Yeni test mi alip yapmalı yoksa bu testten mi bakmali koyulasmayaYarın belli olur koyulaşma olursa var demek kişiden kişiye değişir canım
Haklısın canım vücudunu daha iyi tanıyorsundurUmutlanmak istemiyorum
Kullandığınız ilaçları bilmiyorum ama Ovitrelle den sonra derseniz 14 gün sonra civarı yapılırsa sağlıklı sonuç verecektir.Merhabalar gonal f kullandım 10 gun boyunca 87.5 du dozum daha sonra haziran 13 ovitrelle vurundum gün verildi falan tekrar 17sinde bi ovitrelle daha vurundum doktorum 27sinde test yapmami istedi ben bugun dayanamayıp yaptım erken gebelik testi yaptim ve 5. Dkdan sonra silik bir cizgi olustu ne yapmalıyım fikir verin lutfen
Geç döllenme olabiliyor bi gün kanda negatif iki gün sonra pozitif de gördüm ben ama iğne işin içine girince karışıyor
selamlar, 13.günüm değerim düşüktü ama bugün 14.gün olmasına rağmen şeffaf akıntım yoğun geliyor ve göğüs uclarım resmen pembeleşmiş acaba pozitif etkileşim olabilir miMerhaba canim hayırlı olsun bebişbenimde bugun 13.günüm igneden sonraki. Hic belirtin var mıydı ne gibi belirtiler hissettin acaba
Merhabalar, akıntı gebelik surecinde olumlu diye biliyorum ama sizin bahsettiginiz sanırım yumurtlama akıntısı gibi. 13.günde kan testi mi yapmistiniz kaç çıkmıştı. Belli olmaz pozitife dönme ihtimali yüksekselamlar, 13.günüm değerim düşüktü ama bugün 14.gün olmasına rağmen şeffaf akıntım yoğun geliyor ve göğüs uclarım resmen pembeleşmiş acaba pozitif etkileşim olabilir mi
kanda vermiştim 3 gün sonra hasta olmam lazım yumurtlama olur mu kiMerhabalar, akıntı gebelik surecinde olumlu diye biliyorum ama sizin bahsettiginiz sanırım yumurtlama akıntısı gibi. 13.günde kan testi mi yapmistiniz kaç çıkmıştı. Belli olmaz pozitife dönme ihtimali yüksek
İnanın burda da o kadar fazla okudum ki regl öncesi yumurtlama yaşayanları. Ovulasyon testiniz varsa bir kontrol edin yumurtlama durumunu. Ve her ihtimale karsi degerlendirin bu günleri bence. Belki yumurtlama ise. Ben gebelik yaşamadım hic ama soylenene göre akıntı daha farkli oluyormus sanirim gebelikte. Ama şu da bir gerçek ki her vucut farkli. Sizin vucudunuz belki bu sekilde tepki gosterdi belirti verdi belli olmaz. Yerleşme yaşayan ve yasamayan bir cok kadin oldugu gibi. Yani umut hala var regl olmadikcakanda vermiştim 3 gün sonra hasta olmam lazım yumurtlama olur mu ki
:)) hayırlısı olur inşallah üzücü bir durum tabi o çatlatma iğneleri insanla oyun oynuyor resmenİnanın burda da o kadar fazla okudum ki regl öncesi yumurtlama yaşayanları. Ovulasyon testiniz varsa bir kontrol edin yumurtlama durumunu. Ve her ihtimale karsi degerlendirin bu günleri bence. Belki yumurtlama ise. Ben gebelik yaşamadım hic ama soylenene göre akıntı daha farkli oluyormus sanirim gebelikte. Ama şu da bir gerçek ki her vucut farkli. Sizin vucudunuz belki bu sekilde tepki gosterdi belirti verdi belli olmaz. Yerleşme yaşayan ve yasamayan bir cok kadin oldugu gibi. Yani umut hala var regl olmadikca
Aynen öyle vallahi dogru söylediniz. Ben ilk aşılamamda öyle etkiler hissettjm ki hamilelerin yazdığı tüm belirtiler vardı. Ama negatif oldu mesela. Icinde hormon var her kullandigimiz ilacin. Vucut ne yapsin... bende 14.gündeyim igneden sonra. Aşılama da yaptirdim ben. Bakalim sonuc ne olacak:)) hayırlısı olur inşallah üzücü bir durum tabi o çatlatma iğneleri insanla oyun oynuyor resmen
sonucunuzu yazın lütfen akşam tekrar bi kan vereyim dedim bakim ne olmuşAynen öyle vallahi dogru söylediniz. Ben ilk aşılamamda öyle etkiler hissettjm ki hamilelerin yazdığı tüm belirtiler vardı. Ama negatif oldu mesela. Icinde hormon var her kullandigimiz ilacin. Vucut ne yapsin... bende 14.gündeyim igneden sonra. Aşılama da yaptirdim ben. Bakalim sonuc ne olacak
Tamam yazarimsonucunuzu yazın lütfen akşam tekrar bi kan vereyim dedim bakim ne olmuş
aminn aminnnTamam yazarimsizde yazın. Insallah güzel haberler alırız
Merhaba bu süreçte hiç test yaptınız mıAynen öyle vallahi dogru söylediniz. Ben ilk aşılamamda öyle etkiler hissettjm ki hamilelerin yazdığı tüm belirtiler vardı. Ama negatif oldu mesela. Icinde hormon var her kullandigimiz ilacin. Vucut ne yapsin... bende 14.gündeyim igneden sonra. Aşılama da yaptirdim ben. Bakalim sonuc ne olacak
Estrofem hakkinda bilgim yok ama dr.birak demekdiyse kullanmaya devam etmelisin. Eger kan testi verirsen sonucun negatif olursa birakirsin duphaston. Ama dr ne derse o. Sanirim duphaston bırakınca regl olunuyor zaten eger gebelik yoksaKızlar ben iğneden iki sonra estrofem başladım sonra da duphaston başlamıştım şimdi onları bırakmam mı gerekiyor eski doktorumu aramadım yenisiyle de randevum pazartesi günü de belki bileniniz vardır
Merhaba :) yok hayır yapmadım. Ilk asilamamda 10.gün 11.günde yapmistim negatifti. Bu defa yapmadan beklemek istedim. Normalde bugun kan vermem icin cagirdi drum ama gitmedim biraz daha beklemek istedimMerhaba bu süreçte hiç test yaptınız mı
Dünkü betam 71di bugün de verdim ama yarın çıkacak sonucu. Doktora haber vermedim hiç konuşmadım o yüzden de bilemiyorum. Geçen hafta bayram ertesi aradım bişey sormak için telefonu bile almaya tenezzül etmeyip sekreterine konuşturdu canım sıkıldı o yüzden aramadımEstrofem hakkinda bilgim yok ama dr.birak demekdiyse kullanmaya devam etmelisin. Eger kan testi verirsen sonucun negatif olursa birakirsin duphaston. Ama dr ne derse o. Sanirim duphaston bırakınca regl olunuyor zaten eger gebelik yoksa
Can sıkıcı olmus öyle davranmasiDünkü betam 71di bugün de verdim ama yarın çıkacak sonucu. Doktora haber vermedim hiç konuşmadım o yüzden de bilemiyorum. Geçen hafta bayram ertesi aradım bişey sormak için telefonu bile almaya tenezzül etmeyip sekreterine konuşturdu canım sıkıldı o yüzden aramadım
Benimde ilk aşılamamdı. Aşılamadan sonra ki 12. Gün test yaptım negatif çıktı. Tüm umudumu yitirdim. Tek umudum 2-3 gün önce 3 gün süren ara ara 5-10 saniye gelip günde dört beş defa yoklayan adet sancısıydı. 2 gündür de ağrı falan kalmadı. İnşallah geç döllenme olmuşturMerhaba :) yok hayır yapmadım. Ilk asilamamda 10.gün 11.günde yapmistim negatifti. Bu defa yapmadan beklemek istedim. Normalde bugun kan vermem icin cagirdi drum ama gitmedim biraz daha beklemek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?