- 24 Nisan 2015
- 6.961
- 7.143
- 398
- Konu Sahibi eftelya2015
-
Evet 1 saatliğinede olsa giderdim en azından komşularla tanışırdım tamam mesefeli olmak güzel birşey ancak 1-2 tanede komşu gerek başımıza bir iş gelse akrabadan önce komşu geliyor yardıma.İlla dışarıdan birşey almanıza gerek yok evinizde kullanılmayan borcam vs gibi şeyler varsa onlardan da götürebilirsiniz yada kek te yapabilirsiniz.Evettt başlıktan anlayacağınız uere alt komşum tüm apartmant ahalisini (bayanları) oturmaya çağırdı cumartesi öğleden sonrası için, sorun şu ki ben pek komşularla git geli muhattap olmayı sevmem kızcağız iyi niyetli belli tanışmak için böyle bir teklifle gelmiş ki hepimiz yeni taşındık buraya ve sitemiz yeni ev sahipleriyiz her ne kadar işten güçten gorusmesekte elbet karşılaşıyoruz...
Ama ben gitmek istemiyorum zaten haftasonu esimde evde evin işleriyle ilgileniyorum genelde çamaşır bulaşık vs vs ...
Kızım var onunla gitsem durmaz evde bir akşam ona harcayacagim zamanı istemediğimiz bi yerde geçirdiğim için ben rahatsız olurum. Hem eli boşta gidilmez ve benim dışarı çıkacak vaktim yok birşey almak için..
Siz olsanız gider misiniz????
Evettt başlıktan anlayacağınız uere alt komşum tüm apartmant ahalisini (bayanları) oturmaya çağırdı cumartesi öğleden sonrası için, sorun şu ki ben pek komşularla git geli muhattap olmayı sevmem kızcağız iyi niyetli belli tanışmak için böyle bir teklifle gelmiş ki hepimiz yeni taşındık buraya ve sitemiz yeni ev sahipleriyiz her ne kadar işten güçten gorusmesekte elbet karşılaşıyoruz...
Ama ben gitmek istemiyorum zaten haftasonu esimde evde evin işleriyle ilgileniyorum genelde çamaşır bulaşık vs vs ...
Kızım var onunla gitsem durmaz evde bir akşam ona harcayacagim zamanı istemediğimiz bi yerde geçirdiğim için ben rahatsız olurum. Hem eli boşta gidilmez ve benim dışarı çıkacak vaktim yok birşey almak için..
Illaki hediye gerekmiyor. Kek yapin gidin. 1 saatligine olsada iyidir gidin tanisin komsularla. Illa ki samimi olmaniz gerekmiyor mesafeli durursunuz.Evettt başlıktan anlayacağınız uere alt komşum tüm apartmant ahalisini (bayanları) oturmaya çağırdı cumartesi öğleden sonrası için, sorun şu ki ben pek komşularla git geli muhattap olmayı sevmem kızcağız iyi niyetli belli tanışmak için böyle bir teklifle gelmiş ki hepimiz yeni taşındık buraya ve sitemiz yeni ev sahipleriyiz her ne kadar işten güçten gorusmesekte elbet karşılaşıyoruz...
Aynen 1-2 tane kafa dengi komşu gerekli şuan şehir dışındayım memleketten çok uzakta burada kimseyi tanımıyorum annemin komşuları var 2-3 kişi görüştüğü şuan telefon açsam zor durumdayım desem yanıma gelin inan anında gelirler karı-koca.ben koşa koşa giderdim açıkçası insanlarla kaynaşmakta bir zarar görmem sonuçta aynı binada yaşadığım insanlar ilerde bir gün bir şey gelse başıma ilk yardıma koşacak onlar olur çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?