Çok cahilim anlamı ne ki diye düşünüyordum saol abla ya :)
:)Bende bilmiyordum ne olduğunu öğrenmiş oldum:))
Zaten ne kadar cahil olduğumuzu yüzümüze vurmak için açılmış bir başlık olduğunu düşünüyorum.Çok cahilim anlamı ne ki diye düşünüyordum saol abla ya :)
Kim demiş Louboutin moda diye ya, kafasına vuracağım onun.
Giyme, çok çirkin kesinlikle. Ofis şıklığına uygun değil.
Bana Louboutin' in ofise uygun bir ayakkabısını göster? Kesinlikle uygun değil, en sade ayakkabısı rugan. Git görümcenin düğününde halay çek.
Sahiden bu şekilde gidiyorsan gitme.
.
Zaten ne kadar cahil olduğumuzu yüzümüze vurmak için açılmış bir başlık olduğunu düşünüyorum.
Siz de çok üzmeyin kendinizi...
? siz ciddimisiniz hanimefendi, neden oyle bir caba icerisine gireyim? Overdressed kelimesi dunyanin her yerinde kullanilan bir kelime, ortalamadan farkli/abartili/dikkat ceken sekilde giyinmeye boyle deniliyor. Ve bu kelimeler daha 'negatif' bi cagirisimda bulunuyor bence, overdressed'i daha uygun buldum.Zaten ne kadar cahil olduğumuzu yüzümüze vurmak için açılmış bir başlık olduğunu düşünüyorum.
Siz de çok üzmeyin kendinizi...
Ne anlama geldiğini biliyorum... Dış Ticaret Uzmanıyım... İngilizce ve Almanca diline hakimim ve aktif kullanıyorum 20 yıldır... Buna rağmen türkçe başlayıp türkçe biten sohbet ve yazışmalarda türkçe de karşılığı olduğu halde araya sıkıştırılan ingilizce kelime kullananılmasını şımarıkça buluyorum... Keşke yazının tamamını ingilizce yazsaydınız.. Daha doğal olurdu...? siz ciddimisiniz hanimefendi, neden oyle bir caba icerisine gireyim? Overdressed kelimesi dunyanin her yerinde kullanilan bir kelime, ortalamadan farkli/abartili/dikkat ceken sekilde giyinmeye boyle deniliyor. Ve bu kelimeler daha 'negatif' bi cagirisimda bulunuyor bence, overdressed'i daha uygun buldum.
Herneyse, bu onyargiyla yaklasmaniz daha cok sizin hakkinizda biseyler soyler, benim niyetim hakkinda degil. Iyi gunler.
hollanda'da ve devlet memuruyum. dedigim gibi erkek agirlikli ve ortalama yasin gayet buyuk oldugu bi organizasyon, yani 'diversity' (farklilik, farkli kulturden calisanlar veya otantik tipler) yok denilecek kadar az. Ama bunun devamli olmasi gerektigi konusunda devamli vurgular yapan bi ortam. Yaptigim is geregi prezentabl gorunmek zorundayim ustelik, disa yonelik gorusmeler toplantilar vs. Kadin 50 yasinda sanirim, kiskanclikla alakasi olmasindan ziyade 'kendi fikri'yle alakali oldugunu dusunuyorum. Kendi gibi uzun kazaklar yelekler giyinmiyorum evet, kocaman kocaman sallarda takmiyorum boynuma. Mecburda degilim ustelik?hangi ülkede yaşıyorsun, şirket ne şirketi bunlar önemli sanırım
patron kaç yaşında seni kıskanıyor olabilir mi, bu konu üzerine bu kadar konuşulması garip geldi ama tabii ne iş yaptığında önemli
Biraz once telefonda bir is arkadasimla gorusme firsatim oldu ve bu konudan bahsettim. Oda genc bir kadin. Ve patronumuza cok tepki gosterdi, haksizligini vurguladi. Ozellikle tekrar tekrar sordum, abartiyorsam lutfen soyle diye. Ve emin olun oyle oldugunu dusunseydi soylerdide. Otantik ve farkli olmayi cokta kabul eden bir yapisi yok patronumuzun.Eger dikkat cekecek ve uyarıya maruz kalacak bir 'over' ise biraz dozu azaltmalisiniz bana göre de.
Ve kılık kıyafet ve makyaj ile kazandığınız özgüven geçici bir durumdur. İnsanın ruh halini, nasıl hissettiğini bunlara bağlaması bana göre yanlış.
Biraz ortama uyum saglamalisiniz, sade giyinmek rukusluk değildir
Tam tersi daha cool ve daha şık gelir benim gözüme..
hollanda'da ve devlet memuruyum. dedigim gibi erkek agirlikli ve ortalama yasin gayet buyuk oldugu bi organizasyon, yani 'diversity' (farklilik, farkli kulturden calisanlar veya otantik tipler) yok denilecek kadar az. Ama bunun devamli olmasi gerektigi konusunda devamli vurgular yapan bi ortam. Yaptigim is geregi prezentabl gorunmek zorundayim ustelik, disa yonelik gorusmeler toplantilar vs. Kadin 50 yasinda sanirim, kiskanclikla alakasi olmasindan ziyade 'kendi fikri'yle alakali oldugunu dusunuyorum. Kendi gibi uzun kazaklar yelekler giyinmiyorum evet, kocaman kocaman sallarda takmiyorum boynuma. Mecburda degilim ustelik?
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?