OVİTRELLE BELİRTİLERİ

Kaçıncı gün belli olur 13.gün falan mı bence 13.gün kan ver bide 15.gün kan ver

Kaçıncı gün belli olur 13.gün falan mı bence 13.gün kan ver bide 15.gün kan ver
Hayırlısı olsun cnm benim bugün 14. Gün iğne de silik çıktı birkaç gün dur silik çıkıyor koyulaşma da olmuyor. İğne etkisi 14 .15 günde anca geçiyor demekki cnm. Ama bazılarının erken geçiyor herkesin vücudu farklı demekki

Benim 9. Ncu günde iğne etkisi bitmişti sonraları hep negatifti ve regl olmustum
Ya bugün 11. Gün test yaptım sabah yani önce hemen bı tane koyu kırmızı çıktı çizgi aradan bir on dakika sonra duşa girdim çıktım baktım silik 2. Çizgi var yarın bide yapicam 12. Gün olacak

Ya bugün 11. Gün test yaptım sabah yani önce hemen bı tane koyu kırmızı çıktı çizgi aradan bir on dakika sonra duşa girdim çıktım baktım silik 2. Çizgi var yarın bide yapicam 12. Gün olacak
Herkesin bünyesine göre ilacı atma süresi değişiyor ama doktorum bana iğneden sonra 14 gün beklemem gerektiğini söyledi canım yarın ve diğer günlerde tekrar et testini

Merhaba canım benim de 10.gün bugün kaset testte silik çizgi var

Doğrudur canım olabilir sabırla beklemek lazım.. 14.günde silik mi belki 10.günde negatifti sonra yükseldi

Doğrudur canım olabilir sabırla beklemek lazım.. 14.günde silik mi belki 10.günde negatifti sonra yükseldi
Bilmiyorum cnm ilk 11. Gün yaptım gerideki günleri bilmiyorum cnm. Senden de güzel haberler bekliyorum cnm haber et birbirimize destek olalım

Bilmiyorum cnm ilk 11. Gün yaptım gerideki günleri bilmiyorum cnm. Senden de güzel haberler bekliyorum cnm haber et birbirimize destek olalım
Tamam canım. Bence bir kan ver kanda netleşir Allahın izniyle testler pozitifse bence hamişsin öyle hissediyorum belki daha yeni tutunuyordur

Kızlar benim süt gibi beyaz akıntım var iki gündür çok fazla femara ve iğne kullandım bu ay iğneden sonraki beşinci günüm okuduklarıma göre bu akıntı döllenmeden veya rahimin kendisini hazırlanmasından olabilirmiş böyle yaşayan var mı

Benimde o süt beyaz geldi ama az geldi iç çamaşırımın ortasına bulaştı bir iki gün sonra bida gelmedi

Regle kaç gün kaldı
Ya aslında normalde 9 gün var 9 gün sonra adet günüm. Ama doktor çatlatma ignesinden 14 gün sonra adetin gelmezse test yap demişti. 3 gün sonra 14. Gün olcak adetim 3 gün sonra mı gelecek yoksa 9 gün sonra mı bilemedim

Regl dongun kaç günde bir ? Ben 28 günde bir oluyorum tam 14. Ncu günde ignem vuruldu 14 gün sonra regl günüm zaten tam ben de 14 gün sonra test yapmam lazım bu arada benim de 9 gün kaldı reglime geçtiğimiz salı iğne vuruldum

Etiketlemeyi unutmuşum yorum aşağıda

Benim adet döngüm 25 günde bir. 30 Mayıs'ta çatlatma iğnesi oldum.(adetim bittikten 6 gün sonra olmuş oluyor.) (Bugün iğnenin 11. Günü) adetime 9 gün var. Ama doktorun dediği 14. Gün 3 gün sonra kafam karıştı çok yarın kan verip kurtulcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…