Olmazsan tekrar bi kan ver canımYarın 20.gun regl olmam lazım bakalım sende durumlar ne
Senin adet günün yarın canım 2 gün geçmiş olamaz çatlamadan 14 gün sayacaksın 29 u çatlamaysa yarın adet gününHayırlısı olsun ins bidahaki ayda yüzümüz güler bende hala olmadım bugün 2.gunum gecikmede
Naptın canım bugün yaptınmı ovulasyon nasıl çıktı ben femara kullandığım ay ovulasyonda hiç pili görememiştim ama doktor baktığında yumurtam vardı mesela ovulasyonlar bazen yanıltabiliyor ama senin silinmemiş pekKızlar size bir sorum var femarayla ikinci ayım ama bu ay iğne olmadım doktora gitmedim geçen ay tek yumurta vardı 21 mm. 12 gün ovulasyon pikti ertesi gün çatlama ağrım da oldu sağ tarafta aslında ama pikten sonra biraz siliklesti test sonrada pek siliklesme olmadı sanki böyle olan oldu mu ilk kez oluyor bende de normal mi sizce
Bir saat sonra yapacam canım beklemedeyim dünde testleri ebru Ceylana attım yumurtan cstlamis görünüyor testlerinde sorun yok dedi cuma günü de progesteron verecem bakakim ne olacak. Geçen ay bende bu ay ki kadar pik görmemiştim mesela ve yumurtam 21 mm ama tek yumurtaydi test yapmıştım bu ay ki kadar köyü degildi aklıma arkadan gelen bı yumurta daha mı var diye getiriyor gebelik olsa koyulaşma için çok erken piki ayın 7 sinde gördüm henüzNaptın canım bugün yaptınmı ovulasyon nasıl çıktı ben femara kullandığım ay ovulasyonda hiç pili görememiştim ama doktor baktığında yumurtam vardı mesela ovulasyonlar bazen yanıltabiliyor ama senin silinmemiş pek
Evet gebelik için erken canım ama dediğin gibi tekrar yumurtlama olabilir değerlendirin bence bugünüdeBir saat sonra yapacam canım beklemedeyim dünde testleri ebru Ceylana attım yumurtan cstlamis görünüyor testlerinde sorun yok dedi cuma günü de progesteron verecem bakakim ne olacak. Geçen ay bende bu ay ki kadar pik görmemiştim mesela ve yumurtam 21 mm ama tek yumurtaydi test yapmıştım bu ay ki kadar köyü degildi aklıma arkadan gelen bı yumurta daha mı var diye getiriyor gebelik olsa koyulaşma için çok erken piki ayın 7 sinde gördüm henüz
Aynn cnm yanls yazmisim ben adet belirtilerim var zaten kasiklarim hasdaslastiSenin adet günün yarın canım 2 gün geçmiş olamaz çatlamadan 14 gün sayacaksın 29 u çatlamaysa yarın adet günün
Test yaptım şimdi canım böyle çıktı koyulasiyor mu anlamıyorum ki artık pik 12. GünEvet gebelik için erken canım ama dediğin gibi tekrar yumurtlama olabilir değerlendirin bence bugünüde
Allah Allah adetin nasıldı peki baya kanaman oldumu acaba dedim üstüne görme olabilirmi?Test yaptım şimdi canım böyle çıktı koyulasiyor mu anlamıyorum ki artık pik 12. Gün
Normal her zamanki gibiydi pikten öncede baya silikti o yüzden gebelik olacağını sanmam bakalım ne olacak merak ediyorum araştırdım testleri böyle olan kimse göremedim umarım normaldirAllah Allah adetin nasıldı peki baya kanaman oldumu acaba dedim üstüne görme olabilirmi?
Umarım öyledir haber edersin..Normal her zamanki gibiydi pikten öncede baya silikti o yüzden gebelik olacağını sanmam bakalım ne olacak merak ediyorum araştırdım testleri böyle olan kimse göremedim umarım normaldir
Pcos varmı sizde o durumlarda olabiliyomisTest yaptım şimdi canım böyle çıktı koyulasiyor mu anlamıyorum ki artık pik 12. Gün
Hayır yok çok kez gittim doktora hiçbiri böyle bişey söylemedi ultrason da pcos görüntüsü de yok adetlerimde hep düzenlidir ilk defa testlerde bunu yaşıyorumPcos varmı sizde o durumlarda olabiliyomis
Bendede çok oluyodu çizgiler hep belirgindi pcosta yoktu herşeyim iyi. Ama bide şöyle bi duyum aldım vücudumuzda lh hormonu hep olduğu için çift çıkması normalmiş çift kötülük olurda yumurtlamaya yakin veya yumurtlama oluyomussun bazen 2 kerede yumurtlama olabiliyomis kadın vücudunda illa tek sefer olup btck diye bişey yokmus doğruluğunu bilmiyorm amaHayır yok çok kez gittim doktora hiçbiri böyle bişey söylemedi ultrason da pcos görüntüsü de yok adetlerimde hep düzenlidir ilk defa testlerde bunu yaşıyorum
Bu ihtimal olabilir diye her gün teste devam edecem bakalım ayın 20 sine kadar çünkü 20 de pikin 14. günü gebelik testi yaparım yoksa diğer ay yine doktoraBendede çok oluyodu çizgiler hep belirgindi pcosta yoktu herşeyim iyi. Ama bide şöyle bi duyum aldım vücudumuzda lh hormonu hep olduğu için çift çıkması normalmiş çift kötülük olurda yumurtlamaya yakin veya yumurtlama oluyomussun bazen 2 kerede yumurtlama olabiliyomis kadın vücudunda illa tek sefer olup btck diye bişey yokmus doğruluğunu bilmiyorm ama
Aynn hayırlısı olsn hakknizdaa bende çok denedim ovulasyon sonuç alamadımBu ihtimal olabilir diye her gün teste devam edecem bakalım ayın 20 sine kadar çünkü 20 de pikin 14. günü gebelik testi yaparım yoksa diğer ay yine doktora
Benimde 7 ayım testte eşimde de bende bı sıkıntı yok ama olmadı hala hayırlısı olsun. Siz iğnenin kaçıncı gunundesinizAynn hayırlısı olsn hakknizdaa bende çok denedim ovulasyon sonuç alamadım
Benm iğne sürem doldu canm bugün adet olmaya başladım sayılır lekelenmeler oluyoBenimde 7 ayım testte eşimde de bende bı sıkıntı yok ama olmadı hala hayırlısı olsun. Siz iğnenin kaçıncı gunundesiniz
Çatlamış gozukuyo tamamen siliklesmks cnku lh testi dimi buKızlar kafama takıldı bi daha yaptım böyle ckti
Eki Görüntüle 2931689
Yok kuzum hamilelik çok ince bi çizgi var catlatma iğnesi yaptırdım bugün 9. Gun oldu şimdi kan testi yaptım 8 cıktı pozitif çıktı iğne etkisimir bilmiyormÇatlamış gozukuyo tamamen siliklesmks cnku lh testi dimi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?