Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
21. Günde adet oluyorsun canım. Bana kist oluştuğu ay kullandırmıştı doktor. Onun bitiminde kist sökülmüştü. Belki o ihtimali ortadan kaldırmak için vermiştir.

Canim ben yasmini uzunca bi sure kullandim dogum kontrol hapi olarak. Tedaviye basalayacaginiz icin o esnada yumurta olusmasini engellemek icin vermis olabilir. Ilac bitiminden bi kac gun sonra regl oluyodu benim. Seninde 27 28 gunluk bi dongun olabilir bu durumda.

GÜnaydınnnn Dün neden kmse şu yasmin ile ilgili yazdıgım msja cvp vermemiş acaba bir tek sevgili MelodiminEsi vermiş ama oda bilmiyormuş yavrum
Hayatımda hiç doğum kontrol hapı kullanmadığım için cvp veremedim

GÜnaydınnnn Dün neden kmse şu yasmin ile ilgili yazdıgım msja cvp vermemiş acaba bir tek sevgili MelodiminEsi vermiş ama oda bilmiyormuş yavrum
Canım ben kullandım 22 yaşında falandım 2 yıl kullandım o zaman pko var demişlerdi bana raporlu kullanıyodum. Daha sonra annemde pıhtılaşma sorunu olduğunu söylemiştim dr kesti bende iyikide kesmiş uzun süre kullanımda yani 2 sene üzerinde göğüs kanseri oranını arttırıyormuş. Aynı zaman pıhtılaşma sorunun varsa çok tehlikeliymiş. En son düğünüm için regl düzenlemesi yapmak için 2-3 ay kullandım sanırım. Aşırı baş dönmesi ve bulantı yapıyordu bende. Hamilelik içinde yumurta oluşumunu baskılıyor. Bir kaç ay kullanıp bırakınca sonraki ay daha fazla yumurta oluşumun oluyor çoğul gebelik oluşabiliyor zaten içinde uyarıda var bu konuda. Yine öğrenmek istediğin bişey varsa eğer elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

Günaydın aşkolar.
Yılbaşından beri nedense icim sıkılıyor çokta keyfim yoktu o yüzden çokta bakamadım.
Bu arada bugün rüyamda hamilr olduğumu gördüm karnım baya çıkmıştı otururken falan zorlamıyordum saat gece 1 e geliyordu bebeğin hareketlerini hissetmediğim için doktora gidiyorduk panikliydim doktora geldikte kalp atışını duyamadan uyandım ama hamile olmak bile çok güzel bir duyguydu her ne kadar ruyada olsa

İlaca bak be ben ilk defa öğreniyorum bunları

Valla benim kullanıp bilmeyen çok arkadaşım var içindeki hormon rahim kanserinden koruyor ama göğüs için zararlı. Sırf adeti ağrılı olmasın diye evlenmeden önce kullanıyolar. Aslında pekte iyi birşey değil ama tedavi için mecbur kullanılıyo o zaman şifa tabiki

Sen ne için kullanacaktın bana da doktor kanamayı azaltsin diye vermişti ama ablam eczacı kullanmamı istememişti ilerleyen dönemde dogurganligi etkiliyor diye

Sırf adet ağrısı için bu riski almazdım heralde canım bilemedim
Sen ne için kullanacaktın bana da doktor kanamayı azaltsin diye vermişti ama ablam eczacı kullanmamı istememişti ilerleyen dönemde dogurganligi etkiliyor diye
Ben kullanmıyorum kuzum edaecoo ya doktor vermiş transfer öncesi

21. Günde adet oluyorsun canım. Bana kist oluştuğu ay kullandırmıştı doktor. Onun bitiminde kist sökülmüştü. Belki o ihtimali ortadan kaldırmak için vermiştir.
Beni ztn 2.günü başlattı adetin kuzu şimdi bu ilaç bitimine 19 gün var yani 20 ocakta beni tekrar adet yapıcaklar bir ayda iki kere olcm ztn lucrini 19 ocakta vurulcm o zmn ondn snra adetin 17.18 günü transfer yapıyormuş tkrr oda şubat ilk hftaya geliyor degisik bisey oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…