Ovitrelle 13.gün teste bakar mısınız?

Evet pek istemesem de aramak gerekecek galiba

O bahsettiginiz sekilde agrinin benzeri bende de var. İnşallah güzel biseyin habercisidir. 14 15 den sonra pozitif cikanlar oldu cok fazla. Biraz daha bekleyin. Kan tahlili yaptirin sonra da. Hamile olupta gebelik testi evde negatif cikanlarla dolu burasi

Şuan geçti mi peki ağrılarınız bende 2 gündür geçti. Sadece göğüs ucuma dokununca ağrı var. Kimyasal geçirdiğim ay gibi

Şuan geçti mi peki ağrılarınız bende 2 gündür geçti. Sadece göğüs ucuma dokununca ağrı var. Kimyasal geçirdiğim ay gibi
Yok benim henüz gecmedi. Regl agrisi da olabilir benimki bilemiyorum ki hic. Sadece regl agrisi seklinde bir agri. Agzimin tadi bir degisikti 2 gündür bugun baya gecti o. Düzeliyor gibi. Ama gebelikle alakasi var mi bilmem.

Yok benim henüz gecmedi. Regl agrisi da olabilir benimki bilemiyorum ki hic. Sadece regl agrisi seklinde bir agri. Agzimin tadi bir degisikti 2 gündür bugun baya gecti o. Düzeliyor gibi. Ama gebelikle alakasi var mi bilmem.
Ay vardır hadi inşallah ilk aşılamadan hemen sonra yapılıyor mu 2. Aşılama

Ay vardır hadi inşallah ilk aşılamadan hemen sonra yapılıyor mu 2. Aşılama
Ay insallahhh. Gercekten güzel haber almaya cok ihtiyacım var... evet yapılıyor. Tedaviye baslamisken devam ediyoruz. Bazi dr lar yapmiyormus nedenini bilemiyorum.

Merhaba benim de 20 haziran 2024 saat 18:00de ovitrelle yaptım. Öncesinde 5 gün 75 ml menopur kullandim. 7. 8. Gün negatif sonuç aldım. 11. Gun hayalet çizgi gorunce 12. Gun kanda hcg baktirdim 23.4 cikti. Bugun 13. Gun cizgi biraz daha belirgin . Bu hcg degeri ve hayalet cizgi 13. Gunde normal.midir? Beta hcg degeri hergun yukseldigi icin cizginin daha da belirginlesmesi gerekmiyor muydu?Bilgisi veya deneyimi olanlar yardımcı olabilirler mi?

Eklentiler

• IMG-20240703-WA0043.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG-20240703-WA0042.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 48
Merhaba. Regla 3gün kala sabah sabah yaptığım test sizce hamilelikmi? İlk 3 dakikada çıktı ve 3 sefer test yaptım hepsi böyle çıkıyor. Yardımcı ola bilirmisiniz?:)

Eklentiler

• IMG_4199.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 8
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…