- 1 Haziran 2023
- 232
- 154
- 33
- 30
- Konu Sahibi nisatpkoglu
-
Merhaba sonucu paylaşırmısımız bende sizinle aynı şeyleri yaşıyorum çok Meral ettimHaklısınız. Ben de bugün erken gebelik testi alıp yapıcam sanırım dayanamıyorum. Normalde doktorum 23 eylülde kanda gebelik bakıcaz demişti ama durunamıyorum
Aynen vallahi beklemek zor ama artık gerisi Rabbime kaldı inşallah inşallah hayırlısıyla sonuç alırız sonucundan haberdar et kuzum bakalım bugün tekrar ben de ovülasyon denedim çatlamayı gördüm daha yeni hatta denedim silikleşmeye başlamış aynen akışına bırak bakalım ne olacak bu ay kendini hiç strese sokma hep uğraşacak bir şeyler bul ben de öyle yapıyorum sürekli bir şeylerle uğraşıyorum ne kadar kafaya takarsak o kadar etkileniyoruzHadi inşallah sağlıkla gebelikle sonuçlansın ikimizinde inşallah. Ben ovulasyon kullanmadım bu ay. Akışına bırakacam dedim. Bakalım beklemek çok zor ama. Sonucu güzel olur inşallah
Aynen öyle haberleşelim. Ben bu süreçte her akşam meryem suresini okuyorum kuzum. Okuyupta vesilesiyle hamile kalan çok olmuş. Duaların surelerin gücüne inanıyorum. Sende oku istersen. Ben zaten çalıştığım için ister istemez kafam dağılıyor. Ama mesaideyken bile buraya girmekten alıkoyamıyorım kendimiAynen vallahi beklemek zor ama artık gerisi Rabbime kaldı inşallah inşallah hayırlısıyla sonuç alırız sonucundan haberdar et kuzum bakalım bugün tekrar ben de ovülasyon denedim çatlamayı gördüm daha yeni hatta denedim silikleşmeye başlamış aynen akışına bırak bakalım ne olacak bu ay kendini hiç strese sokma hep uğraşacak bir şeyler bul ben de öyle yapıyorum sürekli bir şeylerle uğraşıyorum ne kadar kafaya takarsak o kadar etkileniyoruz
Kız boş ver girme biraz kafanı dağıt evet ben de Meryem suresini duymuştum aslında ben de ona başlayayım ya ay inşallah bu ay olumlu sonuçlar alırız güzel haberlerini bekliyorumAynen öyle haberleşelim. Ben bu süreçte her akşam meryem suresini okuyorum kuzum. Okuyupta vesilesiyle hamile kalan çok olmuş. Duaların surelerin gücüne inanıyorum. Sende oku istersen. Ben zaten çalıştığım için ister istemez kafam dağılıyor. Ama mesaideyken bile buraya girmekten alıkoyamıyorım kendimi
Tabiki de paylaşırım. İnşallah olumlu sonuclar alalım hepimizMerhaba sonucu paylaşırmısımız bende sizinle aynı şeyleri yaşıyorum çok Meral ettim
Benim de ayın 23 ü kuzum. Aynı günü bekliyoruz gönlümüzce olur inşallahHaklısınız. Ben de bugün erken gebelik testi alıp yapıcam sanırım dayanamıyorum. Normalde doktorum 23 eylülde kanda gebelik bakıcaz demişti ama durunamıyorum
Başla başla canım. Rabbim kabul etsin inşallah hepimizin duasını. Bu aydan ümitliyim. İnşallah olacak. İnşallahKız boş ver girme biraz kafanı dağıt evet ben de Meryem suresini duymuştum aslında ben de ona başlayayım ya ay inşallah bu ay olumlu sonuçlar alırız güzel haberlerini bekliyorum
Amiiiin inşallah dua ediyorum kendim ve tüm bekleyenler içinBenim de ayın 23 ü kuzum. Aynı günü bekliyoruz gönlümüzce olur inşallah
Amin insalah canım rabbim isteyen herkeze nasip etsinBaşla başla canım. Rabbim kabul etsin inşallah hepimizin duasını. Bu aydan ümitliyim. İnşallah olacak. İnşallah
zamanı var hala demek ki sağlıkla hayırlısıyla olur inşallahAmiiiin inşallah dua ediyorum kendim ve tüm bekleyenler için5 senelik evliyim yaklaşık 1bucuk-2 senedir istiyoruz ha oldu ha olacak cok yıpratıcı bir süreçmiş yine de bugünümüze şükür ne yapalım herşeyin bi zamanı var inanıyorum
Çok geç gördüm umarım hamilesinizdir ama yine de diğer arkadaşlara fikir olması açısından yazacağım.Merhabalar hanımlar ben 22 Ağustos saat 14.00 da doktorumun önerisiyle çatlatma iğnesi vuruldum. Doktorum iğneyi vurulduğun saatin ertesi günü gecesinde aynı saatte ilişkiye girmemi söyledi. Belirli günler verdi 23 Ağustos 24 ağustosu bağlayan gecede gece saat 2 de beraberlik yaşadım. 24 ağustosta da doktor beraberlik yaşamamı söyledi cuma günü yani bugün ara vermemi söyleyip cumartesi günü beraberlik yaşamamı söyledi. fakat ben bugün ovulasyon testi yaptım koyu çift çizgi çıktı ve ben bugün de ara vermedim bugün de beraberlik yaşadım sizce iyi mi yaptım kötü mü. Birde iğneyi vurulalı 4 gün oldu benim göğüs uçlarımda hafif ağrılar başladı bu normal mi sizce aranızda yaşayan var mı bu durumu 4. Günde belirti başlar mı yoksa iğnenin etkisi mi.
Hamileyim canım 6+3 olduk bugün çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsinÇok geç gördüm umarım hamilesinizdir ama yine de diğer arkadaşlara fikir olması açısından yazacağım.
Ovülasyon testi iğne yüzünden pik çıkıyor. Çatlatma iğnesinden sonra test yapmayın hep pik çıkar birkaç gün. Tecrübeyle sabit.
İkincisi de göğüs ucu hassasiyeti iyi birşey. Yumurtlamanın olduğunu gösterir. Progesteron yükselmesiyle alakalı. Şahsen benim ilk ve sonsuz belirtim hep göğüs ucuydu. Yumurtlamadan hemen sonra başlayıp hiç geçmedi.
Benim de dün 11.günümdü yaptım ve negatifzamanı var hala demek ki sağlıkla hayırlısıyla olur inşallahgebelik testi taptım 14. Gün negatif döner mi dönmez mi bilmiyorum
İnşallah ama 14. Günüm bugün belki görebilirim ümidiyle 3 kere test yaptım hepsi negatif inşallah ikimizin de pozitife dönerBenim de dün 11.günümdü yaptım ve negatifiğneden sonra bu şekilde negatif görüp sonradan dönen olduysa yazabilir mi bi umut olsun bize de inşallah
İnşallah allahımİnşallah ama 14. Günüm bugün belki görebilirim ümidiyle 3 kere test yaptım hepsi negatif inşallah ikimizin de pozitife döner
Dün 13.günümdü erken gebelik testi yaptım negatif, bilmiyorum artık pozitife dönmez heralde umudum yok :/Merhaba sonucu paylaşırmısımız bende sizinle aynı şeyleri yaşıyorum çok Meral ettim
Merhaba benim 13 günün erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi çıktı sizin nasıldı testinizHamileyim canım 6+3 olduk bugün çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kızlar. Bende iğne gününü sayarsak dün 8. Günümdü. Salgından hastalık kaptım. Herşeyim ağrıyor. Ateşim 38 kustum bide. Acile gittim bende. Doktora çatlatma ipnesini anlattım diye bana ne bi ilaç verdi ne bişy. Bhcg istedim 3.29 çıktı. Sizce hala iğnenin etkisimi. Düşer mi bilmiyorumBenim de dün 11.günümdü yaptım ve negatifiğneden sonra bu şekilde negatif görüp sonradan dönen olduysa yazabilir mi bi umut olsun bize de inşallah
siz estrofemi nasıl kullandınız progestan içeren bi ilaçlamı yoksa tek miLetuyu 5 gün kullandım klomeni de beraber kullandım klomen sabah akşamdı. Estrofemi sonradan kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?