oturmayan birşeyler var ...

valla bişeye karar vermedim zaten 2 gündür küsüz halıya 2-3 damla çay dökttüm beyfendi avazı çıktığı kadar bağırdı ve hakaretler saydı o yüzden 2 gündüz sus pus oturuyoruz . ben ilk onun konuşmasını bekliyorum konuştuğu zaman içimi dökücem herşeyi sakinlikle anlatıcam ve bir süre oluruna bırakıp sadece izliycem birkaç ay daha geçsin düzelme varsa ne ala düzelme yoksa da artık salcam çayıra mevlam kayıra ya o düzelicek yada kopucaz . alışabileceğim ve görmezden gelecğeim sıkıntılar değil çünkü bunlar....

çok zormuş yaa....valla aynı şeyi ben de düşünüyorum zaman zaman....anasıyla mutlu mutlu otursunlar......en son yılbaşında çağırmamızı beklemişler çağırmadık diye bir surat bir surat.....bütün özel günlerimizin içine etmelerine de gerek kalmaz beklenti içine girmelerine de......katlanamıyorum bazen öyle bir an geliyorki.....bir de daha önce de bahsetmiştim benimkiler aynı evde oturmak istiyor .....az da olsa yoluna koydum ama ömrümden ömür gitmiş durumda....en azından arayamıyorlar eskisi kadar,çok da sık gelemiyorlar,biz de haftada 1 gidiyoruz....ama fırsatını buldular mı hiç kaçırmıyorlar laf sokuşturup duruyorlar.....

Son düzenleme:
o konuşmadan aynen sen konuşma ama rahat bırakma yarın birgün önemli birşey olur gider annesine anlatır sinirlenirsin daha çok büyük kavgalar meydana gelir ondan dikkat et çok sıkma kendini benim hastalığım yeni geçti kollarımda ödem olmuştu çok çabuk hasta olursun sıkma kendini dök içini ağla rahatla sıkma sakın kendini tmm mı:D

doğru söylüyorsun bende mideme giren kramplarla başediyorum sürekli ağlamamak için tutuyorum kendimi hep o evden gidince ağlıyorum bi keresinde timsah gözyaşı demişti ağlamam ki çok ağlayan bi insan da değilim öyle düşünsün. o günden beri yani 1 yıldır yanında ağlamıyorum. bilmiyorum evde sürekli uyuyorum sorun olduğunda uyumayı kaçış yolu olarak buldum sanırım.

sanırım eşim inat ediyor huzurumuzu bozm a pahasına ona göre ben annesiyel arasını açmaya çalışıyorum halbuki öyle olsa yakından tutmazdım evi ,

eşim inat ediyor çünkü ona göree o mükemmel hatasız bense sürekli hata yapan bir çocuk örneğin temizlik yaparım bitince kontrol eder elinde bezle eksik hatalı bir yer varmı diye , bi iş yaparım çok iyi bildiğim bir işse de afferini çekler sanki ihtiyacım varmış gibi , bilmediği birşey yaparım etrafa ben yaptım der böbürlenir , hep herşeyin iyisini bilir yapar bense karı kısmıyım arkada kalıcam buna tahammül edemiyorum

dün mesela halıya birşey döktüm siliyorum bağırdı çağırdı saydırdı ama ne hakaretler anlamıyorum ör benim sevdiğim bir insan birşeyime zarar verse hiç gözüm olmaz üzülmem boışver cana gelmesin derim ama sevmediğim bir insan yapsa arkasındn saydırırım onunki de bu hesap dün de dedim senin bana karşı sevgin merhametin kalmamış. olay bu belki de sevgi

hayatta herşey olabilir. belkide dediğin gibi, sevgi tükendiği için tahammül edemiyor olabilir. Halbuki sevgi de bitse, saygı devreye girmeye başlamak zorundadır.
Eşiniz çok aşağılıyor sizi kontrol ederek. Allah islah etsin.

doğru söylüyorsun bende mideme giren kramplarla başediyorum sürekli ağlamamak için tutuyorum kendimi hep o evden gidince ağlıyorum bi keresinde timsah gözyaşı demişti ağlamam ki çok ağlayan bi insan da değilim öyle düşünsün. o günden beri yani 1 yıldır yanında ağlamıyorum. bilmiyorum evde sürekli uyuyorum sorun olduğunda uyumayı kaçış yolu olarak buldum sanırım.

keşke ben de uyuyabiilsem. ben de de tam tersi.hayatım evliliğim yolund aolmadıkça uyuyamıyorum,

aynen bir kacış yolu bul onla muhattap olmuycağın yoksa senin en küçük yanlışında laf sokuyo sana senin sağlığına zararlı ondan yıpratma kendini yıpranırsan yaşlanırsın erkenden ondan dikkat et bırak o kafasına taksın birşeyleri o düşünsün o hasta olsun hatta ama sen olma

çok üzüldüm,ben senin eşini daha başka hayal etmiştim, burda konuştuğum her üyeyi, hayatını,yaşayışını az çok kafamda canlandırmayı seviyorum, seni bıcır bıcır düşündüm hep, hala sevgili gibi yürütülen bi evlilik giydirmiştim sana, çok ayıp eşinin yaptığı, yaptığının yanlışlığını anlamayan üstüne bide seni suçlayan insanla hayat zor

hayatta herşey olabilir. belkide dediğin gibi, sevgi tükendiği için tahammül edemiyor olabilir. Halbuki sevgi de bitse, saygı devreye girmeye başlamak zorundadır.
Eşiniz çok aşağılıyor sizi kontrol ederek. Allah islah etsin.

bilemiyorum kafasındaki düşünceleri bi okuyabilsem derdi beni hep küçük düşürmek bazen diyorum aşağılık psikolojisimi bildiğim birşey olur vayyy bunu da mı biliysun herşeyi de biliyosun zaten, eğitim-iş-maaş olarak ondan yüksek olduğum durumlar var ki bu konular hiçbir zaman sorun olmadı aramızda benim için önemli şeyler değiller çünkü acaba bunumu sorun ediyor . birşey alıyorum mesela kıyafet yada eve birşey hemen herkese yayıyor sovr86 ya şunu aldım. sovr86 yı gezmeye görütdüm. yahu sen olmasan ben yanzlı gidemiycem sanki yada lütfetti de benim için parasını harcadı sanki.

birde diyorum bi sıkıntı olsa 5-6 ay çalışmasan aldığı ekmeği de başıma kakıcak sanki. ki ailesinin durumu yeterli olmadığı için biz evlenmek için para biriktirdik ailesinin bana takıcağı altını bile biz ortak paramızla kendim iz aldık , para konusu hiç yapmadım ona , şu an dada borç içinde yüzüyoruz bi kere başına kakmadım varsa yedik yoksa olanla idare ettik. tek istediğim huzur onu da o veremiyor

çok üzüldüm,ben senin eşini daha başka hayal etmiştim, burda konuştuğum her üyeyi, hayatını,yaşayışını az çok kafamda canlandırmayı seviyorum, seni bıcır bıcır düşündüm hep, hala sevgili gibi yürütülen bi evlilik giydirmiştim sana, çok ayıp eşinin yaptığı, yaptığının yanlışlığını anlamayan üstüne bide seni suçlayan insanla hayat zor

ah canım sorma dışardan gören herkes bizi öyle sanıyor inan hayal ettiğin gibi. ama eşim çok zor bir insan ki beni çok iyi tanıyan en yakın arkadşaıma anlattım bu sorunlarımı en sonunda patladım. bana dediki senin gibi fevri,kafasına buyruk yaşayan,dediğim dedik bir insan nasıl katlanıyor bunlara başka biri anlatsa inanmaz sovr86 kendiniş bu kadar ezdirmez dalga geçmeyin derim dedi. olay da bu belki de eşim ezmeye aşağılamaya çalışıyor, eline ne geçecekse

flört dönemindede böyle güç gösterilerine girermiydi, asıl güç gösterisini annesine yapmalı halbuki, neticede kendi sütünü kendisi içmekten içlik giymesine kadar karışan annesi, annesi onu oğlan çocuğu gibi görüyo

çok zormuş yaa....valla aynı şeyi ben de düşünüyorum zaman zaman....anasıyla mutlu mutlu otursunlar......en son yılbaşında çağırmamızı beklemişler çağırmadık diye bir surat bir surat.....bütün özel günlerimizin içine etmelerine de gerek kalmaz beklenti içine girmelerine de......katlanamıyorum bazen öyle bir an geliyorki.....bir de daha önce de bahsetmiştim benimkiler aynı evde oturmak istiyor .....az da olsa yoluna koydum ama ömrümden ömür gitmiş durumda....en azından arayamıyorlar eskisi kadar,çok da sık gelemiyorlar,biz de haftada 1 gidiyoruz....ama fırsatını buldular mı hiç kaçırmıyorlar laf sokuşturup duruyorlar.....

valla haftada bir bile gitmiyorum artık nasılsa her gün görüyor anasını 3 haftada bir giderim olur biter, yılbaşındada eşim ailemle geçirelim demeden ben attım adımı dedim bak daha genciz böyle özel günleri ailelerimizle geçirmeyelim ya dışarı çıkarız ya bir arkadaşımıza gideriz yada arkadaşlarımız gelir o günü de hizmet ederek geçiremem, ilerde çocuk olunca da veririm annene yada anneme gider yine kutlarım öyle flash tv halay çekerek yılbaşı geçiriceğime uyurum daha iyi

kıyamam size yaa
Bu kadar umutsuz olmayın kızlar.
Söylediğiniz herşeyde sonuna kadar haklısınız , ama arkadaşın dediği gibi bizim toplumdaki
Bu ilişkiler hep böyle.
En cahilinden, en eğitimlisine aileye gelin girdimi mutasyona uğruyorlar.
Benim annemin yaşadıkları destan olur, keza benimde öyle.
Şimdi görüşmüyorum artık ama dediğiniz gibi stresten büyük bir rahatsızlık geçirip eşim beni kaybetme
Korkusu yaşadı da öyle anladı bazı şeyleri.
Ama bunların yaşanması mı gerekliydi ?
Hayır , eğer baştan herkes yerini bilseydi gül gibi geçinir giderdik.
Şimdi artık herşey yolunda ama yıpranmışlıklar, geçmişe duyulan öfke , isimlerini bile duyduğumda
Boğazıma oturan yumru....
Kendinizden çok şey vermeyin, hele ayaklarınız üstünde duruyorsanız hayatın ellerinizden kayıp gitmesine
Hiç izin vermeyin.
Ben çook mücadele ettim , kazandım ama ne kazandım .
Eşim uyandı ama geç çok geç. Zaman geri gelmiyor.

Canım Allah sabır versin, senin gibi çeken biri de benim. Bende eşime birşey anlatmıyorum artık ve onu böyle kabullendim. Yeni olduğunuz için değil eşin böyle alıştığı için geçmez bu durum. Başka iyi özellikleri varsa onları göz önüne al ve bu durumu kendi içinde halletmeye çalış. Çünkü bu şekilde hayat geçmez. Benim kv ve eşimde yapışık sendromundalar sürekli :( Eşim tek çocuk, kaç yıllık evli çocukluyum hala bu durumlar var, ama ben görmezden gelmeye alıştım sanırım. Yapacak pek birşey yok gibi...

umarım zamanla oturur gerçi şüphelerim varda defalarca konulştum artık evlendiğini ikimizin bir aile olduğumuzu çocuklarımızın olacağını onların bize hesap vereceğini ,

dediğiniz gibi ona göre benim ailesine bir kinim var ben art niyetliyim hep ailesini kötülüyorum iyi de konuştum kavga da ettim hatta kavga büyüyünce konu işine gelirsin e geldi, işime gelmezse kapı ordaymışş , kimi kimin evinde kovuyosa

işine gelmezse gidersin ilk mesajda saydığınız hareketlerden daha büyük bir sorun gibi geldi bana. ailemden vazgeçmem işine gelmiyorsa kapı orda...

bağımlı yetiştirmişler eşinizi, korumacı bir anneyle büyümüş. çocuk gibi davranmışlar o da başka bir rol öğrenmemiş hayatta sadece evin çocuğu annesinin oğluşu olmuş.

kapıyı göstermese çok daha farklı yaklaşacaktım eşinize, rolünü ona siz öğretin evin küçük çocuğu değil evin reisi olduğunu anlasın, babalığa hazırlansın diyecektim de çok o taraklarda bezi yok gibi geldi. ben böyleyim değişmeyi de düşünmüyorum mesajı veriyor beğenmeyen gider diyerek ki zor bir durum gerçekten.

ilk başlarda benimde hoşuma gitmiyordu kaç kere lafını ettim hatta söyledimde üşenmem sonuçtsa sabah işe gitmeden hazırlarım güzelce sende ister meyve suyu ister çayla yersin dedim ama yok nafile işine gelmiyo ya illaki gitçek , böylelikle bana da sık sık gidelim demiyor diye işime geliyordu benim ama bu seferde bu tarz sorunlar oluyor hoş her sabah gitmese de telefonla yetiştiriyor herşeyi ya

Bence bu ciddi bir konu..
Rahatsızlığını kesin bir dille konuş.
Bundan sonra kahvaltıyı evimizde yapmanı istiyorum.
Ve evimizde olup biteni annenin ağzından duymak istemiyorum artık.
Erkeklere yakışmıyor bu kadar konuşup her şeyi anlatmak..
Evlilikte evin içindeki her şey özeldir yahu..
Kendini bu konuda düzelt lütfen ciddi sorun benim için de.

Benim bile sinirim bozuldu valla:ssz:

işine gelmezse gidersin ilk mesajda saydığınız hareketlerden daha büyük bir sorun gibi geldi bana. ailemden vazgeçmem işine gelmiyorsa kapı orda...

bağımlı yetiştirmişler eşinizi, korumacı bir anneyle büyümüş. çocuk gibi davranmışlar o da başka bir rol öğrenmemiş hayatta sadece evin çocuğu annesinin oğluşu olmuş.

kapıyı göstermese çok daha farklı yaklaşacaktım eşinize, rolünü ona siz öğretin evin küçük çocuğu değil evin reisi olduğunu anlasın, babalığa hazırlansın diyecektim de çok o taraklarda bezi yok gibi geldi. ben böyleyim değişmeyi de düşünmüyorum mesajı veriyor beğenmeyen gider diyerek ki zor bir durum gerçekten.

o yüzden diyorum ya bende sanki onlar bir aile bense dış kapının mandalı gibi hissediyorum evde kendimi, eve giderken ayakalrım geri geri gidiyor artık, birde mutsuzum dedim diye o lafı bana yedircekmiş paşaa hiç düşünmüyo bu kız neden mutsuz diye

Bence bu ciddi bir konu..
Rahatsızlığını kesin bir dille konuş.
Bundan sonra kahvaltıyı evimizde yapmanı istiyorum.
Ve evimizde olup biteni annenin ağzından duymak istemiyorum artık.
Erkeklere yakışmıyor bu kadar konuşup her şeyi anlatmak..
Evlilikte evin içindeki her şey özeldir yahu..
Kendini bu konuda düzelt lütfen ciddi sorun benim için de.

Benim bile sinirim bozuldu valla:ssz:

biz ilk sevgili olduğumuzda da aynıydı benimle ilgili herşeyi annesine annesiyle ilgili herşeyi de bana yetiştiryordu alakalı alakasız ama hatta annnesi demiş ki birgün bunu öyle herşey anlatılmaz diye ki bunu da gelip söylüyo bana, bende dedim doğru söylüyo aramızda geçenler yada sizin ailevi meseleleriniz size özeldir annenin özelini dinlemek zorunda değilim demiştim biraz düzelmişti

şimdi de ailesiyle ilgili birşey demiyor ama evimdkei herşeyi anlatıyor oofff hiç yakışmıyor bir erkeğe gevşek ağızlılık

Canım Allah sabır versin, senin gibi çeken biri de benim. Bende eşime birşey anlatmıyorum artık ve onu böyle kabullendim. Yeni olduğunuz için değil eşin böyle alıştığı için geçmez bu durum. Başka iyi özellikleri varsa onları göz önüne al ve bu durumu kendi içinde halletmeye çalış. Çünkü bu şekilde hayat geçmez. Benim kv ve eşimde yapışık sendromundalar sürekli :( Eşim tek çocuk, kaç yıllık evli çocukluyum hala bu durumlar var, ama ben görmezden gelmeye alıştım sanırım. Yapacak pek birşey yok gibi...

alışabileceğimi düşünmüyorum ki ayrıca ezme aşağılama huyuda var güzel yaptığım ne varsa aşağılar heryer, hoşuna gidenleri de ben yaptım diye dolanır kendini över hani erkek ya

düşünsene ileride çocuğum oldu ve çocuğun en küçük rahatsızlığında yada çocuk eve bir şey döktüğünde ne kadar kötü annesin diye yerinm dibine sokan bir adam , o yüzden dayanamam kişiliğime saldırdığında dayanamıyorum birde anne olunca devam ederse o yüzden ben bu adamdna çocuk yapmadan önce bu huyların düzelmesi lazım yada beni unutucak

kıyamam size yaa
Bu kadar umutsuz olmayın kızlar.
Söylediğiniz herşeyde sonuna kadar haklısınız , ama arkadaşın dediği gibi bizim toplumdaki
Bu ilişkiler hep böyle.
En cahilinden, en eğitimlisine aileye gelin girdimi mutasyona uğruyorlar.
Benim annemin yaşadıkları destan olur, keza benimde öyle.
Şimdi görüşmüyorum artık ama dediğiniz gibi stresten büyük bir rahatsızlık geçirip eşim beni kaybetme
Korkusu yaşadı da öyle anladı bazı şeyleri.
Ama bunların yaşanması mı gerekliydi ?
Hayır , eğer baştan herkes yerini bilseydi gül gibi geçinir giderdik.
Şimdi artık herşey yolunda ama yıpranmışlıklar, geçmişe duyulan öfke , isimlerini bile duyduğumda
Boğazıma oturan yumru....
Kendinizden çok şey vermeyin, hele ayaklarınız üstünde duruyorsanız hayatın ellerinizden kayıp gitmesine
Hiç izin vermeyin.
Ben çook mücadele ettim , kazandım ama ne kazandım .
Eşim uyandı ama geç çok geç. Zaman geri gelmiyor.

bakalım benimki ne zaman uyanıcak, kendimden asla taviz vermiyorum o da benim bu güçlü yanıma deli oluyor ya hani karı kısmı susmasını bilecek ya...

alışabileceğimi düşünmüyorum ki ayrıca ezme aşağılama huyuda var güzel yaptığım ne varsa aşağılar heryer, hoşuna gidenleri de ben yaptım diye dolanır kendini över hani erkek ya

düşünsene ileride çocuğum oldu ve çocuğun en küçük rahatsızlığında yada çocuk eve bir şey döktüğünde ne kadar kötü annesin diye yerinm dibine sokan bir adam , o yüzden dayanamam kişiliğime saldırdığında dayanamıyorum birde anne olunca devam ederse o yüzden ben bu adamdna çocuk yapmadan önce bu huyların düzelmesi lazım yada beni unutucak

Canım normalde biz ikili olarak çok iyiyiz, emin ol çok çok iyiyiz.. Bizim tek sorunumuz kv.. Aşağılama falan bunlar kötü şeyler, bende eşimden kv yüzünden çok hakaret duydum ama geçti gitti.. Bir daha yaparsan bavulunu kapıdan al dedim, ki dediğimi yaparım çok iyi biliyor. Kaybetme korkusu olmayan erkek herşeyi yapıyor maalesef. Gözünü korkutmak senin için nasıl bir fikir olur acaba? Her hayat farklı, her insan gibi...

Back
X