Ovitrella çatlatma iğnesinden sonra gebelik belirtileriniz nelerdi?

Bu iğnelerden hep korkmusumdur daha bı saat olmadı sanki vucumda dolanıyor hafif ağrı mi oluyor ne size iğne etki ediyor mu hemen
Bana da bi ağrı saplanmıştı ertesi gün bide çatladığı gün çok ağrı batma hissetmiştim bakalım bu sefer nası olcak ama söz verdim kendimi dinlemiyeceğim bu sefer yoksa üzülüyorum

Bana da bi ağrı saplanmıştı ertesi gün bide çatladığı gün çok ağrı batma hissetmiştim bakalım bu sefer nası olcak ama söz verdim kendimi dinlemiyeceğim bu sefer yoksa üzülüyorum
Evet çok dinliyoruz kendimizi bende düşünmemeye çalışıyorum ne kadar olursa artık ama ilk benim merak oluyor sonuçta

Evet çok dinliyoruz kendimizi bende düşünmemeye çalışıyorum ne kadar olursa artık ama ilk benim merak oluyor sonuçta
Evet bende ilkte öyleydim valla şimdi haftaya olacak benim de büyük ihtimal hayırlısı ile bol bol dua edelim birbirimize

Bende muayene oldum bugün 2. Ayda letu vermicek vitaminlerle süreci yönetcez stresi azaltmak adına dedi hala yumurtam vardı iyi gördü bakalım kısmet ne zamansa bebişlere kavuşcaz insallah sabırlı olalım

ene
Hayırlı haberlerini duyalım inşallah

Selam herkese bende yarın iğne olacağım inşallah. Pazartesi gittiğimde 10 ve 15mm iki yumurta vardı. 15 mm olan büyür, perşembe gel bakıp iğneni vuralım dedi. İnşallah büyümüştür yeterince ve çatlayıp pozitif olur. İlk denemem benimde çok heyecanlıyım umarım isteyen herkese nasip olur

İnşallah canım sürecini mutkaka bizimle paylsş ve sakın stres etme kendine bu süreçte stres çok etkiliyo insanı sağlıkla pozitiflenir inşallah

İnşallah canım sürecini mutkaka bizimle paylsş ve sakın stres etme kendine bu süreçte stres çok etkiliyo insanı sağlıkla pozitiflenir inşallah
İnşallahhhh ben hep şöyle düşünmeye çalışıyorum ilk aydan olacak diye bir şey yok 3 aylık bir tedavi bu falan diye telkin ediyorum kendimi e olumsuz olursa tabi ki üzülür insan ama ilk denemem sonuçta tutan da tutmayan da çok örneği var… umarım hepimiz en kısa zamanda tadarız o duyguyu

Çok güzel söylemişsşn evet öyle bakmak gerekiyo yoksa olumsuz olunca üzülüyor:) benimde 2. İğnem olacak düşünmemeye çalışıcam diye söz verdim kendimeumarom güzel sonuçlar alırız

Bu sabah Ovitrelle yaptırdım. Tek yumurta 19.6mm büyümüş.Mukus gibi bi akıntı geldi akşama doğru çok az ama 1 kere koyu kıvamlı, neden acaba? İlk gün bu şekilde akıntısı olan var mı?

İlk aydan tutma ihtimali azmış canım zaten rahat olalım doktorumda bunu dedi bu ay ilaç vermedi stesi azaltmış olalım dedi insallah hayırlı haberlerle gel dedi umarım güzel haberlerimizi paylaşırız pholicaps kullanıyorum kullanan varmı baya iyi bi folikmiş

Ben mfknın ürünlerini kullanıyorum.
Umutsuz olmamak lazım ilk aydan tutan da çok var. İyi düşünelim iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…