Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu kürü denemedim canim hic adet donemi cinsel istek artiyor kürün etkisiyle belki biraz fazla artmistir
Devam et bence bir zarari olcagini dusunmuyorum .
Aynen devam edeyim canım, ama 21 gün yazıyordu sanki biyerlerde, ben 12.13. Gün yumurtlarım, yumurtlamadan sonra da mı devam edecem şimdi ne yapsam, nasıl yapsam?

Kürleri ben hiç bilmiyorum canım ama isteğinin olması çok güzel bence. Ben bebek olayını kafaya taktığımdan beri yumurtlama haftalarında girdiğim ilişkilerde kesinlikle görev kafasındayım. Bazen bunun bile olmamasına neden olduğunu düşünüyorum.

Canım hiç bilmiyorum ben
Sağol canım otururken de çok eğik duruyorum sırtıma da ağrı giriyo sonra. Her gün en azından 15 dk falan en azından basit egzersizler yapıcam evde
Leslie nin bir sürü videosu var kuzum işe yarar bence

Canım hiç bilmiyorum ben

Leslie nin bir sürü videosu var kuzum işe yarar bence
Bakıcam mutlaka canım teşekkür ederim
Bu arada bugün adetimin 4. Günü ve son femara serüvenime başladım bugün. Dr 3 ay bunu deneyeceğiz demişti bu 3. Ay oluyor. Haber vereyim dedim

Bu arada bugün adetimin 4. Günü ve son femara serüvenime başladım bugün. Dr 3 ay bunu deneyeceğiz demişti bu 3. Ay oluyor. Haber vereyim dedim
Bitanem benim sonucu hayırlı sağlıklı evlat olur inşallah yorulduk çok yorulduk ama değecek Allahın izniyle

İnşallah bu kez güzel sonuçlar alırsın canım. Yeni heyecan

İnşallah bu kez güzel sonuçlar alırsın canım. Yeni heyecan
İnşallah canım inşallah yeni yıl bizlerin yılı olsun artık
Bitanem benim sonucu hayırlı sağlıklı evlat olur inşallah yorulduk çok yorulduk ama değecek Allahın izniyle
hemde nasıl yorulduk inşallah karşılığını en yakın zamanda alalım canım Show tv de eltilerin savaşı filmini izliyorum bi tanesinin hemen çocuğu olmadı civan perçemi falan almaya gitti bir sürü şey denedi. Başkaları izlerken eminim çok gülüyodur ama benim felaket sinirim bozuldu Kendimizi gördüm resmen

Hahhaha kuzum ya valla her yerde biz

Cok sakinizz bugunnn
2021 seruvenimiz sakinmi basladi
Ben spor yaptım, şimdi çamaşır seriyorum. 2020 buruk geçti, 36 yaşıma girdim. Hala yerimde sayıyorum canım. Şubatta evliliğimiz 6 bitip 7. Yıla giriyor. Karışık duygular içindeyim. Hamd olsun bugünümüze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…