Yarın belli olur koyulaşma olursa var demek kişiden kişiye değişir canımMerhabalar günaydın herkese, iğne günü hariç bugün 13.gün yarını bekleyemedim test yaptım böyle çıktı . İğne etkisi olabilir mi yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bir de bu erken test de değil normal test iğne etkisi artık sıfırlanmıştır diye düşünüyorum. İlk 5 dk içinde çıktı zaten. Bugün kan vermeyi düşünüyorum ben deYarın belli olur koyulaşma olursa var demek kişiden kişiye değişir canım
Kan sonucunuz ne çıktıBir de bu erken test de değil normal test iğne etkisi artık sıfırlanmıştır diye düşünüyorum. İlk 5 dk içinde çıktı zaten. Bugün kan vermeyi düşünüyorum ben de
71 çıktıKan sonucunuz ne çıktı
Hayırlı Olsun,sağlıkla ilerlesinBeta hcg
71 çıktı
Hala emin olamıyorum iğne etkisi olamaz dimi?Hayırlı Olsun,sağlıkla ilerlesin
hayırlı olsuuuun. İğne de kaçıncı denemenizdi ?Beta hcg
71 çıktı
Yok iğne etkisi olsa 5-10 çıkardı :) iki gün sonra kanı tekrarla. Düzenli artış olması gerekHala emin olamıyorum iğne etkisi olamaz dimi?
yani 15. günden sonra test yapın diyorlar bende dün iğne oldum hatta bana doktorum 15 gün geçsin bi hafta da geçsin öyle gel demişti. Ama bu forumda çok gördüm böyle 14. günde pozitif olup hamile olan. Her şey gönlünüzce olsunHala emin olamıyorum iğne etkisi olamaz dimi?
Ya ne güzelBeta hcg
71 çıktı
İnşallah ya değer az değil ama şaşkınım halaYok iğne etkisi olsa 5-10 çıkardı :) iki gün sonra kanı tekrarla. Düzenli artış olması gerek
E aynıymışız o zaman erken gebelik testi varsa bence yapabilirsin ben siparişim elime ulaşmadığı için evde normal test varmış umutsuzca onu yaptım sabah onda bile çıktıYa ne güzelbenimde bugün 13. Günüm iğne günü hariç ama test yapmaya korkuyorum
inşallah devamı gelir hayırlısı ile , benimde 13.günü 12.günde hiç bişe çıkmadı testte bugün 13.günüm kan verdim daha çıkmadı inşallah bende de böyle rakamlar çıkarBeta hcg
71 çıktı
İnşallah yanılmıyorumdur ben de ama genelde de 14 diyorlar daha fazlasını bekleyemeyiz heralde ya 21 gün üüüffyani 15. günden sonra test yapın diyorlar bende dün iğne oldum hatta bana doktorum 15 gün geçsin bi hafta da geçsin öyle gel demişti. Ama bu forumda çok gördüm böyle 14. günde pozitif olup hamile olan. Her şey gönlünüzce olsun
Çok merak ettim buraya da yaz sonucunu mutlaka bugün çıkacak mıymış nerde verdininşallah devamı gelir hayırlısı ile , benimde 13.günü 12.günde hiç bişe çıkmadı testte bugün 13.günüm kan verdim daha çıkmadı inşallah bende de böyle rakamlar çıkar
sabah verdim aslında devlet hastanesi daha çıkmadı sorun var sanırım sistem de aşırı merak ediyorum çok çok isteyerek bekliyorum vallahiÇok merak ettim buraya da yaz sonucunu mutlaka bugün çıkacak mıymış nerde verdin
Bebiş canımMerhabalar günaydın herkese, iğne günü hariç bugün 13.gün yarını bekleyemedim test yaptım böyle çıktı . İğne etkisi olabilir mi yardımcı olursanız çok sevinirim.
Yaaa ne güzel yazmışsınBebiş canımhayırlı olsun. Bugüne kalmaz etki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?