- 1 Haziran 2023
- 232
- 154
- 33
- 30
- Konu Sahibi nisatpkoglu
-
Bugün doktora gittim bana yumurta geliştirici vermedi 19mm yumurtam olduğunu saat 12 de vurmamı söyledi rabbim kolaylıkla nasip etsin sizde yumurta gelişimindemi sıkıntı vardı oyüzdenmi verdi geliştiriciKlomen ve letu kullandım doktorumun tavsiyesi ile
Merhabalar klomen ve letu aynı anda mı kullandınız acaba bende bu ay üçüncü kez deniyorum çatlatma iğnesiyle klomen ve estrofem kullanıyorum şuan sizin dediğiniz gibi benimde yumurtalarım geç büyüyor ve adet düzensizliğim vardı inşallah bu ay olurAynen canım yumurtalıklarım geç büyüyordu o yüzden kullandım pcos var bende adetlerim de düzensizdi genelde yumurtalıklarım da geç cevap veriyordu
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah hayırlı olsunMerhabalar klomen ve letu aynı anda mı kullandınız acaba bende bu ay üçüncü kez deniyorum çatlatma iğnesiyle klomen ve estrofem kullanıyorum şuan sizin dediğiniz gibi benimde yumurtalarım geç büyüyor ve adet düzensizliğim vardı inşallah bu ay olur
Letuyu 5 gün kullandım klomeni de beraber kullandım klomen sabah akşamdı. Estrofemi sonradan kullandımMerhabalar klomen ve letu aynı anda mı kullandınız acaba bende bu ay üçüncü kez deniyorum çatlatma iğnesiyle klomen ve estrofem kullanıyorum şuan sizin dediğiniz gibi benimde yumurtalarım geç büyüyor ve adet düzensizliğim vardı inşallah bu ay olur
Amin inşallah darısı isteyen herkeseBebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah hayırlı olsun
Pco var bende bu tedaviler bende de ise yarar mi 1 yil olunca gidicem doktora tedavi icinSperm perhizi bu süreçte en önemli olan şey. Evet kötü yapmışsınız. Ama zaten 22 Ağustos 14.00 de yaptığınız iğne 24 Ağustos sabahı 06.civarı çatlaması beklenir.
Ovitrelle LH yüklü bir iğne sizce de ovülasyonu pik göstermesi çok normal değil mi? Yumurtayı çatlatan hormon zaten lh hormonu. Şuan gebelik testi yaparsanızda pik çıkardı çünkü HCG nin de yükselmesine sebep oluyor. 12. Günde başlar belirtileriniz hayır şuan başlamaz. Tedavilere uymayacaksanız bence Dr a da gitmenin bir anlamı kalmıyor.
Herşeye rağmen umarım bebeğiniz sizinledir ve sağlıkla gelir
İkisinden biri kullanılıyor diye biliyordum şaşırdım o yüzden bende iki defadır klomenle deniyorum olmadı bu ay letroks yazıcaktı doktorum ama kalkmış piyasadan dedi yine klomen yazdıLetuyu 5 gün kullandım klomeni de beraber kullandım klomen sabah akşamdı. Estrofemi sonradan kullandım
1 yıl geçmeden araştırmıyolar ya doktorlar bekleyin diyorlar o yüzden olabilirBende de pcos var da ne için 1 yılı bekliyorsun onu anlamadım
Benim doktorum ikisini de kullandırdı canımİkisinden biri kullanılıyor diye biliyordum şaşırdım o yüzden bende iki defadır klomenle deniyorum olmadı bu ay letroks yazıcaktı doktorum ama kalkmış piyasadan dedi yine klomen yazdı
Hıı anladım hayırlısı olsun inşallah hiç canını sıkma pcos hamile kalmaya engel değil sadece sağlıklı beslenmek zayıf kalmak stres yapmamak önemli. En büyük etkenler bunlar bence1 yıl geçmeden araştırmıyolar ya doktorlar bekleyin diyorlar o yüzden olabilir
11.gün çatlatma iğnesinde yalancı pozitiflik verebilir testler de ki yaptığınız test ovulasyon testi burdan hiç bir şey anlaşılmaz en iyisi 4 gün daha bekleyip gebelik testi yapmanız ya da bugün gebelik testi yapıp eğer pozitif çıkarsa çizgi koyulaşmasını takip etmek olabilir.Merhaba kızlar. 8 Eylülde ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. İğneden sonra 5.gün mide bulantım kasık batmalarım ve dün cok fazla baş ağrısı bir de kasığımda pıt pıt seyirme oldu. Bugün 11.günüm ve elimde ovulasyon testi vardı yapmak istedim. Sonuc aşağıdaki gibi. Yorum yapabilirmisiniz. Bu şekilde görüp hamile oldugunu öğreneb var mı?
Bende dun iğne oldum ama ara vermedim gece değerlendirdik bugün de değerlendircem doktorum zaten kendisi dedi 4 gün boyunca gün aşırı ilişki dedi bence gün aşırı değerlendirmek daha iyiMerhaba kızlar. Benimde bugün. Adetimin 12. Günü. Doktor yumurtan 18 mm olmuş dedi. Saat öğlen 12 gibi çatlama iğnesi oldum. İğneden 12 saat sonra ve iğneden 32 saat sonra ilişki dedi. Ardından gün aşırı devam edin dedi. Bişy sorcam. Biz dün gecede eşimle birlikte olduk. Sizce bugün ara verip yarın olsak. Yoksa doktorun dediğini mi yapayım yine. Bu arada benimde ilk iğnem. 1 senedir deniyoruz. Pcos olduğunu öğrendim. Rabbim çabamızı boş bırakmasın
Tatlım. Gün aşırı demek bi gün dolu bi gün boş değil mi. Doktorun gün aşırı demişse. Bigün olmuşsa bigün boş olması gerekmez mi.Bende dun iğne oldum ama ara vermedim gece değerlendirdik bugün de değerlendircem doktorum zaten kendisi dedi 4 gün boyunca gün aşırı ilişki dedi bence gün aşırı değerlendirmek daha iyi
Vallahi öyle mi bilmiyorum ama ben her gün olacak diye anladım boş bırakmak istemiyorum aslındaTatlım. Gün aşırı demek bi gün dolu bi gün boş değil mi. Doktorun gün aşırı demişse. Bigün olmuşsa bigün boş olması gerekmez mi.
Hadi inşallah sağlıkla gebelikle sonuçlansın ikimizinde inşallahVallahi öyle mi bilmiyorum ama ben her gün olacak diye anladım boş bırakmak istemiyorum aslındaperşembeye kadar boş gün birakmiycam sonraki günlerde bir dolu bir boş istiyorum ovulasyon takip ediyorum bugün çatladı bakalım test gününü bekliycem artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?