Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende gelen giden yok hala ben de bugün arayıp tarlusal mi kullanayım bekleyeyim mi diye soracaktım kocim bekle dedi

Ayyy lariimm hos geldiiin. .rahatladin bugun sonunda. Bi ay dinlenip sonra tupe baslaman cok daha iyi olacak kusum.
Benim adetimi 1 hafta gecikmişti içtiğim ay. Bu da aklında bulunsun canım. Tabi herkeste aynı etkiyi gösterir mi bilmiyorum
Teocum sogan kuru rahim kalinligini inceltiyor diye biliyorum o yuzden rahimin kalinlasip regl olmasi icin gecikme yapmis olabilir.
Ay o olmasa da olur o adetken bile çizgi gösterir kesin
Buna sonsuz katiliyorum canim

İnşallah güzel spnuclar alırsın canım benim bende 1 senedir deniyorum suan 14. Gun deyim adet olmadım ama doktorum 2 3 gun gecsın adet olmZ isen hamilesindir dedi 2 3 gün gecsın test yapacağım allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar yaşatsın inşallah herkese annelik duygusunu yasar inşallah

2 gündür yiyorum eve gelir gelmez şehriye çorbası yaptım ama eşim pek sevmiyor. Zorla yiyor.

Oyyy bebegimmm inşallah bu sfer geliyordur allah hiç birimizin emeklerini geri çevirmesin yaaa larimmm hiç sormaaa artık bnm kısmet olmazsa bebişim beraber gidicz glba bat sat hesaplar dururuz artık ama inşallah gerek kalmaz

Ayyyyyy hadi arkamdan geliyosun bbgmmm demekki başı ben mi çekicem şimdiii ayyy kalbim dayanmaz sıra sıra güzel haberler alalım lütfn lütfn lütfn allahımmmm

Ayy hadi bakalım C Capanin Gururu Teyom ile aynı anda tedaviniz başlayıp güzel haberler veriniz bize

Bende her zmn dualarımı öyle ederim kuzum bu yolda çaba harcayan emek veren herkesin kucagını doldursun rabbm içinde bnmde herşey bizler için çok güzel olsunn teommm bu günlerimiz gelip geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…