Kendini iyi hissetmesi kılık kıyafetine bağlıysa , kariyerinde yükselmesi de kılık kıyafetine bağlıysa sadece bir tercih yapmak zorunda... Dertlere gark olacak bir durum yok yani BDV deki diğer konularla kıyaslandığında... Daha sade olur ve kariyerini de yapar.... Ya da şıkır şıkır parlayacağı yeni bir iş bakar... Sizce de basit değil mi ?Cok iyi bir is kadini olsada giyimi icin isten cikartilanlar var sirketin itibari icin.Konu sahibininde yukselmesine engelmis baska ne keder bulsun size merak ettim.
Bana sanirim bu cevap.Kimsenin derdini kimseyle kiyaslamak kimseye dusmeyecegi gibi sizede dusmez.Konulara cevap yazma zorunlulugu yok begenmeyip kapatabilirsiniz siz aman ne buyuk dert diye tavir sergilediginizde sadece konu sahibine degil onun derdini onemseyip yazanlarada ayip etmis oluyorsunuz.Kendini iyi hissetmesi kılık kıyafetine bağlıysa , kariyerinde yükselmesi de kılık kıyafetine bağlıysa sadece bir tercih yapmak zorunda... Dertlere gark olacak bir durum yok yani BDV deki diğer konularla kıyaslandığında... Daha sade olur ve kariyerini de yapar.... Ya da şıkır şıkır parlayacağı yeni bir iş bakar... Sizce de basit değil mi ?
Siz de bana cevap yetiştirmek zorunda değilsiniz. Sizin için ciddi bir mesele ise buyrun çözümlerinizle konu sahibine yardımcı olun... Konuya dair yazın... Bana değil..Bana sanirim bu cevap.Kimsenin derdini kimseyle kiyaslamak kimseye dusmeyecegi gibi sizede dusmez.Konulara cevap yazma zorunlulugu yok begenmeyip kapatabilirsiniz siz aman ne buyuk dert diye tavir sergilediginizde sadece konu sahibine degil onun derdini onemseyip yazanlarada ayip etmis oluyorsunuz.
+1Şık giyinmenin dozu kaçtığında overdressed gerçekten rahatsız edici. Size güzel gelebilir, moda olabilir, bazı firmalar kaldırabilir ama siz moda sektöründe, ajansta değilseniz aşırı topuk, elalemin düğüne derneğe giydiği kıyafetle ofise gelinmesi imaj yönetimi için de uygun değil.
Ben bir ekip arkadaşımın gittiği görüşme sonrası oradaki tanıdığım kişi; konsomatris gibi gelmiş sen söylemeseydin geri çevirirdik dedi.
Onun dışında benim de bir ekibim var, bahsettiğiniz performans görüşmelerini yapıyoruz. Prezentabl olmaları, bir müşteri ile görüşürken giyindikleri ile free Friday günleri farklı olsun diye beklerim. Overdressed giyinen birini pek hoş karşılamayabilirim. Üstün zeka ile geri zekanın arasındaki ince çizgi gibi. Şıklık bir anda basitliğe dönebiliyor.
Ama şahsen ben müşteri konumunda olduğumda yani bir bankaya, oraya buraya gittiğimde karşımda saçı makyajı full, 18 cm topuk, parıl parıl kıyafet giymiş overdressed birini, bilgi ve eğitim eksikliğini görselliğini pazarlayarak kapatıyor diye değerlendiriyorum. Ama bu benim müşteri iken hissettiğim şahsi durum.
Konuya yazan herkesten alinti yapabilirim ama konu disi yazmak yasak.Konuya yazdim zaten cevabimi okursaniz.Siz de bana cevap yetiştirmek zorunda değilsiniz. Sizin için ciddi bir mesele ise buyrun çözümlerinizle konu sahibine yardımcı olun... Konuya dair yazın... Bana değil..
İlk sayfada görmüştüm evet... gerçekten çok faydalı...Konuya yazan herkesten alinti yapabilirim ama konu disi yazmak yasak.Konuya yazdim zaten cevabimi okursaniz.
Kadınsı ve frapan giyinme isteği daha çok gelişmemiş toplumlarda karşılaşılan bir durumdur. Kadınlar genellikle sosyal hayatta çok fazla var olamazlar ve dişilikleri ile ön plana çıkmaya çalışırlar.Ben de yurtdışındayım ve ülke çok önemli.ben danimarkadayım mesela ve herkes neredeyse sıfır makyaj,aşırı sade giyimli,ve topuklu ayakkabı giyen neredeyse yok...yani böyle bir ülkede,sen azıcık makyaj yapsan,topuklu giysen,inan çoook batıyor göze...ben de çok severim giyinmeyi makyajı vs ama,yapınca çok sırıtıyor burda.artık daha sade giyiniyorum.şimdi benim de gözüme batıyor böyle aşırı makyaj topuk falan.
Çok cahilim anlamı ne ki diye düşünüyordum saol abla ya :)Anlamı buymuş,siz hangisisiniz..
- Züppe görünüşlü.
- Göz alıcı bir şekilde giyinmiş.
- Aşırı şık giyinmiş.
kaynak: http://nedir.ileilgili.org/overdressed-nedirnedemek-ileilgili-bilgiler.html
- Duruma göre çok resmi giyinmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?