- 31 Mart 2018
- 488
- 321
- 103
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
-
Çok teşekkür ederimHayırlı olsunkaçıncı günde oldu bu deger
İnanın hiç fark etmiyor tüp bebek ya da doğal yoldan hiçbir farkı yok. Ben de sizin gibi düşünüyordum bu yüzden çok vakit kaybettim keşke en baştan deneseymişim dedim. Hatta bu ay famera ve iğne ile olmasaydı diğer ay tüp bebek deneyecktik direkt beklemek istemediğim içinTüp Bebek en son şans zaten ama dedim ilk boyle ne bilim tüp bebek olmadan olmasını çok istiyorum
Allah bu mucizeni ailene bağışlasın saglikla kucağına al inşallah. Benim de kese var bebek var kalp atışı yokdu 31 temmuz da kurtaj oldum sizin kaç ay oldu kayipla arasi.Adet döndüm 33 gün benim adet günümde kan vermiştim iğnenin de 19.günüydüben de sizin gibi temkinli yaklaşıyorum çünkü benim de kayıplarım var malesef. Önceki hamileliğimde kalp sesini bile duyamamistik kese var ama bebek yoktu. Umarım bu sefer her şey güzel ilerler
Canım senin sonuç çıkmadığı hala yüklenmiştir e nabiza belkiAnladım canım peki 19 günden önce daha önce hiç evde test yaptın mı
Yaaa ben tam tersi dusunuyorudm bunu öğrendiğim iyi oldu gerçekten çok teşekkür ederimİnanın hiç fark etmiyor tüp bebek ya da doğal yoldan hiçbir farkı yok. Ben de sizin gibi düşünüyordum bu yüzden çok vakit kaybettim keşke en baştan deneseymişim dedim. Hatta bu ay famera ve iğne ile olmasaydı diğer ay tüp bebek deneyecktik direkt beklemek istemediğim için
Çok tesekkur ederim.insallah sen de hayirli haberler alirsin umutlanip sonu kötü bitmesi cok zor gercekten.Ağustosta hamile kaldim ben eylül de kendiliğinden düştü kese boş olunca. sonrasında uzun bir süre adet göremeyince adet söktürücü aldım ve adet oldum adetin 3.günü femara başladık yani düşükten sonra 1 kere adet görmüş oldumAllah bu mucizeni ailene bağışlasın saglikla kucağına al inşallah. Benim de kese var bebek var kalp atışı yokdu 31 temmuz da kurtaj oldum sizin kaç ay oldu kayipla arasi.
Ben pazartesi kan vericem zaten Dr da yokmuş köylere gidiyor perşembe cuma
Rica ederim insallah her şey umdugunuzdan daha güzel olur ve tüp bebeğe hiç gerek kalmaz ama gerek olursa da hiç beklemeyin bence.Korkacak ya da çekinecek hiçbir durum yaşamadım tüp bebek sürecinde her şey çok kolay oldu ve ilk deneme tek transferle tutmuştuYaaa ben tam tersi dusunuyorudm bunu öğrendiğim iyi oldu gerçekten çok teşekkür ederim
Senin mesajının üzerine girip baktım çıkmamış canımCanım senin sonuç çıkmadığı hala yüklenmiştir e nabiza belki
Neden bu kadar geç yükleniyor ki. Laboratuvar bölümünü arayip sorsanız ben aradığım da acil dediğim de yuklemislerdiSenin mesajının üzerine girip baktım çıkmamış canım
Ama anlamadığım hemşire dediki cuma öğleden sonra çıkar dedi hani yarın felanda değil yani
Canım burası Hatay deprem bölgesindeyiz heryer yıkıldı heryerin yeri değiştiNeden bu kadar geç yükleniyor ki. Laboratuvar bölümünü arayip sorsanız ben aradığım da acil dediğim de yuklemislerdi
Yaaağğğğ bi şey gördümNeden bu kadar geç yükleniyor ki. Laboratuvar bölümünü arayip sorsanız ben aradığım da acil dediğim de yuklemislerdi
Doğru haklısın benim Aklımdan çıktı Hatay da olduğun kusura bakma.Canım burası Hatay deprem bölgesindeyiz heryer yıkıldı heryerin yeri değişti
Mesela sağlık ocağı diye gittiğim yer şok marketin deposu (orayı sağlık ocağına çevirdiler)
Sağlık ocağımız şu anda yerle bir durumda
Bu yüzden kanlar gidiyor girişler çok geç yapılıyor maalesef
Hastane de hemen düşüyor ama e nabıza
Hadi hayırlısı Bende gördüm sana demiştim bence sen hamilesin diye kaçıncı gün bugünYaaağğğğ bi şey gördüm
15. Gün yani bugün test yaptım sabah
2. Çizginin yerinde bi gölge belirdi beyaz gibi geldi bana kuruma çizgisidir kendimi kandırıyorum ben deyip bıraktım çünkü pembe olmasını bekliyordum...
Ama yarım saat önce bakınca gözlerime inanamadım 2. Çizgi pembeleşmiş biraz şoktayım
Hani fotoda pembişliği tam belli oluyormu bilmiyorum ama...
Bu arada 13 ve 14. Gnler negatifdi bu çizgiden ümitleneyim mi yaaa
Kızım 18. Ayının içinde bende 28 yaşındayımDoğru haklısın benim Aklımdan çıktı Hatay da olduğun kusura bakma.
Bu arada yas kaç . Kızın kaç yasin da benim bir oğlum var 9 yasin da 36 yasindayim
Bugün 15. GünHadi hayırlısı Bende gördüm sana demiştim bence sen hamilesin diye kaçıncı gün bugün
Küçükmüş simdi beraber büyürler inşallah benimkinin arasi baya uzun olacak maalesefKızım 18. Ayının içinde bende 28 yaşındayım
Öyle deme ya niye maalesef diyorsun o da güzel bence benim benden çok çok büyük ablalarım abilerim varKüçükmüş simdi beraber büyürler inşallah benimkinin arasi baya uzun olacak maalesef
Niye kabul etmeyecekmis ki artışı takip edin diye kendileri diyor zaten. Sen git daha ince vermiştim deme yeni kayıt açtırBugün 15. Günyaa tekrar çizgi görünce heyecanladım
Ve az önce hemşireyi aradım dedim ki ben pazartesi günü tekrardan Kan vermek istiyorum ya birnaz bin yaz arkadaşım sizin işiniz ne işiniz bu zaten yani gelen hasta ile ilgilenmek onun isteği talebi doğrultusunda kan alacaksın yani benden göndereceksin senin işin bu yok doktor hanım kabul etmeyebilir yok yapmayabilir bir ton laf
Vallahi illaki alacak yani yoksa tartışırım ne yalan söyleyeyim Ne alaka ya ben Kan vermek istiyorum takip etmek istiyorum derdimi de anlatmışım daha önceki kere kimyasal gebelik yaşamışım diye Ne münasebet bana kan almayacak da başka bir yere gönderecek Bir de diyor ki özele gitsin falan diyebilir diyor ne haddine ya ne saçmalık buNiye kabul etmeyecekmis ki artışı takip edin diye kendileri diyor zaten. Sen git daha ince vermiştim deme yeni kayıt açtır
Her ailede anlasmazliklar olur olmazsa sorun vardır zaten. Allah dirlik birlik sağlık versin inşallah. Ben eşime hala çok aşığım yüzüne bakıp iyi ki evlenmiştir diyorum. Tartışınca böyle düşünmüyorum tabiÖyle deme ya niye maalesef diyorsun o da güzel bence benim benden çok çok büyük ablalarım abilerim var
Ben hep istedim ama hep çok istedim olsun diye hiç korunmayı düşünmedim çocuk seviyorum ya yani Allah'a şükür kendi evimizde var arabamız da var eşimde çalışıyor Allah'a şükür evi ile çocukları ile ilgilenen birisi kendi aramızda anlaşmazlıklarımız çok ama ya ortalama bir aile olduğumuzu düşünüyorum yani neden istemeyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?