OVİTRELLE ÇATLATMA İĞNESİ ACİLLL

Aynen canım yumurtalıklarım geç büyüyordu o yüzden kullandım pcos var bende adetlerim de düzensizdi genelde yumurtalıklarım da geç cevap veriyordu

Aynen canım yumurtalıklarım geç büyüyordu o yüzden kullandım pcos var bende adetlerim de düzensizdi genelde yumurtalıklarım da geç cevap veriyordu
Merhabalar klomen ve letu aynı anda mı kullandınız acaba bende bu ay üçüncü kez deniyorum çatlatma iğnesiyle klomen ve estrofem kullanıyorum şuan sizin dediğiniz gibi benimde yumurtalarım geç büyüyor ve adet düzensizliğim vardı inşallah bu ay olur

Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah hayırlı olsun

Letuyu 5 gün kullandım klomeni de beraber kullandım klomen sabah akşamdı. Estrofemi sonradan kullandım

Pco var bende bu tedaviler bende de ise yarar mi 1 yil olunca gidicem doktora tedavi icin

Letuyu 5 gün kullandım klomeni de beraber kullandım klomen sabah akşamdı. Estrofemi sonradan kullandım
İkisinden biri kullanılıyor diye biliyordum şaşırdım o yüzden bende iki defadır klomenle deniyorum olmadı bu ay letroks yazıcaktı doktorum ama kalkmış piyasadan dedi yine klomen yazdı

1 yıl geçmeden araştırmıyolar ya doktorlar bekleyin diyorlar o yüzden olabilir
Hıı anladım hayırlısı olsun inşallah hiç canını sıkma pcos hamile kalmaya engel değil sadece sağlıklı beslenmek zayıf kalmak stres yapmamak önemli. En büyük etkenler bunlar bence

Merhaba kızlar. 8 Eylülde ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. İğneden sonra 5.gün mide bulantım kasık batmalarım ve dün cok fazla baş ağrısı bir de kasığımda pıt pıt seyirme oldu. Bugün 11.günüm ve elimde ovulasyon testi vardı yapmak istedim. Sonuc aşağıdaki gibi. Yorum yapabilirmisiniz. Bu şekilde görüp hamile oldugunu öğreneb var mı?

Eklentiler

• IMG_3409.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 44
11.gün çatlatma iğnesinde yalancı pozitiflik verebilir testler de ki yaptığınız test ovulasyon testi burdan hiç bir şey anlaşılmaz en iyisi 4 gün daha bekleyip gebelik testi yapmanız ya da bugün gebelik testi yapıp eğer pozitif çıkarsa çizgi koyulaşmasını takip etmek olabilir.

Haklısınız. Ben de bugün erken gebelik testi alıp yapıcam sanırım dayanamıyorum. Normalde doktorum 23 eylülde kanda gebelik bakıcaz demişti ama durunamıyorum

Merhaba kızlar. Benimde bugün. Adetimin 12. Günü. Doktor yumurtan 18 mm olmuş dedi. Saat öğlen 12 gibi çatlama iğnesi oldum. İğneden 12 saat sonra ve iğneden 32 saat sonra ilişki dedi. Ardından gün aşırı devam edin dedi. Bişy sorcam. Biz dün gecede eşimle birlikte olduk. Sizce bugün ara verip yarın olsak. Yoksa doktorun dediğini mi yapayım yine. Bu arada benimde ilk iğnem. 1 senedir deniyoruz. Pcos olduğunu öğrendim. Rabbim çabamızı boş bırakmasın

Bende dun iğne oldum ama ara vermedim gece değerlendirdik bugün de değerlendircem doktorum zaten kendisi dedi 4 gün boyunca gün aşırı ilişki dedi bence gün aşırı değerlendirmek daha iyi

Bende dun iğne oldum ama ara vermedim gece değerlendirdik bugün de değerlendircem doktorum zaten kendisi dedi 4 gün boyunca gün aşırı ilişki dedi bence gün aşırı değerlendirmek daha iyi
Tatlım. Gün aşırı demek bi gün dolu bi gün boş değil mi. Doktorun gün aşırı demişse. Bigün olmuşsa bigün boş olması gerekmez mi.

Tatlım. Gün aşırı demek bi gün dolu bi gün boş değil mi. Doktorun gün aşırı demişse. Bigün olmuşsa bigün boş olması gerekmez mi.
Vallahi öyle mi bilmiyorum ama ben her gün olacak diye anladım boş bırakmak istemiyorum aslında perşembeye kadar boş gün birakmiycam sonraki günlerde bir dolu bir boş istiyorum ovulasyon takip ediyorum bugün çatladı bakalım test gününü bekliycem artik

Hadi inşallah sağlıkla gebelikle sonuçlansın ikimizinde inşallah. Ben ovulasyon kullanmadım bu ay. Akışına bırakacam dedim. Bakalım beklemek çok zor ama. Sonucu güzel olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…