Ovitrelle 13.gün teste bakar mısınız?

Anladım canım. Bende de regl olacak gibi kasık ağrısı dışında belirti yok ayni soyledigin gibi. Bakalim nasip inşallah güzel haberler alırım bende.

Erken testse bence yapılır ya ama yarın sabah ben de tekrar bi erkeni yapayım diyorum öyle de olabilir beraber sabah yaparız olmadı
Bence seninki zaten pozitif 50-100 arası değerde 1 haftalık oluyor tabi önemli olan düzenli olarak artması

Evet şu an öyle görünüyor ama iğne olduğu için yorum da yapamıyorum kendime de yapamadığım gibi artar mı artıyor mu çok karışık
benden 3 4 gün öncesinde kahrevengi leke geldi gibi oldu sanırım tam da anlayamadım geç döllenme durumu olabiliyor mu acba

Bence seninki zaten pozitif 50-100 arası değerde 1 haftalık oluyor tabi önemli olan düzenli olarak artması
Ayy inşallah öyledir ben hala iğne etkisi mi modunda olduğum için yarın sağlık ocağında versem diyorum ama günü saçma olacak bir gün ara vermemiş olucam

benden 3 4 gün öncesinde kahrevengi leke geldi gibi oldu sanırım tam da anlayamadım geç döllenme durumu olabiliyor mu acba
Geç döllenme olabiliyor bi gün kanda negatif iki gün sonra pozitif de gördüm ben ama iğne işin içine girince karışıyor

Ayy inşallah öyledir ben hala iğne etkisi mi modunda olduğum için yarın sağlık ocağında versem diyorum ama günü saçma olacak bir gün ara vermemiş olucam
Olsun yinede artarsa emin olursun ki artması gerek 1-2 günde 2 katına yakın artış olması lazım

Yok yok bebişi o belli test de koyu, değerinde yüksek sağlıkla kucağına al canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…