- Konu Sahibi nisatpkoglu
-
Merhaba bende 23 ağustosta iğnemi vurundum size doktorunuz ilişki düzeni hakkında ne dedi acaba benim doktorum 24 25 26 ağustos olması gerektiğini söyledi ama herkez farklı şeyler söylüyor aynı tarihte vurulduğunu görünce sormak istedim benim 2. Denemem geçen ayda iğneden 17 gün sonra adet oldum geçen aya göre eğer gebe değilsem 8inde oluyor inşallah hepimizin olumlu sonuçlanırMerhaba ben de 23 Ağustos iğne vurundum benim de bat 7 Eylül olması gerekiyor
Sizin yazınızı görünce merak ettim durumunuz nedir ? Ben dayanamayıp 2 önce önce test yapmıştım negatif çıkmıştı ama doğru mudur bilemiyorum adet tarihimi bekliyorum yine de bi umut
Merhaba evet dediğiniz gibi herkesin doktoru farklı söylüyor bana da iğnesinin ertesi günü yani 24 akşam olmak üzere 2 günde bir demişti öyle de yaptım fakat bugün adet oldum maalesefMerhaba bende 23 ağustosta iğnemi vurundum size doktorunuz ilişki düzeni hakkında ne dedi acaba benim doktorum 24 25 26 ağustos olması gerektiğini söyledi ama herkez farklı şeyler söylüyor aynı tarihte vurulduğunu görünce sormak istedim benim 2. Denemem geçen ayda iğneden 17 gün sonra adet oldum geçen aya göre eğer gebe değilsem 8inde oluyor inşallah hepimizin olumlu sonuçlanır
Tebrik ederim sizi,dün size sorduktan sonra ben bu sabah adet oldum maalesef. Siz kimyasal gebelik geçirmişsiniz bende dış gebelik geçirdim tek tüpüm alındı hamile kalmaya çalışıyorum.. Sizinde inşallah sağlık gebelikleriniz olsun tekrardan tebrik ederimBen bugün sabah ilk idrarla test yaptım pozitif çıktı bugün 15. Günüm umarım gebe kalmisimdir rabbim isteyen herkese nasip etsin
İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin canı gönülden istiyorum bunu anne olmak için çırpınan herkese nasip etsinTebrik ederim sizi,dün size sorduktan sonra ben bu sabah adet oldum maalesef. Siz kimyasal gebelik geçirmişsiniz bende dış gebelik geçirdim tek tüpüm alındı hamile kalmaya çalışıyorum.. Sizinde inşallah sağlık gebelikleriniz olsun tekrardan tebrik ederim
Bende aynı gün iğne vurundum ama tüp bebek yaptık biz iğne etkisi ne zaman geçer siz test yaptınızmı hiç?Mrb bnde 31 Ağustos iğne yaptım 2 gündür göğüs uçlarım çok ağrıyor sanırım iğnenin etkisi sizde bir gelişme varmi
Yaptım cnm 7. Ve 8. Gün pozitif çıktı çok silik şekilde 9. Gün negatif oldu 11. Gün tekrar pozitif oldu ama gene çok silik bugün yaptim yani daha 11. Günüm çıktı tekrardan ama silik emin olamıyorum yani varmı yokmu gebelikBende aynı gün iğne vurundum ama tüp bebek yaptık biz iğne etkisi ne zaman geçer siz test yaptınızmı hiç?
İnşallah vardırYaptım cnm 7. Ve 8. Gün pozitif çıktı çok silik şekilde 9. Gün negatif oldu 11. Gün tekrar pozitif oldu ama gene çok silik bugün yaptim yani daha 11. Günüm çıktı tekrardan ama silik emin olamıyorum yani varmı yokmu gebelik
Umarım vardır 14 de kan vericemİnşallah vardırçatlatma iğnesinim etkisi geçti çünkü çizgi varsa kimyasal değilse hamile olabilirsiniz ne zaman kan vericeksiniz?
Güzel haberlerini bekliyorumUmarım vardır 14 de kan vericem
İnşallah cnm mutlaka yazarım seninde güzel haberlerini bekliyoruz umarım Rabbim isteyen Herkesw sağlıkla bebeklerini nasip etsinGüzel haberlerini bekliyorum
Amin inşallah canımİnşallah cnm mutlaka yazarım seninde güzel haberlerini bekliyoruz umarım Rabbim isteyen Herkesw sağlıkla bebeklerini nasip etsin
Hamile misiniz bende vuruldum da bende benden leke geldi pembemsi birşeyBu 2. Denemem. İlkinde kimyasal gebelik geçirdim. Göğüs uçlarımdaki hassasiyet şu an hala devam ediyor. Lekenin geldiği gün kasıklarıma ağrı da eşlik etti. Ara ara sancı girdi hemen geçti. Bel ağrım oldu şu an yine var bel ağrım ara ara ağrıyor. Onun dışında pekte bir belirtim yok açıkçası yarın regl günüm işte eğer gecikirsem kan vereceğim inşallah sizinde bebeginiz size tutunur
Merhaba bende bu ay ilk defa çatlatma kullanıcam daha ilişki nasıl olmalı benim eşimde sprem sorunu vardı yardımcı olabilirmisiniz . Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinEvet canım 5 hafta 3 günlük hamileymişim
Yumurta geliştirici ilaç kullandınızmıMerhabalar hanımlar ben 22 Ağustos saat 14.00 da doktorumun önerisiyle çatlatma iğnesi vuruldum. Doktorum iğneyi vurulduğun saatin ertesi günü gecesinde aynı saatte ilişkiye girmemi söyledi. Belirli günler verdi 23 Ağustos 24 ağustosu bağlayan gecede gece saat 2 de beraberlik yaşadım. 24 ağustosta da doktor beraberlik yaşamamı söyledi cuma günü yani bugün ara vermemi söyleyip cumartesi günü beraberlik yaşamamı söyledi. fakat ben bugün ovulasyon testi yaptım koyu çift çizgi çıktı ve ben bugün de ara vermedim bugün de beraberlik yaşadım sizce iyi mi yaptım kötü mü. Birde iğneyi vurulalı 4 gün oldu benim göğüs uçlarımda hafif ağrılar başladı bu normal mi sizce aranızda yaşayan var mı bu durumu 4. Günde belirti başlar mı yoksa iğnenin etkisi mi.
Benim doktorum iğneyi vurdurduğum gün ilişki önermedi. İğneyi bugün hemen yaptır demişti saat kaçta yaptırıyorsan ertesi gün gece aynı saatte ilişkiye gir demişti. O ertesi gün dediği günden sonra tekrar ilişkiye girmemi söyledi. Ondan sonra 1 dolu 1 boş yaptırdıMerhaba bende bu ay ilk defa çatlatma kullanıcam daha ilişki nasıl olmalı benim eşimde sprem sorunu vardı yardımcı olabilirmisiniz . Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Klomen ve letu kullandım doktorumun tavsiyesi ileYumurta geliştirici ilaç kullandınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?