Ovitrella çatlatma iğnesinden sonra gebelik belirtileriniz nelerdi?

Dgnmasal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2022
1.857
779
38
34
herkese merhaba ben ilk defa ovitrella çatlatma iğnesi oldum.Ovitrella çatlatma iğnesi oluğ gebeliğini öğrenenler nası belirtileriniz vardı benim bugün 14. Günüm göğüs uçlarım sızlamaya başladı halsizliğim ve iştahsızlığım başladı gebelik belirtilerinizi paylaşırsanız beraber bu süreci destekleşerek geçirelim🙏

Gecen ay hiçbir belirti yaşamadım bel agrısı kasık agrısı olmadı iştahsızlık vardı yemek yiyemiyodum adet oldum bu ay da tekrar femara kullanıp iğnemi oldum bugun 6. Günüm yine belirtim yok sadece yüzümde sivilce olfu değişen olarak 😢

Gecen ay hiçbir belirti yaşamadım bel agrısı kasık agrısı olmadı iştahsızlık vardı yemek yiyemiyodum adet oldum bu ay da tekrar femara kullanıp iğnemi oldum bugun 6. Günüm yine belirtim yok sadece yüzümde sivilce olfu değişen olarak 😢
Ben ilk defa oldum iğnemi bu ay femara 2 aydır kullanıyorum ama bu ay ilk defa iğne oldum 22 ekim de bütün belirtileri yaşadım kasık batmaları sırt ağrıları iğnemin ertesi günü kontrole gittim çatlamıştı yumurtam 9. gün negatife döndü dün 13. Günümdü kaset test negatif çıktı hiç erken gebelik yapmadım:( bende artık dün üye olucam dedim siteye oldum kafayı yicem artık.belirtiler de kişiden kişeye değişebilir sanırım sakın sıkma canını elbet etki etmiştir❤️

herkese merhaba ben ilk defa ovitrella çatlatma iğnesi oldum.Ovitrella çatlatma iğnesi oluğ gebeliğini öğrenenler nası belirtileriniz vardı benim bugün 14. Günüm göğüs uçlarım sızlamaya başladı halsizliğim ve iştahsızlığım başladı gebelik belirtilerinizi paylaşırsanız beraber bu süreci destekleşerek geçirelim🙏
İğneyi vurulalı 14 gün olduysa test yapabilrsiniz artık . Varsa pozitif cıkar artık inşallah güzel sonuçlar alırsınız

İğneyi vurulalı 14 gün olduysa test yapabilrsiniz artık . Varsa pozitif cıkar artık inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Test yaptım ama birşey çıkmadı kaset test yaptım reglime 3 gün kaldı sanırım bu ay da olmadı:(:(:(
5BADF83E-3E29-4603-A0D3-0ACD6A272646.webp
06E2017B-B119-4E7F-9FB6-C0134269F1E7.webp

Bide erken gebelik testini normal kaset test mi bu
Normal kaset test ama erken de yaptım az önce onu da ekliyorum ne diyeceğimi artık bulamıyorum artık olursa tam mucize olur derdi veren allah dermanını da veren allah dua etmekten başka çarem yok:( rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkesin verdiği emekler güzel sonuçlar alsın ben herkese çok dua ettim umarım bende dua alırım🙏
80BC770A-2835-4E14-B51B-7105DBFAD699.webp
E957B8D7-4F3C-41C5-BF1C-A98EBFF97D26.webp

Normal kaset test ama erken de yaptım az önce onu da ekliyorum ne diyeceğimi artık bulamıyorum artık olursa tam mucize olur derdi veren allah dermanını da veren allah dua etmekten başka çarem yok:KK43: rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkesin verdiği emekler güzel sonuçlar alsın ben herkese çok dua ettim umarım bende dua alırım🙏Eki Görüntüle 3172708 Eki Görüntüle 3172710
Amin canm benim . Çok iyi anlıyorum seni bende 15 aydır aynı şeyleri yaşıyorum Allah hepimize en kısa sürede mücizemizi nasip etsin 2023 mus mutlu girelim inşallah . Dua etmekten başka çaremiz yok yer gök dua üstüne kurulu . Ben her gün dilek duası okuyorum 70 tane sende dene

Amin canm benim . Çok iyi anlıyorum seni bende 15 aydır aynı şeyleri yaşıyorum Allah hepimize en kısa sürede mücizemizi nasip etsin 2023 mus mutlu girelim inşallah . Dua etmekten başka çaremiz yok yer gök dua üstüne kurulu . Ben her gün dilek duası okuyorum 70 tane sende dene
edicem bende reglimi beklicem bu ay yine doktor kontrolün de devam edicem birde mfk yöntmei çok duyuyorum denemek istiyorum ama yeterince ilaç içiyorum nası olur bilemiyorum🫣sizin durumunuz nedir peki şuan?

edicem bende reglimi beklicem bu ay yine doktor kontrolün de devam edicem birde mfk yöntmei çok duyuyorum denemek istiyorum ama yeterince ilaç içiyorum nası olur bilemiyorum🫣sizin durumunuz nedir peki şuan?
İğnenin 7. Günü benim kasık ağrım var batma oluyor o kadar sadece akşamları olurdu 2 gündür öyleydi. Bu gün gün içide cok şiddetli oldu

İğnenin 7. Günü benim kasık ağrım var batma oluyor o kadar sadece akşamları olurdu 2 gündür öyleydi. Bu gün gün içide cok şiddetli oldu
Bende çok şiddetli yaşadım iğneden sonra kasık batması ve sırt ağrısı olsun güzelcşeyler olsunda bunlara razıyız🥰umarım bebilin tutunur ve seninle olur🥰mutlaka sonuçları söyleyelim destek olalım burda birbirimize umarım gün gelir gebelik testi yerine bebişlerimizin ultrasonlarını haftalarını konuşuruz🥰🙏❤️

Bende çok şiddetli yaşadım iğneden sonra kasık batması ve sırt ağrısı olsun güzelcşeyler olsunda bunlara razıyız🥰umarım bebilin tutunur ve seninle olur🥰mutlaka sonuçları söyleyelim destek olalım burda birbirimize umarım gün gelir gebelik testi yerine bebişlerimizin ultrasonlarını haftalarını konuşuruz🥰🙏❤️
Amin inşallah canm

Mfk kullandım bir faydasını görmedim

Canım nasılsın var mı bir gelişme? durumlar nasıl?❤️

Dün gece ve sabah sağ kasıgım da agrı batma oldu onun harici bir belirtim yok sende nasıl durumlarbatm
Dün gece ve sabah sağ kasıgım da agrı batma oldu onun harici bir belirtim yok sende nasıl durumlar
batamaların varsa iyi çatlamıştır yumurtan🥰❤️bende negatif testim regl bekliyorum olunca femaraya başlatır doktorum yine sanırım🥲

Back
X