- 9 Aralık 2022
- 22
- 19
- 3
- 34
Çoğalacak gibi yarına kesin reglim modumu düşürmemeye çalışıyorum tedaviye devam etcezBence testi yapın iğnenin etkisi geçmiştir yoksa gebe olup olmadığınız belli olurdu
Hayırlısı olsun umarım tutunmuştur ve regl olmazsınız haber verirsinizÇoğalacak gibi yarına kesin reglim modumu düşürmemeye çalışıyorum tedaviye devam etcez
Bende 21 kasımda vurulmuştum herhangi bir ağrı hissetmedim hiç ama bu ilk denememdi maalesef olmadı iğneden sonraki 18.bendHiç kimse yok mu belirtilerini paylaşacak??
Merhaba bende 22 ekim de ilk iğnemi vuruldum benim de olmadı dün regl oldum ama ben iğnenin belirtilerini yaşadım kasık batmaları vs şimdi bu ay 2. İğnemi olacağım 2. Deneme de daha yüksek şans diyorlar umarım öyle oluryorucu bir süreç mental olarak ama biz güçlü olup bu süreci çok güzel geçireceğiz pes etmeden kadınlar her zaman çok güçlü çünkü
Pazartesi randevum benim umarım bu ay hayırlı haberler alırızMerhaba bende 22 ekim de ilk iğnemi vuruldum benim de olmadı dün regl oldum ama ben iğnenin belirtilerini yaşadım kasık batmaları vs şimdi bu ay 2. İğnemi olacağım 2. Deneme de daha yüksek şans diyorlar umarım öyle oluryorucu bir süreç mental olarak ama biz güçlü olup bu süreci çok güzel geçireceğiz pes etmeden kadınlar her zaman çok güçlü çünkü
Ay inşallah hayırlısyla güzel haberlerimizi duyalımBende 21 kasımda vurulmuştum herhangi bir ağrı hissetmedim hiç ama bu ilk denememdi maalesef olmadı iğneden sonraki 18.bend
Pazartesi randevum benim umarım bu ay hayırlı haberler alırız
Amin inşallah yeni iğne vurulacağımız zaman mutlaka haberleşelim süreçleri umarım bu ay olumlu sonuçlanırBende 21 kasımda vurulmuştum herhangi bir ağrı hissetmedim hiç ama bu ilk denememdi maalesef olmadı iğneden sonraki 18.bend
Pazartesi randevum benim umarım bu ay hayırlı haberler alırız
İnşallahAy inşallah hayırlısyla güzel haberlerimizi duyalım
Benim de 2. Denemem olacak regl oldum salı günü kontrole gidip başlıyacağım ilaçlaraEvet ikinci denemem olacak ilk tedavi de letu +ovitrelle kullandım
Benimde ilk denememdi letu ovitrelle bende gitcem salı günü yine hormon testimi alcak doktor acaba reglın 2. Günü gel dediEvet ikinci denemem olacak ilk tedavi de letu +ovitrelle kullandım
Benim pazartesi randevum ama adetimin 4.günü olmuş olacak cumaya denk geldi çünkü ilk günüm doktor değişikliği oldu birde tekrar aynı ilacımı kullamdırır bilmiyorum pcos var bende takviye olarak da gynopoll kullanıyorumBenimde ilk denememdi letu ovitrelle bende gitcem salı günü yine hormon testimi alcak doktor acaba reglın 2. Günü gel dedi
Benim pazartesi randevum ama adetimin 4.günü olmuş olacak cumaya denk geldi çünkü ilk günüm doktor değişikliği oldu birde tekrar aynı ilacımı kullamdırır bilmiyorum pcos var bende takviye olarak da gynopoll kullanıyorum
Amin inşallahSüreçlerimizi paylaşalım inşallah çok aratmadan verir rabbim stresli bi süreç
Bende reglimin 5. Gününe denk gelmiş olacak salı günü çağırdı kontrolden sonra ilaca karar verecekmiş femara kullanmıştım benBenim pazartesi randevum ama adetimin 4.günü olmuş olacak cumaya denk geldi çünkü ilk günüm doktor değişikliği oldu birde tekrar aynı ilacımı kullamdırır bilmiyorum pcos var bende takviye olarak da gynopoll kullanıyorum
Bende gitcem öğlen muayneye bakalım 2. Ay sürecini paylaşırım ne ilaç vericek ilk ay umutlanır gibi oldum olmadı sonrada diyorum sabırsızmıyız acabaBen de letu kullanmaya başladım bitti tabi. Güzel cevap verdi ama Dr çatlatma iğnesine gerek yok artık vermiyoruz dedi. İlskiyi de gün aşırı değil her gün yapın dedi. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bende bugün muayne oldum hormon testi yapıldı klomen +letu 5 gün boyunca kullanacağım sonra kontrole gideceğim eşimdende spermiyoğram testi istediBende gitcem öğlen muayneye bakalım 2. Ay sürecini paylaşırım ne ilaç vericek ilk ay umutlanır gibi oldum olmadı sonrada diyorum sabırsızmıyız acaba
eneBende bugün muayne oldum hormon testi yapıldı klomen +letu 5 gün boyunca kullanacağım sonra kontrole gideceğim eşimdende spermiyoğram testi istedi
Bende haftaya olacağkm iğnemi allahın izniyle mutlaka sürecinizi paylaşın bizimleAz önce bende ignemi oldum inşallah olumlu sonuçlar görürüz sizlerin sonuçları nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?