Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birileri bebeğini atıp paylaşmış 2020 biz senden alacağımızı aldık diye ne bileyim bir sürü kişi hayatını kaybetti sadece bebeğini kaybedenler değil. Bilmemki ya ben mi abartıyorum asla böyle bir paylaşım yapmazdım. Kiminin annesi kiminin babası kiminin evladı gitti

Kac yildir istiyorsun kuzumm
Bizimde imtihanimiz buymus diyorum ama insan yinede cok etkileniyor bende gecen ay cok berbatttim

Canım bende çoğu ay isteksiz olurum. İşte bu ayki durumum bu, gelecek ay yumurta kalitesi için bile değilse, sırf cinsel istek artışı için bu kürü uygula. Bukadar istekte çok fazla ama belki kafanı rahatlatır. Çokta kolay zahmetsiz bir kür.

Prolaktin yuksekligi olanlara onermiyorlar canimm
Oyle bi sorunun yok dimi

Tamam canım bu ay olmazsa gelecek ay da coşku için kür uygularım en azından
Hahhaha kuzum ya valla her yerde biz
kafayı yemeden evlat sahibi olaydık

Tamam canım bu ay olmazsa gelecek ay da coşku için kür uygularım en azından

Bakıcam mutlaka canım teşekkür ederim
Bu arada bugün adetimin 4. Günü ve son femara serüvenime başladım bugün. Dr 3 ay bunu deneyeceğiz demişti bu 3. Ay oluyor. Haber vereyim dedim
Hadi inşallah gerçekten son olur da güzel sonuca ulaşırsınız kuzum

Bende 30 yaşındayım hiç unutmam liseye giderken kuzenim 30 yaşında hamile kaldığında içimden ne kadar ileri bir yaş diye düşünmüştüm.Belki şu anki aklımızla daha güzel yetiştireceğiz çocuklarımızı hayırlı zaman daha gelmemiştir Ama 2 gün önce göğüs kafesim nefes alamayacak kadar sancılandı ya ben o gün ilk defa hiç bebek düşünmedim kendi derdime düştüm. Dün tahlil sonucu çıkana kadar neler geçti kafamdan. Belki de şu anımın kıymetini bilmem gerek hayatta diğer hiç bir şeyin kıymetini bilmez oldum

Kuzu hele sen bnm sayfayı görsen herkes dogurdu ve şu anda bi sürü arkadaşım hamile aynı zmnda son dk golleri storylerde elleri karnında kaç kişi 2020 bize son hediyesini verip gitti die daha dün evlendiler diorm yarabbm ne dicz allah bilir ya elbet bizimde olucak biraz zorlanıyoruz ama sabrın sonu selamet inanıyorum ben

Bu da bizim sabır sınavımız kuzu görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler

Bnce istekli olman güzel bide kafandn cocugu attın mı olur belkide hiç belli olmaz bn yumurtlama zamanı robota baglarm biter arzularım

Kuzu ztn öyle cok dogru söylemişsin yedgmz yemekten içtigimz sudan dolaştıgımız sokaklardan zevk almıyoruz nedn cocugumuz olmuyor diee e bizde bu kafa varken olmaz tbi biraz akşına bırakmayı hiç bilmiyoruz hemen istiyoruz allah bilir ya en dgrusunu tbi ama olcaksa ztn olck olmıcaksa biz ne yapsakta boş olmayack ama yok gel de bizim beyinciklere bunu anlat yok anam anlamıyorlarrrrr

Aynen öyle canım, canımız sağ olsun en önemlisi bu. Gerisi elbet olur

He ya onu geçen ben de gördüm. Elini karnına koymuş. Bebek sahibi olmak kişilerin kendisini sevindirir, elalem görse bilse ne bilmese ne. Ama insanlar ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…