- 14 Mayıs 2008
- 153
- 105
- 303
- 51
- Konu Sahibi eftelya2015
-
İyi ve dost komşu candır,bu kadar insanlardan kaçmanın mantığı nedir hanımlar..1 kahvenin bile 40 yıl hatırı varmış..
Neden böyle sadece kendi doğrunuza göre yorum yapıyorsunuz? Herkesin hayatı farklı yaşayışı farklı.Konu sahibi de belirtti zaten mantık şu; yarın öbür gün bana da gelmek isterler. Mutfağa girip bir kek börek yapmak gerekir. Koltuklarım, halılarım kirlenir.
Evettt başlıktan anlayacağınız uere alt komşum tüm apartmant ahalisini (bayanları) oturmaya çağırdı cumartesi öğleden sonrası için, sorun şu ki ben pek komşularla git geli muhattap olmayı sevmem kızcağız iyi niyetli belli tanışmak için böyle bir teklifle gelmiş ki hepimiz yeni taşındık buraya ve sitemiz yeni ev sahipleriyiz her ne kadar işten güçten gorusmesekte elbet karşılaşıyoruz...
Ama ben gitmek istemiyorum zaten haftasonu esimde evde evin işleriyle ilgileniyorum genelde çamaşır bulaşık vs vs ...
Kızım var onunla gitsem durmaz evde bir akşam ona harcayacagim zamanı istemediğimiz bi yerde geçirdiğim için ben rahatsız olurum. Hem eli boşta gidilmez ve benim dışarı çıkacak vaktim yok birşey almak için..
Siz olsanız gider misiniz????
Bazilariniza tesekkurler, ama kalanlariniz amma komsu meraklisi imisiz kizlar ...
selam vermiyorum degil ama eve git gel olayi gereksiz asiri samimiyet olayi bana ters, ben zaten calisan insanim aksamdan aksama evimdeyim evimde sessiz sakin yasamak tercihim olan, insanlarla fazla samimi olmayi da sevmem hayatima herkesi sokmam girenlerde az ve ozdur...
Sonuc su an evimdeyim film izliyorum , gitmedim, gorursem tabiki konusulur ama yine cagirsa yine gitmem bana da gelsinler istemem cunku dedigim gibi komsuluk benim icin gerekli bir unsur degil yeterki kimse kimseyi rahatsiz etmesin herkes evinde sessiz sakin yasasin onemli olan o..
Git diyenlere komşu meraklısı demişsin de ayıp etmişsin!!Bazilariniza tesekkurler, ama kalanlariniz amma komsu meraklisi imisiz kizlar ...
selam vermiyorum degil ama eve git gel olayi gereksiz asiri samimiyet olayi bana ters, ben zaten calisan insanim aksamdan aksama evimdeyim evimde sessiz sakin yasamak tercihim olan, insanlarla fazla samimi olmayi da sevmem hayatima herkesi sokmam girenlerde az ve ozdur...
Sonuc su an evimdeyim film izliyorum , gitmedim, gorursem tabiki konusulur ama yine cagirsa yine gitmem bana da gelsinler istemem cunku dedigim gibi komsuluk benim icin gerekli bir unsur degil yeterki kimse kimseyi rahatsiz etmesin herkes evinde sessiz sakin yasasin onemli olan o..
Git diyenlere komşu meraklısı demişsin de ayıp etmişsin!!
Ben de git dedim komşu meraklılığımdan az ve öz insan sevmediğimden işsizliğimin halt salfata olduğundan komşuya gidip dedikodu yapmayı sevdiğimden değil bende Yen'i taşındım kimseye gitmedim çağırsa yarım saat oturur çay içerim bu onla vıcık vıcık samimi olacağım anlamına gelmiyor
Tanışmış olurum bir gürültü olduğunda kırmak istemek veya Yeni tadilat yaptım tavandan onların suyu geliyor burda oturan eski kiracımız çok yozdu sürekli kavga etmiş ben tanışıp anlattım olayı çözüme kavuşacak şimdi
Kaynımda tanıyormuş onları insani kavga dövüş olmadan çözüm olacak ...
Yarın bir sıkıntı olduğunda huylarını bilmediğin sadece merhaba dediğin insanlarla nasıl çözücem komşu sorunumu diye konu açma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?