valla bişeye karar vermedim zaten 2 gündür küsüz halıya 2-3 damla çay dökttüm beyfendi avazı çıktığı kadar bağırdı ve hakaretler saydı o yüzden 2 gündüz sus pus oturuyoruz . ben ilk onun konuşmasını bekliyorum konuştuğu zaman içimi dökücem herşeyi sakinlikle anlatıcam ve bir süre oluruna bırakıp sadece izliycem birkaç ay daha geçsin düzelme varsa ne ala düzelme yoksa da artık salcam çayıra mevlam kayıra ya o düzelicek yada kopucaz . alışabileceğim ve görmezden gelecğeim sıkıntılar değil çünkü bunlar....
çok zormuş yaa....valla aynı şeyi ben de düşünüyorum zaman zaman....anasıyla mutlu mutlu otursunlar......en son yılbaşında çağırmamızı beklemişler çağırmadık diye bir surat bir surat.....bütün özel günlerimizin içine etmelerine de gerek kalmaz beklenti içine girmelerine de......katlanamıyorum bazen öyle bir an geliyorki.....bir de daha önce de bahsetmiştim benimkiler aynı evde oturmak istiyor .....az da olsa yoluna koydum ama ömrümden ömür gitmiş durumda....en azından arayamıyorlar eskisi kadar,çok da sık gelemiyorlar,biz de haftada 1 gidiyoruz....ama fırsatını buldular mı hiç kaçırmıyorlar laf sokuşturup duruyorlar.....
Son düzenleme: