Oturmaya çağıran komşu :( ;)

Yarım saat/1 saatte halledilecek oturma için ne çok bahane bulmuşsunuz.

Istemeye istemeye gideceğinize gitmeyin daha iyi. Kabalık etmek, ikiyüzlü olmaktan daha iyidir bana göre...

Oof yanii gitmeyeceksin,komsuluk iliskilerini sevmiyorsun,ben kimseyle samimi olmam kimsede benle samimi olmasin ..madem boyle diyorsun niye konu aciyorsun bize cool bir kadin oldugunumu ispatlamaya calisiyorsun..gitmezsen gitme kimsede ust komsu gelsede tanissak evine gidip gelsek diye ölmüyordur..

Belki oturup ağlaşmışlardır ay gelmedi diye komşuluk meraklısı komşular

Ben böyle iyiyim, komşuluk ilişkisine gerek yok diyorsun madem bu konunun amacı nedir?

Git diyen insanları komşu meraklısı olarak yaftalamak için mi?

Ben olsam giderdim sonucta beni cagiran evine davet eden bir insanin hakki oluyor bende. Ve gitmezsem hakki ben de kalir. Hem ne kadar kotu olabilir ki bu? Komsu muhabbeti falan sevmiyorsunuz anladigim kadariyla. Gitmeye gitmeye yalnizlasirsiniz. Yalniz kaldiginizda da cok ararsiniz bu gunlerinizi. Bir cagiranim olsa da gitsem dersiniz.

Evet bazen gercekten abartanlar oluyo. Insana nefes aldirmiyorlar hergun hergun.

Bizi de o komşular gönderdi zaten nolur ikna edin onu diye

Yok Can'ım bence konu sahibi kk da ne kadar işsiz güçsüz komşunun çağırması için can atan kadın var onun için araştırma yaptı yoksa o gideceğinden bize sorduğundan falan değil çok üst düzey devletler adına çalışıyor çok meşgul diğer devletler Türkiye de ne kadar komşu meraklısı kadın var bunu araştırmak için onu görevlendirmiş oda ilk kk dan başladı araştırmalarına sonra bunu dışardaki vatandaşa sorsa oda giderim 1saat dese a ne kadar komşu meraklısısın sende diyip çantayı kafaya yeme ihtimalli var ondan burda açılmış konu ...

Belkide bilimsel bi araştırmanın parçası olduk şuan komşusu davet etse kaç hatun hemen koşa koşa kek çırpıp oturmaya gider araştırması yapılıyor olabilir komşu meraklısı kadınların Türkiye oranlaması araştırılıyor olabilir birde insanların gereksiz yere kontrolsüz güç kullanıp karşıdakini tersleme çabaları yok mu yaww he he

Kendimi bu araştırma için kullanılmış hissediyorum siz de böyle bir yan etki olmuş demek ki ...

Kendimi bu araştırma için kullanılmış hissediyorum siz de böyle bir yan etki olmuş demek ki ...
Başlığa bakıyorum günlerdir fikir sorulan bi konu , sonra konunun gidişatına bakıyorum ortalık feryat figan duygusal gel gitler yaşıyorum okudukça

Başlığa bakıyorum günlerdir fikir sorulan bi konu , sonra konunun gidişatına bakıyorum ortalık feryat figan duygusal gel gitler yaşıyorum okudukça
En sonunda yaptı yapacağını sizi gidi komşu meraklısı kadınlar sizi diyip raporunu dış güçlere sunuyordur şu an Türkiye de ne kadar komşu meraklısı kadın varsa kökümüzü kurutacaklar o yüzden açılmış bu konu başka niye açılsın ki
Yoksa fikir al fikrini söyleyene yafta yapıştır niye yapılsın ki böyle bişey

Komşu komşunun külüne muhtaçtır komşularımıza sahip çıkalım kek börek yapalım altın günlerini kaçırmayalım

Aynen katılıyorum sana bizimde bir elti var oda misafir sevmezdi , konuşmazda içten pazarlıklı konuşsada iğneleyici tarzda antipatik bir insan evine gitsende diken üstünde gibisin konuşmaz şimdi bunun kızı üniversiteye başladı anası gibi oda asosyal devlet yurduna alışmamış oradaki kızlarla anlaşamamış babasına ev tutturmuş epeyde masraflı olmuş ki eltimde ev hanımı yakınıp durur , kendi eseri kendini oturup yargılayacağına, birde şikayet ediyor , yarın kızı iş hayatına başladığında asosyal oluşuyla milete çektirecek , kızınıda sevmiyorum zaten tuhaf huylu hiç birşeyini paylaşmaz sinsi içe dönük birşey

Mesaj tekrarı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…