Evet canım kişiye göre değişiyor 4 5 günü buluyor genelde inşallah ya bu ay son olsun artıkİnşallah5 6 günü buluyomus döllenme tutunma süreleri 1hafta diyelim biz ona
Sizin ilk gebelik planiinizmiTestlerde ediyor canım ama belirti olarak 1 hafta falan okudum hep olanların belirtileri sonra kesilmiş yan etkileri bazılarında hiç olmamış bazılarının adete yakın ağrıları olmuş
Amin .nekdrdir düşünüyodnz sizEvet canım kişiye göre değişiyor 4 5 günü buluyor genelde inşallah ya bu ay son olsun artık
İlk benim 2 senelik evliyiz nerdeyse hiç korunmadık pco var bende o yüzden olmuyor tahminimce sizin?Sizin ilk gebelik planiinizmi
Pcolular çok şanslı diye biliyorum yumurtaları çok olduğundan.ama doğru bı tespitmi bilmiyorum bende 2 senedir istiyorum ilk gebelik planım ilk zamanlar 3 4 ay korunduk sonrasında bırakmıştım .bnmde kistim var 4mm ama küçük olduğu için gebeliğe engel değilmiş onun haricinde başka bı sorunumuz yokİlk benim 2 senelik evliyiz nerdeyse hiç korunmadık pco var bende o yüzden olmuyor tahminimce sizin?
Evet canım şanslıyız çok yumurtamız var ama çok olduğu içinde tembel benimkiler çatlamayı, büyümeyi engelliyor ilaçsız adet olamıyorum yumurtlama olmuyor mecbur tedavi görüyorum öyle oluncada. Seninki normal canım evet gebeliğe engel değil o kist çikolata kisti olanlar bile gebe kalıyorlar çünküPcolular çok şanslı diye biliyorum yumurtaları çok olduğundan.ama doğru bı tespitmi bilmiyorum bende 2 senedir istiyorum ilk gebelik planım ilk zamanlar 3 4 ay korunduk sonrasında bırakmıştım .bnmde kistim var 4mm ama küçük olduğu için gebeliğe engel değilmiş onun haricinde başka bı sorunumuz yok
Bu ayda olmazsa tekrar bi femarayla denicem sonra aşılama düşünüyoruz.Pcolular çok şanslı diye biliyorum yumurtaları çok olduğundan.ama doğru bı tespitmi bilmiyorum bende 2 senedir istiyorum ilk gebelik planım ilk zamanlar 3 4 ay korunduk sonrasında bırakmıştım .bnmde kistim var 4mm ama küçük olduğu için gebeliğe engel değilmiş onun haricinde başka bı sorunumuz yok
Evet ama yumurtaları etkiliyomu kalitelimi bunu bilemiyoruz dedi doktorum yumurtlama catlamada sorun yok Allaha şükür belkide kist engel oluyo bı şekilde bı yerde bilemiyorum hayırlısını versin Allah hakkımızda. Normalde aşılama olacaktım bu ay tek yumurtam gelsiitigi için yapmadı doktor 2 3 tan eolsaydi yapardı sadece iğne verdi normal yolla deneyin dedi bakalım tutarda gerek kalmaz ins aşılamaya her ay beklemek umitlenmk gerçekten yipratiyo insaniEvet canım şanslıyız çok yumurtamız var ama çok olduğu içinde tembel benimkiler çatlamayı, büyümeyi engelliyor ilaçsız adet olamıyorum yumurtlama olmuyor mecbur tedavi görüyorum öyle oluncada. Seninki normal canım evet gebeliğe engel değil o kist çikolata kisti olanlar bile gebe kalıyorlar çünkü
Bende 1 kere klomen kullandım 2yumurtam oluşmuştu ama yine olmadıBu ayda olmazsa tekrar bi femarayla denicem sonra aşılama düşünüyoruz.
Vardır herşeyde bi hâyır canım inşallah bu şekilde olurEvet ama yumurtaları etkiliyomu kalitelimi bunu bilemiyoruz dedi doktorum yumurtlama catlamada sorun yok Allaha şükür belkide kist engel oluyo bı şekilde bı yerde bilemiyorum hayırlısını versin Allah hakkımızda. Normalde aşılama olacaktım bu ay tek yumurtam gelsiitigi için yapmadı doktor 2 3 tan eolsaydi yapardı sadece iğne verdi normal yolla deneyin dedi bakalım tutarda gerek kalmaz ins aşılamaya her ay beklemek umitlenmk gerçekten yipratiyo insani
Mucize gibi geliyo ilk gecede hamile kalanlar ne kdr sansliymis meğer ben bu kadar zor olduğunu bilmiyorum hemen olur düşüncesiyle ilk zamanlar erteliyodum :))yaşınız kacVardır herşeyde bi hâyır canım inşallah bu şekilde olurDoğru söylüyorsun artık insanın umududa kalmıyor sanki hiç olmayacak gibi hissediyor
Evet benim çoğu arkadaşım ilk seferken kaldı 2 3 ayda kalanda var millete kolay iş rabbim istedikten sonra işteMucize gibi geliyo ilk gecede hamile kalanlar ne kdr sansliymis meğer ben bu kadar zor olduğunu bilmiyorum hemen olur düşüncesiyle ilk zamanlar erteliyodum :))yaşınız kac
23Evet benim çoğu arkadaşım ilk seferken kaldı 2 3 ayda kalanda var millete kolay iş rabbim istedikten sonra işte26 yaşındayım canım sen?
İstanbul'daki yasiyosnz
Daha genciz bebeler olsunda onlarla bizde büyüyelim daha da inşallah
Aynn birlikte buyuruz inşallah olsun yeterliDaha genciz bebeler olsunda onlarla bizde büyüyelim daha da inşallah
Yok canım bilecikteyiz şuan eşim asker tayinimiz buraya çıktı 2 ay önce erzurumdan geldik normalde bursalıyımİstanbul'daki yasiyosnz
Bizde İstanbul'dayz doğma büyüme ardahanliyim bendeYok canım bilecikteyiz şuan eşim asker tayinimiz buraya çıktı 2 ay önce erzurumdan geldik normalde bursalıyımSen nerde oturuyorsun ?
Gurbet gelinleriyiz yaniBizde İstanbul'dayz doğma büyüme ardahanliyim bende
Ben 2 arka sokağa gelin gttim pek gurbet sayılmaz,Gurbet gelinleriyiz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?