Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu duphaston yada progestanmi tarzi ilaclari klomen yada catlatma ignesi sonrasimi kullanmak gerekiyor
Normal zamanda kullanilmiyormu?
Hiçbir şey kullanmayıp sadece progestan deneyenler de var ama yumurtlama sorunu yoksa sadece rahim kalınlaşmasında sorun varsa işe yarar. Ama teknik olarak o ay yumurtlama olduysa rahim yeterince kalınlaşır zaten

Hiçbir şey kullanmayıp sadece progestan deneyenler de var ama yumurtlama sorunu yoksa sadece rahim kalınlaşmasında sorun varsa işe yarar. Ama teknik olarak o ay yumurtlama olduysa rahim yeterince kalınlaşır zaten
Tesekkur ederimmm kizlarrr
Pek bilgimm yook bu konuda
Bu tarz seyleri doktor kontrolsuz kullanmam zateen de farkini sorayim dedim

Coffeeturk bnde catlatma ignesi yaptim igneden bir gun once ve ignenin oldugu gun ve 2 gun sonrası iliski demişti dr. Bnce dr ne ddiyse onu uygulayin sperm tahlil sonucuna gore oneride bulunuyorlar
İğneden 12 saat sonra ilk ilişki, 36.saatte de yani dün gece 2.ilişki oldu. Bugece de olsun mu yoksa bigün ara mı verelim bilemedim.

Sperm sorunumuz yok. Kendiliğinden gebe kalabiliyorum ama prolaktin sorunumdan düşük sonuçlanıyor. Dostinex kullanıyorum.

Ben de yürüyüşe de çıkmadım, kitap okudum biraz. Şimdi makineye çamaşır attım. Oturuyorum öyle kös kös.
Bnde khvltı yap bulaşkları hallet çamaşır attm çamaşırlıkta çamaşır vardı onları katladım yerleştirdim annemle ıspanaklı börek yaptık yedk bu saat oldu yarn iş başı temzlk için

Kızlar ben adet günümde başladığım bu zeytinyağında bekletilmiş incir kürünü uyguluyorum.Bugün 7.Günü,adetim dün bitti.Normalde olmayan çok aşırı cinsel istek var ama sürekli var,afedersiniz ama ilişkiye girdikten sonra orgazm oldum ama isteğim geçmedi.Ve sağlı sollu kasıklarım yumurtlama günü gibi ağrıyor.Ters bir durum varmıdır?Kürü bırakmalımıyım?Bu kürü bilenler beni bilgilendirebilirmi

Bu kürü denemedim canim hic adet donemi cinsel istek artiyor kürün etkisiyle belki biraz fazla artmistir
Devam et bence bir zarari olcagini dusunmuyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…