Anladım canım. Bende de regl olacak gibi kasık ağrısı dışında belirti yok ayni soyledigin gibi. Bakalim nasip inşallah güzel haberler alırım bende.Merhaba canım, çok sağol inşallah sağlıkla ilerleriz de yanılmıyorumdurbende pek belirti olmuyor galiba ya ilkinde de olmadı desem yeridir öyle göğüs hassasiyeti vs hiç yaşamadım ya da farkında değilim ama idrara çıkmada biraz artış vardı bi de arada kasık ağrısı oldu birkaç kez o kadar heralde
Bence seninki zaten pozitif 50-100 arası değerde 1 haftalık oluyor tabi önemli olan düzenli olarak artmasıErken testse bence yapılır ya ama yarın sabah ben de tekrar bi erkeni yapayım diyorum öyle de olabilirberaber sabah yaparız olmadı
benden 3 4 gün öncesinde kahrevengi leke geldi gibi oldu sanırım tam da anlayamadım geç döllenme durumu olabiliyor mu acbaEvet şu an öyle görünüyor ama iğne olduğu için yorum da yapamıyorum kendime de yapamadığım gibi artar mı artıyor mu çok karışık
Hiç anlayamıyorum belirtiden o yüzden benAnladım canım. Bende de regl olacak gibi kasık ağrısı dışında belirti yok ayni soyledigin gibi. Bakalim nasip inşallah güzel haberler alırım bende.
Ayy inşallah öyledirBence seninki zaten pozitif 50-100 arası değerde 1 haftalık oluyor tabi önemli olan düzenli olarak artması
İnşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruzAnladım canım. Bende de regl olacak gibi kasık ağrısı dışında belirti yok ayni soyledigin gibi. Bakalim nasip inşallah güzel haberler alırım bende.
Geç döllenme olabiliyor bi gün kanda negatif iki gün sonra pozitif de gördüm ben ama iğne işin içine girince karışıyorbenden 3 4 gün öncesinde kahrevengi leke geldi gibi oldu sanırım tam da anlayamadım geç döllenme durumu olabiliyor mu acba
Amiin inşallah canım. Senin pozitif olmus artık gözün aydınİnşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz
Olsun yinede artarsa emin olursun ki artması gerek 1-2 günde 2 katına yakın artış olması lazımAyy inşallah öyledirben hala iğne etkisi mi modunda olduğum için yarın sağlık ocağında versem diyorum ama günü saçma olacak bir gün ara vermemiş olucam
Yok yok bebişi o belliYaaa ne güzel yazmışsıninşallah hayırlısı olur da hepimize nasip olur Ocak ayında ilk kez iğne olduğumda 14.gün ne idrarda ne de kanda hiç bişey çıkmamıştı bende de bugün 71 çıkıp yarına da sıfırlanmaz heralde yani
İnşallah hayırlısıyla canım amin çok teşekkür ederimAmiin inşallah canım. Senin pozitif olmus artık gözün aydındarısı bizlere. Bizim icin de dua et ❤
Yine de vereyim o zaman sonucu cuma çıkar, kaç olması lazım yarınki değerin acaba 71den sonraOlsun yinede artarsa emin olursun ki artması gerek 1-2 günde 2 katına yakın artış olması lazım
Yok yok bebişi o bellitest de koyu, değerinde yüksek sağlıkla kucağına al canım
100 civarı bişey gelmesi lazımYine de vereyim o zaman sonucu cuma çıkar, kaç olması lazım yarınki değerin acaba 71den sonra
Cuma günü buradan darlarım seni ben o zaman az arttı çok arttı diye100 civarı bişey gelmesi lazım
Cuma günü buradan darlarım seni ben o zaman az arttı çok arttı
Tamam sıkıntı yokCuma günü buradan darlarım seni ben o zaman az arttı çok arttı diye
13. gündü dimi senin deTamam sıkıntı yokben şimdi erken gebelik testi yaptım ama bişey çıkmadı
Geç döllenme falan olabilir mi acaba
Umutlanmak istemiyorumGeç döllenme falan olabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?