Ovitrelle 13.gün teste bakar mısınız?

16brs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
798
395
103
Merhabalar günaydın herkese, iğne günü hariç bugün 13.gün yarını bekleyemedim test yaptım böyle çıktı . İğne etkisi olabilir mi yardımcı olursanız çok sevinirim.

Eklentiler

• IMG_8239.webp
    15 KB · Görüntüleme: 201
Çok merak ediyorum daha önce iğne olanlar etkisi ne kadar devam ediyor

Merhabalar günaydın herkese, iğne günü hariç bugün 13.gün yarını bekleyemedim test yaptım böyle çıktı . İğne etkisi olabilir mi yardımcı olursanız çok sevinirim.
Yarın belli olur koyulaşma olursa var demek kişiden kişiye değişir canım

Yarın belli olur koyulaşma olursa var demek kişiden kişiye değişir canım
Bir de bu erken test de değil normal test iğne etkisi artık sıfırlanmıştır diye düşünüyorum. İlk 5 dk içinde çıktı zaten. Bugün kan vermeyi düşünüyorum ben de

Hala emin olamıyorum iğne etkisi olamaz dimi?
yani 15. günden sonra test yapın diyorlar bende dün iğne oldum hatta bana doktorum 15 gün geçsin bi hafta da geçsin öyle gel demişti. Ama bu forumda çok gördüm böyle 14. günde pozitif olup hamile olan. Her şey gönlünüzce olsun

Ya ne güzel benimde bugün 13. Günüm iğne günü hariç ama test yapmaya korkuyorum
E aynıymışız o zaman erken gebelik testi varsa bence yapabilirsin ben siparişim elime ulaşmadığı için evde normal test varmış umutsuzca onu yaptım sabah onda bile çıktı

İnşallah yanılmıyorumdur ben de ama genelde de 14 diyorlar daha fazlasını bekleyemeyiz heralde ya 21 gün üüüff bu arada ben Ocak ayında iğne denemiştim ilk kez o zaman olmadı araya kadın doğumla ilgili olmayan başka rahatsızlıklarım girdi ameliyat falan oldum sonrasında bu ay ikinciye iğne denedik

inşallah devamı gelir hayırlısı ile , benimde 13.günü 12.günde hiç bişe çıkmadı testte bugün 13.günüm kan verdim daha çıkmadı inşallah bende de böyle rakamlar çıkar
Çok merak ettim buraya da yaz sonucunu mutlaka bugün çıkacak mıymış nerde verdin

Bebiş canım hayırlı olsun. Bugüne kalmaz etki

Bebiş canım hayırlı olsun. Bugüne kalmaz etki
Yaaa ne güzel yazmışsın inşallah hayırlısı olur da hepimize nasip olur Ocak ayında ilk kez iğne olduğumda 14.gün ne idrarda ne de kanda hiç bişey çıkmamıştı bende de bugün 71 çıkıp yarına da sıfırlanmaz heralde yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…