Bende kasık ağrısı gaz sancısı karın şişikliği belirtileri olmuştu ama geçti bir kaç gün sonraKızlar merhaba ovitrelle'den yani çatlatma iğnesinden sonra belirtileriniz neler oldu ben iğne olalı 3 gün oldu inanılmaz bel ağrım var siz neler yaşadınız veya iğne ile hamile kalan var mı
Gebe misinkzBende kasık ağrısı gaz sancısı karın şişikliği belirtileri olmuştu ama geçti bir kaç gün sonra
Merhaba kızlar en deneyimli benim sanırım Ben 4. Ayım famera+ çatlatma iğnesi ilk iki 3 gün gaz ve şişkinlik oluyor normal ama bu ay şuan 8. Gunumdeyim İstanbul'dayım baya yürüdüm ondan mı kaynaklıdır bilmiyorum ama karnım acıyor resmen batıyor. Anlamadim normalde 8. Günde bu olmazdıGebe misinkz
Merhaba canım inşallah bebişin seninledir benim yoğun bel ağrım var ikinci kullanısim femara ve iğneyiMerhaba kızlar en deneyimli benim sanırım Ben 4. Ayım famera+ çatlatma iğnesi ilk iki 3 gün gaz ve şişkinlik oluyor normal ama bu ay şuan 8. Gunumdeyim İstanbul'dayım baya yürüdüm ondan mı kaynaklıdır bilmiyorum ama karnım acıyor resmen batıyor. Anlamadim normalde 8. Günde bu olmazdıinşallah hepimiz hamisidir
Senin 3. Günün hala ilişki oluyordur tabi dimiMerhaba canım inşallah bebişin seninledir benim yoğun bel ağrım var ikinci kullanısim femara ve iğneyi
Merhaba her seferinde aynı sürede mi adet oldunuz? Benim bu ikinci denemem geçen sefer 16.gün adet olmuştum şimdi beklenen adet tarihim için yine 16 gün mü sayayımMerhaba kızlar en deneyimli benim sanırım Ben 4. Ayım famera+ çatlatma iğnesi ilk iki 3 gün gaz ve şişkinlik oluyor normal ama bu ay şuan 8. Gunumdeyim İstanbul'dayım baya yürüdüm ondan mı kaynaklıdır bilmiyorum ama karnım acıyor resmen batıyor. Anlamadim normalde 8. Günde bu olmazdıinşallah hepimiz hamisidir
Ya aslında çatlatma iğnesi donguyu bozuyor benim ilk ayimda doktor 14. Gün adetin gelmezse test yap dedi 20. Gün oldu hala gelmedi doktor ne duruyorsun kan ver dedi umutlandim kan vermeye gittim hastaneye girdim adetim geldi ağladım orda resmen üzüldüm. diğer 2.ve 3. Ayimda 16 ve 19 da geldi bu ay ne olacak bilmiyorum normalde adetim çok düzenlidir. Aynı gününde gelir ama çatlatma ignesinde değişiyor bu döngüMerhaba her seferinde aynı sürede mi adet oldunuz? Benim bu ikinci denemem geçen sefer 16.gün adet olmuştum şimdi beklenen adet tarihim için yine 16 gün mü sayayım
Benim de öyle adetim çok düzenlidir. İki ay önce klomen+ovitrelle ile denedik 16.gün adet oldum hemde yumurtam çatlamayıp kiste dönüştüğü halde adet oldum. Bir ay ara verildi bu ay yine klomen+ovitrelle ile denedik bugün iğneden sonraki 11.günüm. Sonucu çok merak ediyorum ama test için hala çok erken o yüzden kendimi durduruyorum. Ben yine 16.gün adetim gelecek diye hesaplamaya yapayımYa aslında çatlatma iğnesi donguyu bozuyor benim ilk ayimda doktor 14. Gün adetin gelmezse test yap dedi 20. Gün oldu hala gelmedi doktor ne duruyorsun kan ver dedi umutlandim kan vermeye gittim hastaneye girdim adetim geldi ağladım orda resmen üzüldüm. diğer 2.ve 3. Ayimda 16 ve 19 da geldi bu ay ne olacak bilmiyorum normalde adetim çok düzenlidir. Aynı gününde gelir ama çatlatma ignesinde değişiyor bu döngü
Sen doktoruna söylesene femara ya geçsin klomen kist yapıyormuş ilk ay kullandım doktor değiştirdim femaraya geçtim çok kisidende duydum klomen kist yapıyor çoğu bayandaBenim de öyle adetim çok düzenlidir. İki ay önce klomen+ovitrelle ile denedik 16.gün adet oldum hemde yumurtam çatlamayıp kiste dönüştüğü halde adet oldum. Bir ay ara verildi bu ay yine klomen+ovitrelle ile denedik bugün iğneden sonraki 11.günüm. Sonucu çok merak ediyorum ama test için hala çok erken o yüzden kendimi durduruyorum. Ben yine 16.gün adetim gelecek diye hesaplamaya yapayım
Doktorum bu süreçte sadece klomen verdiğini söyledi. Bir de gonal f iğne veriyoruz ama onu daha çok tüp bebekte veriyoruz dedi. Senin iğneden sonraki kaçıncı gününSen doktoruna söylesene femara ya geçsin klomen kist yapıyormuş ilk ay kullandım doktor değiştirdim femaraya geçtim çok kisidende duydum klomen kist yapıyor çoğu bayanda
Şuan iğne gününü de sayarsam 9. Günüm oluyor 30 Mayıs'ta iğne oldumDoktorum bu süreçte sadece klomen verdiğini söyledi. Bir de gonal f iğne veriyoruz ama onu daha çok tüp bebekte veriyoruz dedi. Senin iğneden sonraki kaçıncı günün
İnşallah olumlu sonuçlanırŞuan iğne gününü de sayarsam 9. Günüm oluyor 30 Mayıs'ta iğne oldum
valla bence artık şans ve kader diyorum heray farklı yaşadım iğne sürecimi bu ay son sen 11. Gündesin aslında kan versen çıkar inşallah bebişin vardır. Allah'ım isteyen herkese versinİnşallah olumlu sonuçlanırilk denemede adet olana kadar hep ağrım vardı ama son 2 gündür hiç ağrım yok olması mı olmaması mı daha iyi bilemiyorum
İğnenin etkisi geçmediyse diye test yapmak ya da kan vermek istemiyorum pozitif çıkar ve gereksiz umutlanırım diye. İnşallah bu ay olumlu sonuçlanır stresten uzak kalmak lazımvalla bence artık şans ve kader diyorum heray farklı yaşadım iğne sürecimi bu ay son sen 11. Gündesin aslında kan versen çıkar inşallah bebişin vardır. Allah'ım isteyen herkese versin
İnşallah canım sonucu bildir Merak ediyorumİğnenin etkisi geçmediyse diye test yapmak ya da kan vermek istemiyorum pozitif çıkar ve gereksiz umutlanırım diye. İnşallah bu ay olumlu sonuçlanır stresten uzak kalmak lazım
10.gün ve 11.gün test yaptum negatifGebe misinkz
Bende 2 kere oldum ama gebelik oluşmadı maalesef sık idrara çıkıyordum benKızlar merhaba ovitrelle'den yani çatlatma iğnesinden sonra belirtileriniz neler oldu ben iğne olalı 3 gün oldu inanılmaz bel ağrım var siz neler yaşadınız veya iğne ile hamile kalan var mı
Evet dün bitti artık doktorun dediği günlerSenin 3. Günün hala ilişki oluyordur tabi dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?