'Overdressed' olmak

ma bukadar guzel sozlerinizin arasinda 'Almanci' kelimesini gordukten sonra gercekten sizin adiniza uzuldum. Oyle bir kavramla gurbette yasiyan onca Turk insanina cok ayip ettiginize inaniyorum.

Almancı nitelemesinin sizde uyandırdığı duygu nedir bilemiyorum ama kötü niyetle söylemediğime emin olabilirsiniz. Asla negatif veya hakaretvari bir anlam taşımıyor benim gözümde. Bu kelimeyi "Halk diliyle" kullandım ve 1970 lerde Almanya'ya göç edip orada yaşayan kuşak ve devamındaki nesil olarak nitelendirdim. Hakaret anlamı taşıdığını bilmiyordum.
Siz benim için üzmeyin tatlı canınızı :))

amaan kaç oldu yorum yaptığım ne iyi bi cevap var ne kötü bi cevap kötü bi şey yazınca mı dikkat çekeriz ancak anlamıyorum ki yazmıyom mesaj falan

O ana niye karışıyor ki?. Herkesin kendi zevki.
Bana da resim atar mısın? Fikir alabilmek amacıyla.

Son düzenleyen: Moderatör:
elaide resminizi istemiştim bende ama buraya atsanız aslında daha iyi olurdu ama görenlerde sizi haklı bulmuş zaten. en doğrusu nazikçe tarz konusunda o şekil düşünmediğinizi bir daha da bu konuda uyarı almak istemediğinizi bu konuda değiştirecek birşey görmediğinizi söyleyin performans değerlendirme sırasında.

İnan türkiyede daha beter
Gecen haftalarda bakanliga bağli bi iste calisiyordum ve hic acik olmayan, ciddi duruşlu dizustu elbisemi , ustelik de siyah corapla giyinmiştim.
Ertesi gun uyardilar , bakanlik bu tarz organizasyonlarda çok dikkat ediyormuş kiyafete,etek falan görmek istemiyorlarmis.
'Yarin pantalon bulabilir misin? Bugun de kenardan kenardan git lütfen tuvalete,cok dikkat cekme lütfen' dediler
Ertesi gün beni çaliştiran adama ayri ayri yerlerden iki telefon geldi ' yengenc bugun ne giyinmiş?' diye.
Var gerisini sen düşün

ay çok rahatsız oldum bu mesajdan ya, iyi sabır etmişsin, gerçi sabretmesen napcan

iyi ki şeytan diye taşlamamış sizi yobazlar.

Her yerin bi kuralı var düğüne kot pantolonla gidip pijamayla sokağa çıkıyo musunuz?
Veya iş yerine şortla gidiyo musunuz?
Bence bu tür uyarıları görmezden gelerek marjinal olmak size bir şey katmaz.
Kendinizden eminseniz christian louboutin ayakkabılarınız olmadan da güzel olabilirsiniz bence

Konu sahibi nasıl cevap vermiş bak patronuna. Mesele bu işte, biz maalesef ekmek parası deyip onların dediğine gelmek zorundayız aman sürekli takipte olsunlar bütün meseleleri senin ne giydiğin olsun

Niye uyarıyorlar acaba
heriflerin kendilerine mi güveni yok
aman gözüm falan kayar, kaydığını bir başkası görür, gider öbürüne bire bin katar anlatır
o da gider ötekine, öteki yan yattı çamura battı hobaaaa
çal tete çallll :)))))
korkaklar

Arkadaş başka derdiniz mi kalmadı

Benimde tarzım son zamanlarda böyleydi şık ben beğeniyorum

Betimlemem süper fakat görmeden de bişey denmez şimdi oradakiler nasıl sen nasılsın iş kültürü nasıl

hangi bakanlıkmış o çok merak ettim . Kılık kıyafet yönetmeliği bellidir bu şekilde birşey olabileceğini düşünmüyorum. Eğer yönetmelik dışında bişeklde giyilmişse uyarı olabilirde yönetelik çerçevesinde ise şşikayet edebilirsiniz BİMER e veya farklı bir şekilde. Okadar resmi yerlerde çalıştım hiçböyle bişeye rastlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…