş.o resimde herhangi bir hakaret unsuru yok bence sen yanlış anlamışsın.hakarete uğradığını düşünerek incitici yorumlarda bulunmuşsun.

herşey çok güzel çok şık ve profosyonel olmuş .ellerinize emeğinize sağlık arkadaşım mutlulukla ,huzurla oturasınız inşallah ..:nazar:

Back
X