OVİTRELLE BELİRTİLERİ

Sen ayın 18 inde net öğrenirsin birşey var mı yok mu

Hadi inşallah vardır bebiş canım test yaptın mı evde

Hadi inşallah vardır bebiş canım test yaptın mı evde
Dün hızlı test yaptım 10. Günde akşam üstü yaptım önce tek çizgi çıktı 15 dakka sonra ikici cizgi çıktı silik çizgi tabi çatlatma iğnesinin. Etkisiyle olduğunu düşünüyorum.bugun 11. Gün bugünde o ucuz 20 tllik kaset testlerden yaptım.sabah erkenden önce tek çizgi çıktı yine 15 20 dakka sonra yine silik ikinci çizgi çıktı o yüzden kafam çok karışık

İnşallah vardır canım benim senden güzel enerji aldım Allah nasip ederse olsun

Evet ama insan yine de korkuyor psikolojik mı filan diye zaten iğne beta hcg hormonu içeriyor vücudu hamile gibi gösterebiliyormuş o yüzden de korkuyorum
Evet ama ben 4 aydır iğne oluyorum goguslerimde bır degisiklik olmadı ama yinede belki kişiden kişiye değişiyordur

Evet ama ben 4 aydır iğne oluyorum goguslerimde bır degisiklik olmadı ama yinede belki kişiden kişiye değişiyordur
Evet canm herkesin gebelik belirtisi farklı bazıları tuvalete çok çıkar bazıları halsiz olur başı ağrır bazılarının midesi yanıyor bazıları hiçbir şey yaşamıyor 9 aydır neler okudum burda

İlk gittim yumurtan 18 mm dedi bugün ilişki olsun yarın tekrar gel dedi. birgün sonra gittim 20 mm olmuş tam çatlatma iğnesi zamanı dedi o gün iğne oldum
Süper 20 mm çok iyi ben ilk iğne olduğumda üç ay önce 17 mmdi bu ay 23 mm olmuştu l gun doktor kendi iğne vurdu doktor çok umutlu bu ay öyle söyledi ama nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…