Ovitrella çatlatma iğnesinden sonra gebelik belirtileriniz nelerdi?

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2 yıllık evliyim korunmadığımız halde bebek olmadı bizde tedaviye yöneldik çatlatma iğnemin 15. Günü bugün ne kahverengi ne pembe değişik bi kıvamlı akıntım geldi aynısını yaşayan var mı test yapmaya daha cesarette edemiyorum

MerhabaYerleşme kanaması da olabilir ki inşallah öyledir bence bir test yapın en azından bir sonuç alırsınız varsa da yoksa da ki iğnenin 15. Günü ise sonuç çıkar

Ay inşallah yazarım süreci çok teşekkürler cevabınız için
Rica ederim içinizi ferah tutun benim ilk denememdi iğne ile ama olmadı tutmadı dün öğrendim olmadığını çok ağladım şuan regl oldum ama artık üzülmicem ben elimden ne geliyosa yapacağım pes etmiycem umudumu kaybetmicem rabbim nasip edecek ben inanıyorumrabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasınsizin de haberlerinizi bekliyorum

Ay sakın üzmeyin kendinizi Allahın muhakkak bir bildiği var o vaktini bekliyodur inşallaj sağlıkla alın kucağınıza kaçıncı günde regl oldunuz peki iğneden sonra

Ay sakın üzmeyin kendinizi Allahın muhakkak bir bildiği var o vaktini bekliyodur inşallaj sağlıkla alın kucağınıza kaçıncı günde regl oldunuz peki iğneden sonra
17.günüm de oldum 22 kasım da vurulmuştum ben iğnemi neyse şükür ki söküldüm pcos sendromum var düzenli regl görmem bile iyi en azından tedavi günlerim aksamıyo salı günü kontrollerim başlıycak yine:) sizin ilk iğnemiydi?

Benim düzenli döngüm pcos yok yumurtlama tembelliği gördü doktor o sebeple başladık evet ilk ay heycanlıyım bi umut ediyorum bi umutsuzlaşıyorm garip oluyor bakalım nasip ne zamansa olur elbet umutsuz olmayalım asla

Ay inşallah tutmuştur evde gebelik testiniz varsa bir yapmanızı tavsiye ederim çünkü 15. Gününüz mutlaka sonucu alırısınızbenim biraz sorunlu olduğu için çabalıyoruz bir kaç aydır bu işk iğnemdi benimdeama olmadı

Kasmayın kendinizi muhakkak güzel bi sonuç alacaksınız sabır işi biraz insan streslenmiyor değil ya eşimde yap test diyip duruyo ama ben hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum biraz

Kasmayın kendinizi muhakkak güzel bi sonuç alacaksınız sabır işi biraz insan streslenmiyor değil ya eşimde yap test diyip duruyo ama ben hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum biraz
Bence yapın hayal kırıklığı olarak değil nasip olarak düşünün annemin bir sözü vardır her bebek kısmetiyle gelir diye oda geleceği zamanı bekliyor demek ki ben böyle düşünüyorum artık:) bence yapın hep destek tam destek

Kesinlikle annemde hep öyle der yapınca yazıcam birbirimize umut oluruz olur ya da olmaz

Bende 21 kasımda vurulmuştum herhangi bir ağrı hissetmedim hiç ama bu ilk denememdi maalesef olmadı iğneden sonraki 18.gün adet oldum
Merhaba bende 22 ekim de ilk iğnemi vuruldum benim de olmadı dün regl oldum ama ben iğnenin belirtilerini yaşadım kasık batmaları vs şimdi bu ay 2. İğnemi olacağım 2. Deneme de daha yüksek şans diyorlar umarım öyle oluryorucu bir süreç mental olarak ama biz güçlü olup bu süreci çok güzel geçireceğiz pes etmeden kadınlar her zaman çok güçlü çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…