Oturmaya çağıran komşu :( ;)

Kararini vermisin uygulamisin bizim fikrimizi neden soruyorsun diyenler sadece merak ettim, bunun icin konu acmaya ne gerek vardi diyenler bu kadar geteksiz ise kale alip neden cevap yazma zahmetine girdiniz, davetlere hayir deyip sonra yalnizim dersiniz diyenler belkide yalnizlik bir secimdir etrafimda az ve oz insan olmasi tecribelerime dayanarak yaptigim bir tercih, beni cool ukala vs yaftasina sokanlar hic oyle bor yapim yoktur ama ya herro ya merroyumdur kimseden selamimi esirgemem kimseyi kucuk gormem ama istedigim ortama girmem istemedigimle muhabbete girmem bana gore tekrat ediyorum komsuluk gerekli bir unsur degil tek dikkat ettigim kimseyi rahatsiz etmemek apartman hayatinda tek istedigimde evinde sessiz sakin yasayan bana bulasmayan komsular...

Gitsen 5 dk dursan ne olur ki? Ev isi bilmem ne bunlari halledersin ama iyi niyeti ile seni davet etmis bir komsuna kapidan 5 dk ugrasan,onun davetine karsilik versen gunah mi islemis olursun. Cok fazla uzak tutmayin kendinizi komsuluk gelenegininden vazgecmeyin. Onlarda lazim olur. 3,5 insan tanirsin gun gelir isin duser kapisini calarsin, en basiti nasil insanlar bir gormis olursun kotumu? Sonra da nasil davranmak sana kaliyor

Tamam.

Bir kere yan komşuma gittim bin pisman oldum gece gündüz kapimi caliyor esim hic hoslanmaz oyle şeylerden ayagini kesene kadar epey ugrastim.ben gitmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…