Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu da bizim sabır sınavımız kuzu görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler
Aynen kuzum elbet dgru zamanı bekliyor rabbm bu arada bnm dün tsh birde prolaktin kan sonucum çıkmş cok skür bir sorun yoktu. Birde hafta içi musaitligim olursa B-12,D vitamini,fosfat ve kızamıkçıkla ilgili kan vermem gerekiyormuş. Bugün D vitaminine de başladım ayrıca folik asite yeniden başladım yasmin ilacı 21 günlük ya kızlar adeti düzenleyelm dedi doktor bana bnde dedm ztn bnm adetm düzenlidir kendisi bir gün bile gecikmez oda yumurtaları baskılamak için bunu içmen lazm dedi. Şimdi daha benmm adetmn 3. Günü bugn bn 21 günlük ilaca başladım bu demek oluyor ki ayın 21 ine tekrar adet görcm öyle degil mi daha önce hiç yasmin kullanmadm bilmiyorum. Cnkü ayın 19. Lucrin igne vurulcm

Bnde bu kafadym işte. Snra diorm acaba bn olsam yaparmıydım snra diorm ne yapacm insanlara karnımı gösterip sonra diorm ya olsaydıda yapsaydım böyle ikilemde kalıyorm. Ama mesela şu anda olsam glba yapamam o pskolojiyi bn çektm bilirm o yzdn insanlarn yarasına tuz basamam gibi geliyor. Yinede insan oglu nankör be kuzu belkide olursa yaparız ne blym degsk bsy ya
He ya onu geçen ben de gördüm. Elini karnına koymuş. Bebek sahibi olmak kişilerin kendisini sevindirir, elalem görse bilse ne bilmese ne. Ama insanlar ilginç

2 gün çok değil mi? Yumurta 24 saat yaşıyor en geç.... Peki bu söylediğin düzende mi gebe kaldın?
Evet. 1 arkadaşım daha aynı şekilde gebe kaldı. Önemli olan zaten 36. Saatte olan. Sperm 4-5 dk yerleşiyor 24 saatten fazla canlı kalıyor.

He ya onu geçen ben de gördüm. Elini karnına koymuş. Bebek sahibi olmak kişilerin kendisini sevindirir, elalem görse bilse ne bilmese ne. Ama insanlar ilginç
Kendime söz verdim kesinlikle çok dikkat edeceğim. Nelere bakıyorum da burnumun direği sızlıyor. Ve Allah nasip eder de bu duyguyu yaşarsam her gün her gün tüm isteyenlere dua edeceğim. Belgeselleri izlerken ağlar mı insan doğadaki tüm canlıların derdi üremek. Diyorum kuşlar bile benden becerikli hayatım boyunca hiç ama hiç bir şeye imrenmedim ne para ne pul ama anne olma isteği çok başkaymış

Geçmiş mesajlarını okudum. İğneden önceki gün olmuş, 36.saatte olmuş, 36 dan sonraki 12.saatte olmuş ve sonra 48 saat sonra. Total de 4 yazmışsın
Usg takibindeki gr ve cm durumuna göre iğneden 36 saat sonra hemen geve kalmış olmam gerekiyor. 36. Saatten sonraki 12. Saatteki ilişki bizim çok sağlıklı olamadı işe gittim hemen duş aldım vs vs. Umarım sizde olumlu sonuç alırsınız.

Canım şimdiye kadar hiç bir yerde avaz avaz ilan etmedim. Whatsapp kullanıyorum sadece zaten ins Facebook vs yok. Ha isteyen oradan da yapardı. Dahası 1 tane bile gebeliğime dair resmim de yok şuan. İnsanlar yediğini içtiğini paylaştığı gibi artık gebelik testi sonuçlarını bile hesaptan paylaşıyor. Ama inan ben zerre samimi bulmuyorum. Hiç üzülme sende. Rabbim bir an önce sağlıkla isteyen herkese nasip etsin.

Bizimde olacak bizimde

Oyy ben seni yerim tatlı anniş

Çok saçma ama merak işte annenle yengenler birlikte mi yaşıyor canım. Yoksa şimdilik bebişe yardım için mi birlikteler
Canım yok abimlerin olduğu mahalleye doğal gaz gelmedi. Apt tek.. etrafı bahçeli ve en üst katta oturuyor . Evi her oda klimalı olmasına rağmen ısınmıyor çocuk hasta olmasın diye anneme geldiler annemin evi doğalgazlı ama nisan gibi evlerine gidecekler yoksa abim ihtiyaç sahibi filan değil çok şükür
LaRisaCca nerdesin kız? Ne yaptın? Kan verdin mi tekrar. Pek giremiyorum ama aklım burda
Canım negatif malesef adet oldum zaten tüpe 1 sonraki adette başlayacağız çünkü koronadan spermler etkileniyormuş, bir sonraki adette gel dediler
LaRisaCca yeğenin bebiş hanımı kıskanıyorum ona göre benim de sevgiye ihtiyacım var
Aşkım internetim bi gelsin aşka boğacam seni bizim haşmeti de getirdik buraya evde yalnız kalmasın diye , burda bebeği kıskandı kafama gelip kafamı ısırıyor
Larriii bizi sattı
Hem de ne satış
Ay etlke değil miydi bebiş
Yok bebeğimiz kızzz
Canım annemlerdeyim sokağa çıkma yasağı var eve geri dönemiyorum
Yegen komasına girdi bbgm
Hem de ne koma pazartesi eve gidince 1 hafta geri gelmicem
Dövecem onu Dövecem
Tokatla da kendime geleyim beynim uyuştu bebek sallamaktan

Canımın içi ben hiç bilmiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…