- 12 Aralık 2023
- 135
- 56
- 18
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
-
Aslında bugün 13.günün bende 5 aralıkta akşam 11 de oldum iğneyi ben o şekilde hesaplıyorum sende 4 de olduysan bugün 4 de tam dolu dolu 13 ve bence var hadi bakalım hepimizde o güzel haberi alalım insAllah14 günüme iki gün kaldı diyebilirim hani böyle deyince iğneyi 7 Aralık'ta Vurulmuşum gibi oluyor aslında ben 6 Aralık'ta vuruldum akşam 4 gibiydi tam bir eczacının mesai bitiminde gittim aldım vuruldum ama işte ben 6 aralık'ı saymıyorum saymalı mıyım acaba
Bugün saymazsam 12. günüm
Canım benim Bir de kızım var ve burada havalar çok kötü hemen çıkamıyorum hatay'dayım Belen tarafında çok kötü burası
Sağlık ocağı da yalnızca pazartesi ve çarşamba günleri kan alıyor o da saat 10'a kadar yetişirsen hadi en geç 11'e kadar pazartesi yani bugün geçti artık Allah'ın izniyle çarşamba günü inşallah nasipse bakalım
Evet elimde test var 5 tane erken gebelik testim kaldı yapmaya devam edeceğim bakalım Allah'ım ne olur yarın biraz daha koyu çıksın yarın 13 günüm olacakElinde test varsa kan verene kadar koyulasmayi takip edersin olmadi bu arada ben Tokattayim Zile deburda hergun sabah 10 a kadar kan veriliyor
Ya ciddi misin benim bir gün eksik sayıyordum Allah'ım kalbim yerinden çıkacak şimdi Allah'ım ne olursun ya Rabb'im sana yalvarıyorum sevincimizi boşa çıkartma yalvarıyorum sana amin amin aminAslında bugün 13.günün bende 5 aralıkta akşam 11 de oldum iğneyi ben o şekilde hesaplıyorum sende 4 de olduysan bugün 4 de tam dolu dolu 13 ve bence var hadi bakalım hepimizde o güzel haberi alalım insAllah
Benimde bugün 13 buçuk gun oldu sabah kan verdim sonuç az önce çıktı kanda 11.4 çıktı heyecandan duramıyorum iğne etkisi mi değil mi ya lütfen iğne etkisi olmasın neredeyse 14 gün (bu arada yukarıda tarihi yanlış yazmışım 5 Aralık değil 4 aralıkta iğne oldu) kızlar varmi sizce bu değer nasıl sizce ?Ya ciddi misin benim bir gün eksik sayıyordum Allah'ım kalbim yerinden çıkacak şimdi Allah'ım ne olursun ya Rabb'im sana yalvarıyorum sevincimizi boşa çıkartma yalvarıyorum sana amin amin amin
Yaaa eminin daha önce iğne yaptırıp kan tahlili yaptıranlar yazacaktır ama ben de sayfalar dolusu okudum biliyor musun bence hamilesin Allah'ın izniyle İnşallah kimyasala dönmeden sağlıkla sıhhatle artışı takip et lütfen bize de bilgilendir havada kalmasın böyle konu yarım kalıyor okuyoruz onlara cevap arıyoruz sonra ne olursun yaz bize Allah'ın izniyle güzel haberi var tamam mı ayyy kalbim pır pır ediyooooooBenimde bugün 13 buçuk gun oldu sabah kan verdim sonuç az önce çıktı kanda 11.4 çıktı heyecandan duramıyorum iğne etkisi mi değil mi ya lütfen iğne etkisi olmasın neredeyse 14 gün (bu arada yukarıda tarihi yanlış yazmışım 5 Aralık değil 4 aralıkta iğne oldu) kızlar varmi sizce bu değer nasıl sizce ?
Amiiinn canım insAllah tabiki takipteyim bu sayfayı zaten heyecanla bekliyorum herkesin güzel haberlerini. birbirimize güzel haberler vermeyi nasip etsin mevlamYaaa eminin daha önce iğne yaptırıp kan tahlili yaptıranlar yazacaktır ama ben de sayfalar dolusu okudum biliyor musun bence hamilesin Allah'ın izniyle İnşallah kimyasala dönmeden sağlıkla sıhhatle artışı takip et lütfen bize de bilgilendir havada kalmasın böyle konu yarım kalıyor okuyoruz onlara cevap arıyoruz sonra ne olursun yaz bize Allah'ın izniyle güzel haberi var tamam mı ayyy kalbim pır pır ediyoooooo
Amiiiiiiiiiiiiiinnnnnn cuma gününe kadar herkesin durumu netleşir bence.... inşallah sağlıklı pozitiflerle....Amiiinn canım insAllah tabiki takipteyim bu sayfayı zaten heyecanla bekliyorum herkesin güzel haberlerini. birbirimize güzel haberler vermeyi nasip etsin mevlam
Test yaptınız mı peki siz evde yada kan vererekBen 18 gün oldu iğne olali bence cuma günü kesin ve net sonuçlarımızi yazalım allahin izniyle pozitifiz hepimiz amin inşallah
Hayir yapmadım çünkü önceki gebeliğim de erken ogrenip sürekli doktora gidip gelmek ve sonunda da kurtaj olmanin stresini hala atamadim ve eşimle şuna karar verdik olabildiğince geç öğrenip sabrederek öyle doktora gidip kalp atışını duymak. Yoksa umutla gidip hüsranla dönmek bizi çok yordu. Hayırlısı Allahtan...Test yaptınız mı peki siz evde yada kan vererek
Yaaa öylemi Rabbım mutluluğumuzu hep arttırsın insAllah , çok doğru düşünmüşsünüz insAllah hersey hayırlısıyla dilediğiniz gibi olurHayir yapmadım çünkü önceki gebeliğim de erken ogrenip sürekli doktora gidip gelmek ve sonunda da kurtaj olmanin stresini hala atamadim ve eşimle şuna karar verdik olabildiğince geç öğrenip sabrederek öyle doktora gidip kalp atışını duymak. Yoksa umutla gidip hüsranla dönmek bizi çok yordu. Hayırlısı Allahtan...
Siz de durumlar nedir
Tebrik ederim canım inşallah saglikla ilerler kucağına alır büyütürsun.Yaaa öylemi Rabbım mutluluğumuzu hep arttırsın insAllah , çok doğru düşünmüşsünüz insAllah hersey hayırlısıyla dilediğiniz gibi olurben hergun test yapıp heyecan yapan anne aday adayıyım ilk kanimi bugün sabah verdim yaklaşık 14.gun iğneden sonra sonucum 11.4 çıktı yani iki ara bi derede regli olmazsa çarşamba yeniden vereceğim 16.gun olacak Allahın izniyle umarım doğru yükselme olur şimdilik beklemedeyiz
Allah müjdeli haberler almanızı nasip etsin dualarım sizinleYaaa eminin daha önce iğne yaptırıp kan tahlili yaptıranlar yazacaktır ama ben de sayfalar dolusu okudum biliyor musun bence hamilesin Allah'ın izniyle İnşallah kimyasala dönmeden sağlıkla sıhhatle artışı takip et lütfen bize de bilgilendir havada kalmasın böyle konu yarım kalıyor okuyoruz onlara cevap arıyoruz sonra ne olursun yaz bize Allah'ın izniyle güzel haberi var tamam mı ayyy kalbim pır pır ediyoooooo
Canım sen kan verdin mi hadi güzel hberlerle gelmbşze umut olBen 18 gün oldu iğne olali bence cuma günü kesin ve net sonuçlarımızi yazalım allahin izniyle pozitifiz hepimiz amin inşallah
Bugün kan vericek misin canım tekrarYaaa öylemi Rabbım mutluluğumuzu hep arttırsın insAllah , çok doğru düşünmüşsünüz insAllah hersey hayırlısıyla dilediğiniz gibi olurben hergun test yapıp heyecan yapan anne aday adayıyım ilk kanimi bugün sabah verdim yaklaşık 14.gun iğneden sonra sonucum 11.4 çıktı yani iki ara bi derede regli olmazsa çarşamba yeniden vereceğim 16.gun olacak Allahın izniyle umarım doğru yükselme olur şimdilik beklemedeyiz
Dün verdiğim için eşim çarşamba alalım dedi 2 günde 1 yükselme oluyormuş yarın sabah vereceğim Allahin izniyleBugün kan vericek misin canım tekrar
Sen de yarın dimiBugün kan vericek misin canım tekrar
Dün verdiğim için eşim çarşamba alalım dedi 2 günde 1 yükselme oluyormuş yarın sabah vereceğim Allahin izniyle
Amiiiiiiiiiiiiiinnnnnn inşallah yaaSen de yarın dimiYa Allahim insAllah güzel sonuçlar paylaşırız burda hepimizde
Yaptınız miiAyyy evet doğru benimde nsipse yarın 14. Gün olucak birazdn erken gebelik testi yapıcam ayyy heyecan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?