Benim 9. Ncu günde iğne etkisi bitmişti sonraları hep negatifti ve regl olmustumSizde durum nasıl olmuştu testleri bu şekilde dikkate almalı mıyım
Kaçıncı gün belli olur 13.gün falan mı bence 13.gün kan ver bide 15.gün kan verGünaydın kızlar test yaptım yine az önce ama bu sefer hızlı test yapmadım 20 tlik ucuz testlerden yaptım çatlatma iğnesi 11. Gün çok çok silik ikinci çizgi var. dünde yaptığım hızlı test ilk negatifti bugün baktım kuruyunca oda pozitif olmuş tabi dikkate almıyorum.ama şuan yaptığım silik ikinci çizgi var. İğne etkisi olabilir
Hayırlısı olsun cnm benim bugün 14. Gün iğne de silik çıktı birkaç gün dur silik çıkıyor koyulaşma da olmuyor. İğne etkisi 14 .15 günde anca geçiyor demekki cnm. Ama bazılarının erken geçiyor herkesin vücudu farklı demekkiKaçıncı gün belli olur 13.gün falan mı bence 13.gün kan ver bide 15.gün kan ver
Ya bugün 11. Gün test yaptım sabah yani önce hemen bı tane koyu kırmızı çıktı çizgi aradan bir on dakika sonra duşa girdim çıktım baktım silik 2. Çizgi var yarın bide yapicam 12. Gün olacakBenim 9. Ncu günde iğne etkisi bitmişti sonraları hep negatifti ve regl olmustum
Herkesin bünyesine göre ilacı atma süresi değişiyor ama doktorum bana iğneden sonra 14 gün beklemem gerektiğini söyledi canım yarın ve diğer günlerde tekrar et testiniYa bugün 11. Gün test yaptım sabah yani önce hemen bı tane koyu kırmızı çıktı çizgi aradan bir on dakika sonra duşa girdim çıktım baktım silik 2. Çizgi var yarın bide yapicam 12. Gün olacak
Merhaba canım benim de 10.gün bugün kaset testte silik çizgi varYa bugün 11. Gün test yaptım sabah yani önce hemen bı tane koyu kırmızı çıktı çizgi aradan bir on dakika sonra duşa girdim çıktım baktım silik 2. Çizgi var yarın bide yapicam 12. Gün olacak
Doğrudur canım olabilir sabırla beklemek lazım.. 14.günde silik mi belki 10.günde negatifti sonra yükseldiHayırlısı olsun cnm benim bugün 14. Gün iğne de silik çıktı birkaç gün dur silik çıkıyor koyulaşma da olmuyor. İğne etkisi 14 .15 günde anca geçiyor demekki cnm. Ama bazılarının erken geçiyor herkesin vücudu farklı demekki
Bilmiyorum cnm ilk 11. Gün yaptım gerideki günleri bilmiyorum cnm. Senden de güzel haberler bekliyorum cnm haber et birbirimize destek olalımDoğrudur canım olabilir sabırla beklemek lazım.. 14.günde silik mi belki 10.günde negatifti sonra yükseldi
Tamam canım. Bence bir kan ver kanda netleşir Allahın izniyle testler pozitifse bence hamişsin öyle hissediyorumBilmiyorum cnm ilk 11. Gün yaptım gerideki günleri bilmiyorum cnm. Senden de güzel haberler bekliyorum cnm haber et birbirimize destek olalım
İnşallah cnm ağzın bal yesin. Salı günü vereceğim kanı. Hislerin kuvvetli midirTamam canım. Bence bir kan ver kanda netleşir Allahın izniyle testler pozitifse bence hamişsin öyle hissediyorumbelki daha yeni tutunuyordur
Yarin bida yapacağımHerkesin bünyesine göre ilacı atma süresi değişiyor ama doktorum bana iğneden sonra 14 gün beklemem gerektiğini söyledi canım yarın ve diğer günlerde tekrar et testini
Merhaba canım benim de 10.gün bugün kaset testte silik çizgi var
Dünde benim 10. Günümdu silik 2. Çizgi çıktı bı 10 dakka sonra ama bugün birdaha yaptım 11. Gün 15 dakka sonra yine silik çizgi çıktı yarın kan vericem büyük ihtimalMerhaba canım benim de 10.gün bugün kaset testte silik çizgi var
Benimde o süt beyaz geldi ama az geldi iç çamaşırımın ortasına bulaştı bir iki gün sonra bida gelmediKızlar benim süt gibi beyaz akıntım var iki gündür çok fazla femara ve iğne kullandım bu ay iğneden sonraki beşinci günüm okuduklarıma göre bu akıntı döllenmeden veya rahimin kendisini hazırlanmasından olabilirmiş böyle yaşayan var mı
Regle kaç gün kaldıBenimde o süt beyaz geldi ama az geldi iç çamaşırımın ortasına bulaştı bir iki gün sonra bida gelmedi
Ya aslında normalde 9 gün var 9 gün sonra adet günüm. Ama doktor çatlatma ignesinden 14 gün sonra adetin gelmezse test yap demişti. 3 gün sonra 14. Gün olcak adetim 3 gün sonra mı gelecek yoksa 9 gün sonra mı bilemedimRegle kaç gün kaldı
Ya aslında normalde 9 gün var 9 gün sonra adet günüm. Ama doktor çatlatma ignesinden 14 gün sonra adetin gelmezse test yap demişti. 3 gün sonra 14. Gün olcak adetim 3 gün sonra mı gelecek yoksa 9 gün sonra mı bilemedimkEtiletemeyi unutmuşum seni yorum aşağıda
Etiketlemeyi unutmuşum yorum aşağıdaYa aslında normalde 9 gün var 9 gün sonra adet günüm. Ama doktor çatlatma ignesinden 14 gün sonra adetin gelmezse test yap demişti. 3 gün sonra 14. Gün olcak adetim 3 gün sonra mı gelecek yoksa 9 gün sonra mı bilemedim
Benim adet döngüm 25 günde bir. 30 Mayıs'ta çatlatma iğnesi oldum.(adetim bittikten 6 gün sonra olmuş oluyor.) (Bugün iğnenin 11. Günü) adetime 9 gün var. Ama doktorun dediği 14. Gün 3 gün sonra kafam karıştı çok yarın kan verip kurtulcamRegl dongun kaç günde bir ? Ben 28 günde bir oluyorum tam 14. Ncu günde ignem vuruldu 14 gün sonra regl günüm zaten tam ben de 14 gün sonra test yapmam lazım bu arada benim de 9 gün kaldı reglime geçtiğimiz salı iğne vuruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?