Sen ayın 18 inde net öğrenirsin birşey var mı yok muRegl dongun kaç günde bir ? Ben 28 günde bir oluyorum tam 14. Ncu günde ignem vuruldu 14 gün sonra regl günüm zaten tam ben de 14 gün sonra test yapmam lazım bu arada benim de 9 gün kaldı reglime geçtiğimiz salı iğne vuruldum
Hadi inşallah vardır bebiş canım test yaptın mı evdeBenim adet döngüm 25 günde bir. 30 Mayıs'ta çatlatma iğnesi oldum.(adetim bittikten 6 gün sonra olmuş oluyor.) (Bugün iğnenin 11. Günü) adetime 9 gün var. Ama doktorun dediği 14. Gün 3 gün sonra kafam karıştı çok yarın kan verip kurtulcam
Evet 18 nde regl günüm merakla bekliyorumSen ayın 18 inde net öğrenirsin birşey var mı yok mu
Dün hızlı test yaptım 10. Günde akşam üstü yaptım önce tek çizgi çıktı 15 dakka sonra ikici cizgi çıktı silik çizgi tabi çatlatma iğnesinin. Etkisiyle olduğunu düşünüyorum.bugun 11. Gün bugünde o ucuz 20 tllik kaset testlerden yaptım.sabah erkenden önce tek çizgi çıktı yine 15 20 dakka sonra yine silik ikinci çizgi çıktı o yüzden kafam çok karışıkHadi inşallah vardır bebiş canım test yaptın mı evde
İnşallah ikimizde hamileyizdirEvet 18 nde regl günüm merakla bekliyorum
İnşallah vardır canım benim senden güzel enerji aldım Allah nasip ederse olsunDün hızlı test yaptım 10. Günde akşam üstü yaptım önce tek çizgi çıktı 15 dakka sonra ikici cizgi çıktı silik çizgi tabi çatlatma iğnesinin. Etkisiyle olduğunu düşünüyorum.bugun 11. Gün bugünde o ucuz 20 tllik kaset testlerden yaptım.sabah erkenden önce tek çizgi çıktı yine 15 20 dakka sonra yine silik ikinci çizgi çıktı o yüzden kafam çok karışık
Benim göğüs halkalarim büyümüş şimdi fark ettim göğüslerim normalde çok ağrır regle yakın ama şu an sadece şiş ve kahverengi yeri genislemisİnşallah ikimizde hamileyizdirbıktım tek çizgilerden
İnşallah vardır canım benim senden güzel enerji aldım Allah nasip ederse olsun
Hayda ay bu güzel bişey bence umutlandiriciBenim göğüs halkalarim büyümüş şimdi fark ettim göğüslerim normalde çok ağrır regle yakın ama şu an sadece şiş ve kahverengi yeri genislemis
Evet ama insan yine de korkuyor psikolojik mı filan diye zaten iğne beta hcg hormonu içeriyor vücudu hamile gibi gösterebiliyormuş o yüzden de korkuyorumHayda ay bu güzel bişey bence umutlandirici
Evet ama ben 4 aydır iğne oluyorum goguslerimde bır degisiklik olmadı ama yinede belki kişiden kişiye değişiyordurEvet ama insan yine de korkuyor psikolojik mı filan diye zaten iğne beta hcg hormonu içeriyor vücudu hamile gibi gösterebiliyormuş o yüzden de korkuyorum
Evet canm herkesin gebelik belirtisi farklı bazıları tuvalete çok çıkar bazıları halsiz olur başı ağrır bazılarının midesi yanıyor bazıları hiçbir şey yaşamıyor 9 aydır neler okudum burdaEvet ama ben 4 aydır iğne oluyorum goguslerimde bır degisiklik olmadı ama yinede belki kişiden kişiye değişiyordur
Bu ay kaç mm oldu yumurtan doktor söyledi miEvet ama ben 4 aydır iğne oluyorum goguslerimde bır degisiklik olmadı ama yinede belki kişiden kişiye değişiyordur
İlk gittim yumurtan 18 mm dedi bugün ilişki olsun yarın tekrar gel dedi. birgün sonra gittim 20 mm olmuş tam çatlatma iğnesi zamanı dedi o gün iğne oldumBu ay kaç mm oldu yumurtan doktor söyledi mi
Süper 20 mm çok iyi ben ilk iğne olduğumda üç ay önce 17 mmdi bu ay 23 mm olmuştu l gun doktor kendi iğne vurdu doktor çok umutlu bu ay öyle söyledi ama nasipİlk gittim yumurtan 18 mm dedi bugün ilişki olsun yarın tekrar gel dedi. birgün sonra gittim 20 mm olmuş tam çatlatma iğnesi zamanı dedi o gün iğne oldum
Kaçıncı ayın femara ile mi oluyorsunSüper 20 mm çok iyi ben ilk iğne olduğumda üç ay önce 17 mmdi bu ay 23 mm olmuştu l gun doktor kendi iğne vurdu doktor çok umutlu bu ay öyle söyledi ama nasip
Femarayi üç ay önce kullandım sonra ara verdim bu ay tekrar kullandım 9 aydır bebek istiyoruzKaçıncı ayın femara ile mi oluyorsun
Ay bizde 9 aydır uğraşıyoruz bu ay son ayım benim femaradaFemarayi üç ay önce kullandım sonra ara verdim bu ay tekrar kullandım 9 aydır bebek istiyoruz
Çok ortak noktamiz varmış canım gel özelden konuşalimAy bizde 9 aydır uğraşıyoruz bu ay son ayım benim femarada
Özelden nasıl oluyor ben pek bu uygulamayı bilmiyorum sen bana yaz özeldenÇok ortak noktamiz varmış canım gel özelden konuşalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?