- 16 Ocak 2022
- 1.272
- 506
- 73
- 30
Bu iğnelerden hep korkmusumdur daha bı saat olmadı sanki vucumda dolanıyor hafif ağrı mi oluyor ne size iğne etki ediyor mu hemenBende haftaya olacağkm iğnemi allahın izniyle mutlaka sürecinizi paylaşın bizimle
Bana da bi ağrı saplanmıştı ertesi gün bide çatladığı gün çok ağrı batma hissetmiştim bakalım bu sefer nası olcak ama söz verdim kendimi dinlemiyeceğim bu sefer yoksa üzülüyorumBu iğnelerden hep korkmusumdur daha bı saat olmadı sanki vucumda dolanıyor hafif ağrı mi oluyor ne size iğne etki ediyor mu hemen
Evet çok dinliyoruz kendimizi bende düşünmemeye çalışıyorum ne kadar olursa artık ama ilk benim merak oluyor sonuçtaBana da bi ağrı saplanmıştı ertesi gün bide çatladığı gün çok ağrı batma hissetmiştim bakalım bu sefer nası olcak ama söz verdim kendimi dinlemiyeceğim bu sefer yoksa üzülüyorum
Evet bende ilkte öyleydim vallaEvet çok dinliyoruz kendimizi bende düşünmemeye çalışıyorum ne kadar olursa artık ama ilk benim merak oluyor sonuçta
Hayırlı haberlerini duyalım inşallahBende muayene oldum bugün 2. Ayda letu vermicek vitaminlerle süreci yönetcez stresi azaltmak adına dedi hala yumurtam vardı iyi gördü bakalım kısmet ne zamansa bebişlere kavuşcaz insallah sabırlı olalım
ene
İnşallah canım hiç hamile kalmadım istiyorum çok Rabbim bize de anneliği tattırsinEvet bende ilkte öyleydim vallaşimdi haftaya olacak benim de büyük ihtimal hayırlısı ile bol bol dua edelim birbirimize
Aminnn inşallah bende öyle hiç gebe kalmadım ilk gebeleğim olacak inşallahİnşallah canım hiç hamile kalmadım istiyorum çok Rabbim bize de anneliği tattırsin
inşallah tadarız bu duyguyu bugüne kadar annelik hayali çok kuran biri değildim ama bu yola girince bi heycan oluyo insandaAminnn inşallah bende öyle hiç gebe kalmadım ilk gebeleğim olacak inşallah
Evet bende öyle valla bu yola girince herşey daha başka oluyor umarım emeklerimizin karşılığını alırızNasıl gidiyor gelişme olan d
inşallah tadarız bu duyguyu bugüne kadar annelik hayali çok kuran biri değildim ama bu yola girince bi heycan oluyo insanda
İnşallah canım sürecini mutkaka bizimle paylsş ve sakın stres etme kendine bu süreçte stres çok etkiliyo insanı sağlıkla pozitiflenir inşallahSelam herkesebende yarın iğne olacağım inşallah. Pazartesi gittiğimde 10 ve 15mm iki yumurta vardı. 15 mm olan büyür, perşembe gel bakıp iğneni vuralım dedi. İnşallah büyümüştür yeterince ve çatlayıp pozitif olur. İlk denemem benimde çok heyecanlıyım umarım isteyen herkese nasip olur
İnşallahhhhİnşallah canım sürecini mutkaka bizimle paylsş ve sakın stres etme kendine bu süreçte stres çok etkiliyo insanı sağlıkla pozitiflenir inşallah
Çok güzel söylemişsşn evet öyle bakmak gerekiyo yoksa olumsuz olunca üzülüyor:) benimde 2. İğnem olacak düşünmemeye çalışıcam diye söz verdim kendimeİnşallahhhhben hep şöyle düşünmeye çalışıyorum ilk aydan olacak diye bir şey yok 3 aylık bir tedavi bu falan diye telkin ediyorum kendimi e olumsuz olursa tabi ki üzülür insan ama ilk denemem sonuçta tutan da tutmayan da çok örneği var… umarım hepimiz en kısa zamanda tadarız o duyguyu
Beyazımsı akıntı ise bende de olmuştuBu sabah Ovitrelle yaptırdım. Tek yumurta 19.6mm büyümüş.Mukus gibi bi akıntı geldi akşama doğru çok az ama 1 kere koyu kıvamlı, neden acaba? İlk gün bu şekilde akıntısı olan var mı?
İlk aydan tutma ihtimali azmış canım zaten rahat olalım doktorumda bunu dedi bu ay ilaç vermedi stesi azaltmış olalım dedi insallah hayırlı haberlerle gel dedi umarım güzel haberlerimizi paylaşırız pholicaps kullanıyorum kullanan varmı baya iyi bi folikmişİnşallahhhhben hep şöyle düşünmeye çalışıyorum ilk aydan olacak diye bir şey yok 3 aylık bir tedavi bu falan diye telkin ediyorum kendimi e olumsuz olursa tabi ki üzülür insan ama ilk denemem sonuçta tutan da tutmayan da çok örneği var… umarım hepimiz en kısa zamanda tadarız o duyguyu
Ben mfknın ürünlerini kullanıyorum.İlk aydan tutma ihtimali azmış canım zaten rahat olalım doktorumda bunu dedi bu ay ilaç vermedi stesi azaltmış olalım dedi insallah hayırlı haberlerle gel dedi umarım güzel haberlerimizi paylaşırız pholicaps kullanıyorum kullanan varmı baya iyi bi folikmiş
Değişikti ya krem rengi gibiydi sanki niye oluyormuş normal miymiş?Beyazımsı akıntı ise bende de olmuştu
İğneden sonra yumurta çatladığı için bir akıntı oluyor zaten bende hep oluyoDeğişikti ya krem rengi gibiydi sanki niye oluyormuş normal miymiş?
Daha ilk günüydü iğnenin dün ama bakalımİğneden sonra yumurta çatladığı için bir akıntı oluyor zaten bende hep oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?