Ovitrella çatlatma iğnesinden sonra gebelik belirtileriniz nelerdi?

Hiç kimse yok mu belirtilerini paylaşacak??
Bende 21 kasımda vurulmuştum herhangi bir ağrı hissetmedim hiç ama bu ilk denememdi maalesef olmadı iğneden sonraki 18.bend

Pazartesi randevum benim umarım bu ay hayırlı haberler alırız

Bende 21 kasımda vurulmuştum herhangi bir ağrı hissetmedim hiç ama bu ilk denememdi maalesef olmadı iğneden sonraki 18.bend

Pazartesi randevum benim umarım bu ay hayırlı haberler alırız
Amin inşallah yeni iğne vurulacağımız zaman mutlaka haberleşelim süreçleri umarım bu ay olumlu sonuçlanırsizin 2. İğne mi olacak?bir de ben 2. İğnede daha çok olumlu oluyor diye oludum burda

Benimde ilk denememdi letu ovitrelle bende gitcem salı günü yine hormon testimi alcak doktor acaba reglın 2. Günü gel dedi
Benim pazartesi randevum ama adetimin 4.günü olmuş olacak cumaya denk geldi çünkü ilk günüm doktor değişikliği oldu birde tekrar aynı ilacımı kullamdırır bilmiyorum pcos var bende takviye olarak da gynopoll kullanıyorum

Bende reglimin 5. Gününe denk gelmiş olacak salı günü çağırdı kontrolden sonra ilaca karar verecekmiş femara kullanmıştım ben

Ben de letu kullanmaya başladım bitti tabi. Güzel cevap verdi ama Dr çatlatma iğnesine gerek yok artık vermiyoruz dedi. İlskiyi de gün aşırı değil her gün yapın dedi. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bende gitcem öğlen muayneye bakalım 2. Ay sürecini paylaşırım ne ilaç vericek ilk ay umutlanır gibi oldum olmadı sonrada diyorum sabırsızmıyız acaba

Bende gitcem öğlen muayneye bakalım 2. Ay sürecini paylaşırım ne ilaç vericek ilk ay umutlanır gibi oldum olmadı sonrada diyorum sabırsızmıyız acaba
Bende bugün muayne oldum hormon testi yapıldı klomen +letu 5 gün boyunca kullanacağım sonra kontrole gideceğim eşimdende spermiyoğram testi istedi

Bende muayene oldum bugün 2. Ayda letu vermicek vitaminlerle süreci yönetcez stresi azaltmak adına dedi hala yumurtam vardı iyi gördü bakalım kısmet ne zamansa bebişlere kavuşcaz insallah sabırlı olalım
Bende bugün muayne oldum hormon testi yapıldı klomen +letu 5 gün boyunca kullanacağım sonra kontrole gideceğim eşimdende spermiyoğram testi istedi
ene

Az önce bende ignemi oldum inşallah olumlu sonuçlar görürüz sizlerin sonuçları nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…