- 18 Mayıs 2016
- 1.186
- 1.228
- 133
- Konu Sahibi eftelya2015
-
evet tabi kiAynen 1-2 tane kafa dengi komşu gerekli şuan şehir dışındayım memleketten çok uzakta annemin komşuları var 2-3 kişi görüştüğü şuan telefon açsam zor durumdayım desen yanıma gelin inan anında gelirler karı-koca.
Yorumunu okumadan yazdım ayy aynı düşünmüşüzÖncelikle kendini bu kadar kasmana gerek yok.mecbur değilsin gitmeye.ararsin soylersin zorla getirtecek halleri yok.
Ama ben olsam,en azindan yarim saat veya 1 saatte olsa giderdim.bi börek kurabiye tarzı birseyler yapardım.daha pratik bisey istiyosan bi kek yapabilirsin yarim saat icinde.zaten her zaman gitmiyorsun bir defalık birsey ayıp olmasın bence.
ben olsaydım giderdim kesinlikle.Evettt başlıktan anlayacağınız uere alt komşum tüm apartmant ahalisini (bayanları) oturmaya çağırdı cumartesi öğleden sonrası için, sorun şu ki ben pek komşularla git geli muhattap olmayı sevmem kızcağız iyi niyetli belli tanışmak için böyle bir teklifle gelmiş ki hepimiz yeni taşındık buraya ve sitemiz yeni ev sahipleriyiz her ne kadar işten güçten gorusmesekte elbet karşılaşıyoruz...
Ama ben gitmek istemiyorum zaten haftasonu esimde evde evin işleriyle ilgileniyorum genelde çamaşır bulaşık vs vs ...
Kızım var onunla gitsem durmaz evde bir akşam ona harcayacagim zamanı istemediğimiz bi yerde geçirdiğim için ben rahatsız olurum. Hem eli boşta gidilmez ve benim dışarı çıkacak vaktim yok birşey almak için..
Siz olsanız gider misiniz????
Yalan mi söylesin doğru öneri mi simdi buGitmek istemiyorsan gitme...kızım rahatsız de geç bu tarz şeyleri dert edip kafaya takmayın lütfen
Müsait değilim de gitme,görüşmek istemiyorsan.Bunun siz olsanız ben olsamımı var.Evettt başlıktan anlayacağınız uere alt komşum tüm apartmant ahalisini (bayanları) oturmaya çağırdı cumartesi öğleden sonrası için, sorun şu ki ben pek komşularla git geli muhattap olmayı sevmem kızcağız iyi niyetli belli tanışmak için böyle bir teklifle gelmiş ki hepimiz yeni taşındık buraya ve sitemiz yeni ev sahipleriyiz her ne kadar işten güçten gorusmesekte elbet karşılaşıyoruz...
Ama ben gitmek istemiyorum zaten haftasonu esimde evde evin işleriyle ilgileniyorum genelde çamaşır bulaşık vs vs ...
Kızım var onunla gitsem durmaz evde bir akşam ona harcayacagim zamanı istemediğimiz bi yerde geçirdiğim için ben rahatsız olurum. Hem eli boşta gidilmez ve benim dışarı çıkacak vaktim yok birşey almak için..
Komşuya ayıp olmasın diye arkadaş böyle bir öneri sunmuş .art niyet aramayın benceYal
Yalan mi söylesin doğru öneri mi simdi bu
Evettt başlıktan anlayacağınız uere alt komşum tüm apartmant ahalisini (bayanları) oturmaya çağırdı cumartesi öğleden sonrası için, sorun şu ki ben pek komşularla git geli muhattap olmayı sevmem kızcağız iyi niyetli belli tanışmak için böyle bir teklifle gelmiş ki hepimiz yeni taşındık buraya ve sitemiz yeni ev sahipleriyiz her ne kadar işten güçten gorusmesekte elbet karşılaşıyoruz...
Asıl dert sendeymişkomşu komşuya muhtaçtir ihtiyaci olunca koşar..
fakat bazi komşulukta abartiyorlar..
ne bilim işte
ama gitmiek istemiyosan gitme en azindan komşularla tanişmiş olurdun. senin için bi degişiklik olurdu.
ben olsam giderdim çagiran yok işte.
Gitmek istemiyorsam teşekkür edip teklifi geri çeviririm uygun bir dille.Evettt başlıktan anlayacağınız uere alt komşum tüm apartmant ahalisini (bayanları) oturmaya çağırdı cumartesi öğleden sonrası için, sorun şu ki ben pek komşularla git geli muhattap olmayı sevmem kızcağız iyi niyetli belli tanışmak için böyle bir teklifle gelmiş ki hepimiz yeni taşındık buraya ve sitemiz yeni ev sahipleriyiz her ne kadar işten güçten gorusmesekte elbet karşılaşıyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?