OVİTRELLE ÇATLATMA İĞNESİ ACİLLL

Merhaba bende 23 ağustosta iğnemi vurundum size doktorunuz ilişki düzeni hakkında ne dedi acaba benim doktorum 24 25 26 ağustos olması gerektiğini söyledi ama herkez farklı şeyler söylüyor aynı tarihte vurulduğunu görünce sormak istedim benim 2. Denemem geçen ayda iğneden 17 gün sonra adet oldum geçen aya göre eğer gebe değilsem 8inde oluyor inşallah hepimizin olumlu sonuçlanır

Merhaba evet dediğiniz gibi herkesin doktoru farklı söylüyor bana da iğnesinin ertesi günü yani 24 akşam olmak üzere 2 günde bir demişti öyle de yaptım fakat bugün adet oldum maalesef
Ve ben bir kere de dış gebelik geçirdim sol tüpüm patladıgı için alındı tek tüple hamile kalmaya çalışıyorum. Çatlatma ignesini 3. Kez kullandım fakat işe yaramadı bende umarım sizde gebelik oluşur Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin

Ben bugün sabah ilk idrarla test yaptım pozitif çıktı bugün 15. Günüm umarım gebe kalmisimdir rabbim isteyen herkese nasip etsin
Tebrik ederim sizi,dün size sorduktan sonra ben bu sabah adet oldum maalesef. Siz kimyasal gebelik geçirmişsiniz bende dış gebelik geçirdim tek tüpüm alındı hamile kalmaya çalışıyorum.. Sizinde inşallah sağlık gebelikleriniz olsun tekrardan tebrik ederim

İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin canı gönülden istiyorum bunu anne olmak için çırpınan herkese nasip etsin

Sizler iğneyi ne zaman vurundunuz kaç gün sonra adetten

Bende aynı gün iğne vurundum ama tüp bebek yaptık biz iğne etkisi ne zaman geçer siz test yaptınızmı hiç?
Yaptım cnm 7. Ve 8. Gün pozitif çıktı çok silik şekilde 9. Gün negatif oldu 11. Gün tekrar pozitif oldu ama gene çok silik bugün yaptim yani daha 11. Günüm çıktı tekrardan ama silik emin olamıyorum yani varmı yokmu gebelik

İnşallah vardır çatlatma iğnesinim etkisi geçti çünkü çizgi varsa kimyasal değilse hamile olabilirsiniz ne zaman kan vericeksiniz?

Hamile misiniz bende vuruldum da bende benden leke geldi pembemsi birşey

Yumurta geliştirici ilaç kullandınızmı

Merhaba bende bu ay ilk defa çatlatma kullanıcam daha ilişki nasıl olmalı benim eşimde sprem sorunu vardı yardımcı olabilirmisiniz . Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Benim doktorum iğneyi vurdurduğum gün ilişki önermedi. İğneyi bugün hemen yaptır demişti saat kaçta yaptırıyorsan ertesi gün gece aynı saatte ilişkiye gir demişti. O ertesi gün dediği günden sonra tekrar ilişkiye girmemi söyledi. Ondan sonra 1 dolu 1 boş yaptırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…