Gebeliğe Hazırlık Ovitrella ignesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı olsun ins bidahaki ayda yüzümüz güler bende hala olmadım bugün 2.gunum gecikmede
Senin adet günün yarın canım 2 gün geçmiş olamaz çatlamadan 14 gün sayacaksın 29 u çatlamaysa yarın adet günün

Naptın canım bugün yaptınmı ovulasyon nasıl çıktı ben femara kullandığım ay ovulasyonda hiç pili görememiştim ama doktor baktığında yumurtam vardı mesela ovulasyonlar bazen yanıltabiliyor ama senin silinmemiş pek

Bir saat sonra yapacam canım beklemedeyim dünde testleri ebru Ceylana attım yumurtan cstlamis görünüyor testlerinde sorun yok dedi cuma günü de progesteron verecem bakakim ne olacak. Geçen ay bende bu ay ki kadar pik görmemiştim mesela ve yumurtam 21 mm ama tek yumurtaydi test yapmıştım bu ay ki kadar köyü degildi aklıma arkadan gelen bı yumurta daha mı var diye getiriyor gebelik olsa koyulaşma için çok erken piki ayın 7 sinde gördüm henüz

Evet gebelik için erken canım ama dediğin gibi tekrar yumurtlama olabilir değerlendirin bence bugünüde

Evet gebelik için erken canım ama dediğin gibi tekrar yumurtlama olabilir değerlendirin bence bugünüde
Test yaptım şimdi canım böyle çıktı koyulasiyor mu anlamıyorum ki artık pik 12. Gün

Eklentiler

• IMG_20211011_171636.webp
    39 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20211011_171605.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 27
Allah Allah adetin nasıldı peki baya kanaman oldumu acaba dedim üstüne görme olabilirmi?
Normal her zamanki gibiydi pikten öncede baya silikti o yüzden gebelik olacağını sanmam bakalım ne olacak merak ediyorum araştırdım testleri böyle olan kimse göremedim umarım normaldir

Normal her zamanki gibiydi pikten öncede baya silikti o yüzden gebelik olacağını sanmam bakalım ne olacak merak ediyorum araştırdım testleri böyle olan kimse göremedim umarım normaldir
Umarım öyledir haber edersin..

Pcos varmı sizde o durumlarda olabiliyomis
Hayır yok çok kez gittim doktora hiçbiri böyle bişey söylemedi ultrason da pcos görüntüsü de yok adetlerimde hep düzenlidir ilk defa testlerde bunu yaşıyorum

Hayır yok çok kez gittim doktora hiçbiri böyle bişey söylemedi ultrason da pcos görüntüsü de yok adetlerimde hep düzenlidir ilk defa testlerde bunu yaşıyorum
Bendede çok oluyodu çizgiler hep belirgindi pcosta yoktu herşeyim iyi. Ama bide şöyle bi duyum aldım vücudumuzda lh hormonu hep olduğu için çift çıkması normalmiş çift kötülük olurda yumurtlamaya yakin veya yumurtlama oluyomussun bazen 2 kerede yumurtlama olabiliyomis kadın vücudunda illa tek sefer olup btck diye bişey yokmus doğruluğunu bilmiyorm ama

Bu ihtimal olabilir diye her gün teste devam edecem bakalım ayın 20 sine kadar çünkü 20 de pikin 14. günü gebelik testi yaparım yoksa diğer ay yine doktora

Bu ihtimal olabilir diye her gün teste devam edecem bakalım ayın 20 sine kadar çünkü 20 de pikin 14. günü gebelik testi yaparım yoksa diğer ay yine doktora
Aynn hayırlısı olsn hakknizdaa bende çok denedim ovulasyon sonuç alamadım

Aynn hayırlısı olsn hakknizdaa bende çok denedim ovulasyon sonuç alamadım
Benimde 7 ayım testte eşimde de bende bı sıkıntı yok ama olmadı hala hayırlısı olsun. Siz iğnenin kaçıncı gunundesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…