OVİTRELLE ÇATLATMA İĞNESİ ACİLLL

Haklısınız. Ben de bugün erken gebelik testi alıp yapıcam sanırım dayanamıyorum. Normalde doktorum 23 eylülde kanda gebelik bakıcaz demişti ama durunamıyorum
Merhaba sonucu paylaşırmısımız bende sizinle aynı şeyleri yaşıyorum çok Meral ettim

Hadi inşallah sağlıkla gebelikle sonuçlansın ikimizinde inşallah. Ben ovulasyon kullanmadım bu ay. Akışına bırakacam dedim. Bakalım beklemek çok zor ama. Sonucu güzel olur inşallah
Aynen vallahi beklemek zor ama artık gerisi Rabbime kaldı inşallah inşallah hayırlısıyla sonuç alırız sonucundan haberdar et kuzum bakalım bugün tekrar ben de ovülasyon denedim çatlamayı gördüm daha yeni hatta denedim silikleşmeye başlamış aynen akışına bırak bakalım ne olacak bu ay kendini hiç strese sokma hep uğraşacak bir şeyler bul ben de öyle yapıyorum sürekli bir şeylerle uğraşıyorum ne kadar kafaya takarsak o kadar etkileniyoruz

Aynen öyle haberleşelim. Ben bu süreçte her akşam meryem suresini okuyorum kuzum. Okuyupta vesilesiyle hamile kalan çok olmuş. Duaların surelerin gücüne inanıyorum. Sende oku istersen. Ben zaten çalıştığım için ister istemez kafam dağılıyor. Ama mesaideyken bile buraya girmekten alıkoyamıyorım kendimi

Kız boş ver girme biraz kafanı dağıt evet ben de Meryem suresini duymuştum aslında ben de ona başlayayım ya ay inşallah bu ay olumlu sonuçlar alırız güzel haberlerini bekliyorum

Haklısınız. Ben de bugün erken gebelik testi alıp yapıcam sanırım dayanamıyorum. Normalde doktorum 23 eylülde kanda gebelik bakıcaz demişti ama durunamıyorum
Benim de ayın 23 ü kuzum. Aynı günü bekliyoruz gönlümüzce olur inşallah

Kız boş ver girme biraz kafanı dağıt evet ben de Meryem suresini duymuştum aslında ben de ona başlayayım ya ay inşallah bu ay olumlu sonuçlar alırız güzel haberlerini bekliyorum
Başla başla canım. Rabbim kabul etsin inşallah hepimizin duasını. Bu aydan ümitliyim. İnşallah olacak. İnşallah

Benim de ayın 23 ü kuzum. Aynı günü bekliyoruz gönlümüzce olur inşallah
Amiiiin inşallah dua ediyorum kendim ve tüm bekleyenler için 5 senelik evliyim yaklaşık 1bucuk-2 senedir istiyoruz ha oldu ha olacak cok yıpratıcı bir süreçmiş yine de bugünümüze şükür ne yapalım herşeyin bi zamanı var inanıyorum

zamanı var hala demek ki sağlıkla hayırlısıyla olur inşallah gebelik testi taptım 14. Gün negatif döner mi dönmez mi bilmiyorum

Çok geç gördüm umarım hamilesinizdir ama yine de diğer arkadaşlara fikir olması açısından yazacağım.
Ovülasyon testi iğne yüzünden pik çıkıyor. Çatlatma iğnesinden sonra test yapmayın hep pik çıkar birkaç gün. Tecrübeyle sabit.
İkincisi de göğüs ucu hassasiyeti iyi birşey. Yumurtlamanın olduğunu gösterir. Progesteron yükselmesiyle alakalı. Şahsen benim ilk ve sonsuz belirtim hep göğüs ucuydu. Yumurtlamadan hemen sonra başlayıp hiç geçmedi.

Hamileyim canım 6+3 olduk bugün çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin

zamanı var hala demek ki sağlıkla hayırlısıyla olur inşallah gebelik testi taptım 14. Gün negatif döner mi dönmez mi bilmiyorum
Benim de dün 11.günümdü yaptım ve negatif iğneden sonra bu şekilde negatif görüp sonradan dönen olduysa yazabilir mi bi umut olsun bize de inşallah

Benim de dün 11.günümdü yaptım ve negatif iğneden sonra bu şekilde negatif görüp sonradan dönen olduysa yazabilir mi bi umut olsun bize de inşallah
İnşallah ama 14. Günüm bugün belki görebilirim ümidiyle 3 kere test yaptım hepsi negatif inşallah ikimizin de pozitife döner

Benim de aynı silik çizgi çıkıyordu canım benim 17. Güne kadar belirgin silik çizgi çıktı 18. Gün aynı renkte iki çizgi çıkmıştı

Kızlar. Bende iğne gününü sayarsak dün 8. Günümdü. Salgından hastalık kaptım. Herşeyim ağrıyor. Ateşim 38 kustum bide. Acile gittim bende. Doktora çatlatma ipnesini anlattım diye bana ne bi ilaç verdi ne bişy. Bhcg istedim 3.29 çıktı. Sizce hala iğnenin etkisimi. Düşer mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…