Oturma Odam - Öncesi ve sonrası - Detaylı

bir hata yaptığımı sanmıyorum ortada ders alınacak bir durumda yok. ben sadece ev sizin değil galiba dedim. o da bana kendi seviyesinde bir resim gönderdi. o resme kimsse bişey demiyo. herkes benim laflarıma takmış.ben sadece ev gerçekten sizinmi resimler falan o kdar canlı ki profesyonel bir fotografcıdan çıkmış gibi, pek inandırıcı gelmedi dedim.hareket çekmesi gerekmiyordu. ortada savunulacak bir durum yok gerçekci olun lütfen.tarafsız yazın

oda %100 değişmiş .. çok hoş olmuş aslında fazla birşey yok odada.. ama uyum ve o koltuk duvar kağıdı çok yakışmış odaya..
bu tarz şeyler zevk ve beceri işidir.. bazı vardır parası boldur bişey beceremez gider alakasız şeylr alır.. bazısı ile az eşya ile süslemeyi becerir..
ben çok begendim güle güle oturun bi ara bizim eve gelseniz ne mutlu olurum :90:

Askitom canim msn dede göstermistin asama asama fikirler sunmustum cok güzel olmus bebegim güle güle otur insallah, dedigim gibi haliyida biraz bikinca degistir
insan neden tutupta baska bir evi, katalog kapagini eklesin bu fikre nerden varilir onuda anlamis degilim... iki güzel mesajla övgüyle kimsenin karni doymuyor ,elimize birsey gecmiyorki
bu kiz gece gündüz ugrasti bu ev icin...
bence karalamadan , iftira atmadan önce iki kere düsünmek gerekiyor ,madem kanit varmis resimler ayriymis ,resimlere dikkatli bakildiginda iki kisininde ayni oldugu belli oluyor
bence önce bakalim anliyalim ,böylelikle yanlis anlamalar ,tartismalari engellemis oluruz.
Saygilar sevgiler efendim ..

slm ya bayıldım benimde salon siyah beyaz senden kopya alıcam ayrıntılar çok güzel yatak odanı da göstermisin ben bulamadım başka bir başlkta mı çok merak ettim

pek senin evin gibi gelmedi. bir yerden alıp kopyalamışsın. fotolardaki gelin damatlar neden farklı.görümcenin resmini duvara koyacak halin yok değilmi.
bu resimler bana pek inandırıcı gelmedi nedense.

sen benimle dalgami geciyosun arkadasim..?????
$u ikinci mesajindaki söyledigini iddia etmissin, eger öyle olsaydi neden tepki alasin ki??
sen benim oglumun bacagina kurban ol, bilen bilmeyende cocuga canli bomba dayayip üstüne saldim sanaacak.. oglumu kullaniyomus YUH!

oglumun oldugu fotoya bakarsaniz,kösede abajuru görürsünüz, o abajur Tv sehpasi yokken ordaydi. tv sehpasi gelince onun üzerine koydum. foto eski yani, sizin icin özel cekilmedi.
zaten kendimi size ispatlamak zorunda degilim !!
yinede tamamlanmis haliyle foto aradim, bu fotoyu gördüm, ayy nasilda cuk oturdu , aldiniz cevabinizi !

diger yorum yapan arkadaslarima gelincee
cok tesekkür ederim kizlar..

yarim küre koltugumu Delife - Designermöbel, Massivholz, Sheesham, Hochglanz Möbel • Moderne und trendige Möbel zu günstigen Preisen. dan aldim.

evimin oldugu diger topikler burda
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-...cibinligim-11-kapili-yatak-odasi-dolabim.html

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/242913-altin-kafese-koydular-ille-evim-dedim.html

resimler acilmayabilir.. imageschack ile ilgili sorun var.

skorpion güzelim özelden msnini verirsen msnden gösteririm resimleri .

bence hiç polemiğe girip üzmeyin kendinizi. ben sizi tanımıyorum evinizi de tesadüfen gördüm. yeni evime taşınacağım için fikir olsun diye gezinirken farkettim. yani yabancıyız birbirimize. demek istediğim tanıdığız diye gzl şeyler yazmıyorum. gerçekten hoşuma gittiği için yazıyorum. çok hoşuma gitti evinize bayıldım. güle güle oturun inş. huzurla sağlıkla inş... oğlunuza da bayıldım, çok fotojenik, poz süpermiş

ben de siyah değil ama nasıl deniyo bilmiyorum ismini ama koyu gri siyaha yakın renkte olanlar var kumaşlarından düşünüyorum köşe takımı gene. ama bu kadar koyu yapamam evimi krem ya da beyaz ağırlıklı yapmak zorundayım ben çünkü gömme balkom olucak ev çok gneş almıycak. sizin eviniz maşallah çok gzl ışık alıyor. tekrar tekrar hayırlı olsun güle gğle oturun inş...

shadoww tesekkür ederim, bahsettigin renk almancada antrazit, türkcesini bilmiyorum:26:
bende cok istedim acik renk agirlikli döseyeyim, hatta beyaz deri bir köse takimi aliyodum son anda döndüm, iki kücük cocukla imkansiz temiz tutamazdim sanirim :)
birde benim tek odam var, oturdugumuz, ayriyetten bir salonum yok.

evettt ben sizin resimlerinize daha önce bakmıştım ve eve bayılmıştım:)))) evin eski hali de bir o kadar mükemmelmiş vallahi..ev dekorasyonu konusunda herkes zevkli olmaz bu gerçekten farklı bir özelliktir.siz evinizde ne tarz dekorasyon değişiklikleri yaparsanız yapın eminim ki her biri,bir öncekinden daha güzel olacaktır...güle güle oturun..

hehe anlatabilmişim en azından rengi. ben trde olduğum halde türkçesini yazamadım gene sen almancasını bulmuşun
bende de bi tane var canavar ama yetio maşallah ondan beyaz alamıorum ben de. ama sertex kumaşlar var leke tutmayan. su çekmeyen. biraz pahalı ama ondan da düşünebilirim diyorum ben. ama gene riske atmadan en iyisi koyu renk.

cok tesekkür ederim, evimin eski hali, su an ki ruh halimle pek özdeslesmiyor, yani su an biraz daha agir takiliyorum :)
zaten o fotolar bir kac yil önceye ait, onun üstüne bi cok degisiklik yaptim, mutfagim beyaz agirlikli mesela, beyaz masa, sandalyeler, beyaz tül ve beyaz cöp kovalari aldim. yani farkli bir havasi oldu.
cocuk odasi degisti, yatak odam ve antre ayni :)

mavi köse takiminin büyük kismini tek serit halinde cocuk odasina koydum, oglum yuvarlaniyor üstünde :)
o beyaz dolaplari görümceme verdim, masa ve sandalyeler eskimisti , attim cnm.

bak o renkten bende istemistim, hatta simdi sana siparis edip, yanlis gelen ve degistirdigim koltugu göstereyim,

tamamen katalogtaki koltukla alakasiz diyebilirim, rengide antrazit yaziyodu, daha koyu bekliyodum.

Sertex kumaslar cok güzel, yumusacik oluyo, ama su cekmeyen leke tutmayani duymamistim.
insallah gönlüne göre birsey bulursun.

siah deriyle cok memnunum simdilik, oglum yag icinde birakiyo koltugu aksama kadar, gece aliyorum sabunlu bir bez, $akkadanak siliyorum :) hamile halimle bile hic zorlanmadan temizleniyor .

Son düzenleme:

kesinlikle seninki daha güzel. iyiki değiştirmişsin. ismine bakim dedim rengin ama bulamadım. aslında biliyordum ama unuttum. insanın aklına gelmez ya böle düşününce de sinir oldum. en azından foto koyıyım dedim. bilen varsa sölesin.

bu arada foto tabiiki alıntıdır :))

inş ben de hayırlısıyla birgün bu da benm yeni evim der yeni mobilyalarımla evimin fotolarını eklerim birgün :)

Son düzenleme:

acep yanik siyah mi

bu arada unutmuşum. sertexin yeni çokardığı modellerde su geçizmez özelliği var. eklamlarda da çıkanı hani zen adı. inanamadım ebn de numune istedim. katalogla birlikte yolladılar. kahve, meyvesuyu, reçel... ne döktüysem petekte kuruttuğum halde hafif nemli bezle sildim ve sonuç tertemiz. su da gerçekten akıp gidio. eve geçince ilk işim şimdiki mobilyalarımı kaplatmak olacak köşe takımı aldığımda da bunlar kullanmayı düşünüyorum çünkü. bayaa reklam yapmış gibi oldum ama gerçekten çok beğendim ben. fiyatı pahalı ama değer bence. döşemelerini değiştirmek isteyen varsa numune istesin mutlaka. katalog da yolluyorlar. renkleri bir harika...

ya aşkitom sen neymişsin yaa... evine bakmıştım daha önceden. burayı da görünce atladım. ee konu mobilyalar nasılsa. sonra merak ettim diğer konularına bakam bi dedim. kalkamıyorum pc başından. alıcan olsun yaa. süpersin ama. tek kelimeyle.....

i$in komik tarafi da, yatak odami ekledigimde de senin yatak odan deil gibi bi yorum almistim
ne yalan söyleyim ho$uma gitti

güzel günlerde kullanın çook güzel olmuş yeni halii ile odanız...

yukarıdaki cevabınız beni de çok güldürdü...bu kadar kendine özgü bir ev bile inandıramamış arkadaşı...
yatak odanız da böyle bir iftiraya uğradığına göre; aşırı beğeni topluyor eklediğiniz odalar, katalog çekimi zannediliyor..:)gerçekten sevinilesi bi durum takılmayın hiç...
sağlıklı günlerde, huzurla oturun inşaAllah..
sağlıklı, hayırlı doğumlar
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…