OVİTRELLE ÇATLATMA İĞNESİ ACİLLL

nisatpkoglu

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2023
92
15
8
26
Merhabalar hanımlar ben 22 Ağustos saat 14.00 da doktorumun önerisiyle çatlatma iğnesi vuruldum. Doktorum iğneyi vurulduğun saatin ertesi günü gecesinde aynı saatte ilişkiye girmemi söyledi. Belirli günler verdi 23 Ağustos 24 ağustosu bağlayan gecede gece saat 2 de beraberlik yaşadım. 24 ağustosta da doktor beraberlik yaşamamı söyledi cuma günü yani bugün ara vermemi söyleyip cumartesi günü beraberlik yaşamamı söyledi. fakat ben bugün ovulasyon testi yaptım koyu çift çizgi çıktı ve ben bugün de ara vermedim bugün de beraberlik yaşadım sizce iyi mi yaptım kötü mü. Birde iğneyi vurulalı 4 gün oldu benim göğüs uçlarımda hafif ağrılar başladı bu normal mi sizce aranızda yaşayan var mı bu durumu 4. Günde belirti başlar mı yoksa iğnenin etkisi mi.

İğnenin etkisidir arayi bugün verin o zaman çünkü zaten sağlıklı sprem gün aşırı olur

Bugün ara vermedim işte beraber oldum normalde doktor yarın beraber olmamı söylemişti ama ben ovulasyon testi yaptığım için bugün beraber oldum bir sorun olur mu acaba

Bugün ara vermedim işte beraber oldum normalde doktor yarın beraber olmamı söylemişti ama ben ovulasyon testi yaptığım için bugün beraber oldum bir sorun olur mu acaba
Hayır canım hiç bi problem olmaz. Nasibinde varsa zaten ilk günde tutar son günde belli olmaz. Sadece sağlıklı sperm için 1 gün ara verilmesi gerek. Hakkında hayırlısı olsun

Amin inşallah teşekkür ederim birşey daha soracağım normalde göğüs ucu ağrım yoktu daha yeni ağrı oluşmaya başladı mide bulantım oluyor ara da kasıklarımda ara ara batma gibi ağrı giriyor ama şiddetli değil çok hafif rahatsız etmeyecek derecede yani. Bugün 8. Günüm daha iğne etkisini kaybetmişmidir tutunma aşamasında olabilir mi ya da

Sperm perhizi bu süreçte en önemli olan şey. Evet kötü yapmışsınız. Ama zaten 22 Ağustos 14.00 de yaptığınız iğne 24 Ağustos sabahı 06.civarı çatlaması beklenir.
Ovitrelle LH yüklü bir iğne sizce de ovülasyonu pik göstermesi çok normal değil mi? Yumurtayı çatlatan hormon zaten lh hormonu. Şuan gebelik testi yaparsanızda pik çıkardı çünkü HCG nin de yükselmesine sebep oluyor. 12. Günde başlar belirtileriniz hayır şuan başlamaz. Tedavilere uymayacaksanız bence Dr a da gitmenin bir anlamı kalmıyor.
Herşeye rağmen umarım bebeğiniz sizinledir ve sağlıkla gelir

Regl tarihimi bekliyorum henüz BAT 6 EYLÜL
Merhaba ben de 23 Ağustos iğne vurundum benim de bat 7 Eylül olması gerekiyor
Sizin yazınızı görünce merak ettim durumunuz nedir ? Ben dayanamayıp 2 önce önce test yapmıştım negatif çıkmıştı ama doğru mudur bilemiyorum adet tarihimi bekliyorum yine de bi umut

Mrb bnde 31 Ağustos iğne yaptım 2 gündür göğüs uçlarım çok ağrıyor sanırım iğnenin etkisi sizde bir gelişme varmi

Ben bugün sabah ilk idrarla test yaptım pozitif çıktı bugün 15. Günüm umarım gebe kalmisimdir rabbim isteyen herkese nasip etsin

Mrb bnde 31 Ağustos iğne yaptım 2 gündür göğüs uçlarım çok ağrıyor sanırım iğnenin etkisi sizde bir gelişme varmi
Bugün 15. Günüm ve sabah ilk idrarla testim pozitif çıktı göğüs uçlarım ağrımaya devam ediyor hala 13. Gün akşam ve 14. Gün gündüz kahverengi akıntı şeklinde bir leke geldi başka da hiç gelmedi adetim normalde yarın eğer gecikirsem kan vermeyi düşünüyorum

Ayyy hadi inşallah bebesin seninledir testin resmi varmı net mi çıktı iğnenin etkisi çoktan geçmiştir

Bu 2. Denemem. İlkinde kimyasal gebelik geçirdim. Göğüs uçlarımdaki hassasiyet şu an hala devam ediyor. Lekenin geldiği gün kasıklarıma ağrı da eşlik etti. Ara ara sancı girdi hemen geçti. Bel ağrım oldu şu an yine var bel ağrım ara ara ağrıyor. Onun dışında pekte bir belirtim yok açıkçası yarın regl günüm işte eğer gecikirsem kan vereceğim inşallah sizinde bebeginiz size tutunur

Merhaba bende senin gibi 31 ağustosta ovitrelle vuruldum benim tek yumurtam gelişmişti sol tarafta 19mm iğnenin etkisinden midir nedir bir sıcak bir soğuk oluyo sol kasığımda felaket ağrı oluyor göğüslerim aşırı büyük durumda umarım tutar rabbim sanada hayırlı bir evlat verir umarım aynı gün olduğumuz için yazmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…