Negatiften pozitife döner insallahh10.gün ve 11.gün test yaptum
bugün 12.gün gene negatif döner mi sanmam benim çok erken iğne etkisi gitmişNegatiften pozitife döner insallahh
Kaçıncı gündesinizÇatlatma iğnesinden sonra ovulasyon testlerim pik çıkıyor kızlar iğneden midir
Bende bugün 10. Gundeyim erken gebelik testi aldım az önce yaptım negatif silik çizgi bile yokKaçıncı gündesiniz
İğne etkisi gitmiş o zaman bakalım yükselicek mi inşallah yükselir yaBende bugün 10. Gundeyim erken gebelik testi aldım az önce yaptım negatif silik çizgi bile yok
İnşallah canım Allah isteyen herkese versin yarın tekrar yaparım muhtemelenİğne etkisi gitmiş o zaman bakalım yükselicek mi inşallah yükselir ya
Amin canım inşallah yapın bizede haber verin . Herhangi bir belirtin var mı iğne etkisi gitmiş belki yerleşme oluyordurİnşallah canım Allah isteyen herkese versin yarın tekrar yaparım muhtemelen
Ya ben dün İstanbul'a geldim gezmek amaçlı baya yürüdük ondan kaynaklı da olabilir tabi. Ama karnımda ara ara iğne batıyor gibi bı batar giriyor çıkıyor o yüzden test aldım zaten bugün 10. Dayanamayıp yaptımAmin canım inşallah yapın bizede haber verin . Herhangi bir belirtin var mı iğne etkisi gitmiş belki yerleşme oluyordur
Benimde 10. günde iğne batmalarım gibi oldu ara ara kasığıma oldu sonra göğsüm hassaslaştı 11.gün şuan hafif yürürken filan hissedyrm. Bide ben 9.gün çamaşırımda leke gördüm afedersiniz acaba kaşıdım tahriş olup ondan mı oldu dedim. Ertesi sabaha testi yapmaya başladım. Bir an yerleşme kanaması mı dedim değilmiş sümüksü oluyormuş o benimki öyle değildiYa ben dün İstanbul'a geldim gezmek amaçlı baya yürüdük ondan kaynaklı da olabilir tabi. Ama karnımda ara ara iğne batıyor gibi bı batar giriyor çıkıyor o yüzden test aldım zaten bugün 10. Dayanamayıp yaptım
Geçmiş yazışmaları pek okuyamadım ama hamilemisin canımBenimde 10. günde iğne batmalarım gibi oldu ara ara kasığıma oldu sonra göğsüm hassaslaştı 11.gün şuan hafif yürürken filan hissedyrm. Bide ben 9.gün çamaşırımda leke gördüm afedersiniz acaba kaşıdım tahriş olup ondan mı oldu dedim. Ertesi sabaha testi yapmaya başladım. Bir an yerleşme kanaması mı dedim değilmiş sümüksü oluyormuş o benimki öyle değildi
Değilim malesef 10.günden beri test yapıyorum bugün 12.günüm negatif. Pozitife döner mi bilmem Allah nasip ederse mümkün ancaGeçmiş yazışmaları pek okuyamadım ama hamilemisin canım
biz muhtemelen psikolojik olarak öyle hissediyoruzDeğilim malesef 10.günden beri test yapıyorum bugün 12.günüm negatif. Pozitife döner mi bilmem Allah nasip ederse mümkün anca
İnşallah canım veririm sende aynı şekilde haberdar edersin. Yani olabilirdebiz muhtemelen psikolojik olarak öyle hissediyoruzinşallah döner canım durum bilgisi verirsin
Beşinci gunKaçıncı gündesiniz
İyi bakalım daha baya erken:)Beşinci gun
Bakalım süreci bildiricemİnşallah canım veririm sende aynı şekilde haberdar edersin. Yani olabilirde
TamamdırBakalım süreci bildiricem
Günaydın kızlar test yaptım yine az önce ama bu sefer hızlı test yapmadım 20 tlik ucuz testlerden yaptım çatlatma iğnesi 11. Gün çok çok silik ikinci çizgi var. dünde yaptığım hızlı test ilk negatifti bugün baktım kuruyunca oda pozitif olmuş tabi dikkate almıyorum.ama şuan yaptığım silik ikinci çizgi var. İğne etkisi olabilirTamamdır
Sizde durum nasıl olmuştu testleri bu şekilde dikkate almalı mıyımBeşinci gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?