Ovitrelle 13.gün teste bakar mısınız?

sabah verdim aslında devlet hastanesi daha çıkmadı sorun var sanırım sistem de aşırı merak ediyorum çok çok isteyerek bekliyorum vallahi
Çıkması lazım aslında bir saate falan çıkıyor olması lazım ama yoğunsa sarkabiliyor. Evde test yapmamıştın dimi?

İnşallah ya değer az değil ama şaşkınım hala iğneden sonra hiç test yapmadım ne zaman sıfırlandı bilemiyorum o yüzden
Evet kiminde 14 gün kadar da sürebiliyor etkisi o zaman verdikleri beta da düşük çıkıyor. Ama seninki gayet güzel çıkmış. Tabi tek değerden sağlıklı bir gebelik denilemez bu yüzden ikinciye de vermelisin :) Çevrene duyurmak için acele etme derim. Keseyi bebeği görene kadar

Çıkması lazım aslında bir saate falan çıkıyor olması lazım ama yoğunsa sarkabiliyor. Evde test yapmamıştın dimi?
valla dün yaptım 12.günde hiç bişe yok 11.günde silik çizgi vardı bugünde dayanamadım polikinlikte verdm sanırım acilde vermediğim için henüz çıkmadı

En temizi 3 aydan önce söylememek ama o kadar sabredemiyoruz ki bişeyi gizlerken ama ne kadar geç bilseler o kadar iyi. Bu benim ikinci gebeliğim olacak olursa ilkinde ilaç bile kullanmadım 5 yıl önce. Ama birkaç ay önce kontrol için gittiğimde bana tüp bebek önerdiler şok oldum tabi. O yüzden emin olamayışım biraz da

Zaten gebe kalamiyorum diye giden herkese önce aşılama sonra tüp bebek oneriyorlar. Onlarda bir umut. Nasipte yoksa hiçbirinden olumlu sonuç alamiyorsun, varsa zaten engel tanımıyor

Merhabalar günaydın herkese, iğne günü hariç bugün 13.gün yarını bekleyemedim test yaptım böyle çıktı . İğne etkisi olabilir mi yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba canim hayırlı olsun bebiş benimde bugun 13.günüm igneden sonraki. Hic belirtin var mıydı ne gibi belirtiler hissettin acaba

Zaten gebe kalamiyorum diye giden herkese önce aşılama sonra tüp bebek oneriyorlar. Onlarda bir umut. Nasipte yoksa hiçbirinden olumlu sonuç alamiyorsun, varsa zaten engel tanımıyor
Gerçekten öyle kafa rahatlığı önemli olan. Birkaç gün üzülüp kendime gelmiştim. Ama ilk çocuğum olsaydı daha büyük karamsarlığa kapılabilirdim, insanlara bunu yapmamalılar nelere sebep oluyorlar kim bilir. Keseyi falan görürsek Allah’ın izniyle mutlaka duyurucam ona da aynı zamanda aile dostumuz kendisi çünkü

E aynıymışız o zaman erken gebelik testi varsa bence yapabilirsin ben siparişim elime ulaşmadığı için evde normal test varmış umutsuzca onu yaptım sabah onda bile çıktı
Var aslında elimde bugün yada yarın sabah yapabilirim

Merhaba canim hayırlı olsun bebiş benimde bugun 13.günüm igneden sonraki. Hic belirtin var mıydı ne gibi belirtiler hissettin acaba
Merhaba canım, çok sağol inşallah sağlıkla ilerleriz de yanılmıyorumdur bende pek belirti olmuyor galiba ya ilkinde de olmadı desem yeridir öyle göğüs hassasiyeti vs hiç yaşamadım ya da farkında değilim ama idrara çıkmada biraz artış vardı bi de arada kasık ağrısı oldu birkaç kez o kadar heralde

Adet tarihin beklediğin zamanda oluyorsa ona göre de düşünebilirsin benim hiç düzenli bi tarihim olmadığı için ordan hesaplayamadım. Adete yakın erken testler de gösterir diye düşünüyorum
pazar günü adet olmam lazım karın ağrım göğüs uçlarımda ilk defa ağrım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…