Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oy gece cok gec yatip oglene kdr uyuyorumm
Dengem sasti su tatilde
Bugün eşim öyle diyordu görevden gelmişti hiç duymadım kapıyı diyor erkenden uyan kahvaltını tv karşında 1 2 saat tv izlerken yap sonra tekrar film falan izle bende yaa Öyle zaman geçmiyor yapabileceğim hiç bisi yok yatıp uyuyacam dedim oda tamam bundan sonra hep yat uyu seni ne zaman yandırayım 6.ay uygun mu diyor bende yok 7.ayda uyandır sonra tabi ben sen ne demek istiyon ben ayımiyim kuş uykusuna yatacam aramızdaki saçma muhabet bu aralar bende çok uyuyorum bide yasak olunca insan hayatı kısıtlanıyor

Esimdee diyo naptin bakim ben yokken uyudum dedimm bolcaaa
Bide yatakodasinda karartma var karanlik olinca hic kalkasim gellmiyo
Yasaklar olmadan en azindan yakin oturun arkadaslarima kahve bahanesiyle cikiyodum

Adetin ilk günü kullanmaya başlamışsındır sanırım ilk kullanım öyle başlıyo 21 tane var içinde ilaç bitince 3. Gün adet oluyordum sanırım. 21+7 günde tekrar içmeye başlıyosun. Benim söylediklerim 2 yıldan sonra vücütta gösterdiği etki canım. Pıhtılaşma problemimde hemen de etki gösterebiliyo yan etki diyim yani. Hatta bir ara televizyonlara çıktı. Dr doğum kontrol hapı vermiş bir kıza ayakları şişmişti ve tedavi edemiyolardı falan filan.. senin kullanım şeklin zaten uzun süreli olmıcak sonraki ay yumurta üretimini desteklicek

Hadi bakalim hayirlisi olsun canim. Yeni aya yeni hazirliklar.

Canim yasminde adeti azaltiyor. Hem gun olarak hem de miktar olarak. Onceden 7 gun yogun olurdum. Ilactan itibaren 5 6 gune dustu . 3. Gunden sonrada cok az oluyodu.
Kuzu bn ztn hiç olmam olmuyorm yani kanamam çok az bu ay gelmedi yne sayılır

Anladm aşkm hadi bakalım allah hyrlısını versn ne diyelm ama bnde bi mayısıklık yaptı ilaçtanmıdır bilmem kendime gelemiyorum

Anladm aşkm hadi bakalım allah hyrlısını versn ne diyelm ama bnde bi mayısıklık yaptı ilaçtanmıdır bilmem kendime gelemiyorum
Valla bilmiyorum ki canım belki olabilir biraz gerginlik yapıyor birde otobüse falan binince fena oluyodu midem bende başla bi etkisi olmamıştı bi yan etkilerine bak istersen. Şifa olsun canım sonrasında iyi haberlerin olsun inşallah

Kızlar uzun zamandır kalbim sıkışıyor gibi oluyor göğsümden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum kalp mı diyorum bilemiyorum bu aralar sık sık olmaya başladı sanki iğne batırıyor gibi sancısı derin nefes alıp verirken daha çok ağrıyor önceleri 5 10dk içinde geçiyordu bu aralar hem gunde 2 3 defa oluyor hemde uzun sürüyor dün akşam kalp krizi geçirecem sandım tam 1 saati gecik ağrısı oldu işin kötü tarafı kardiyolojiye sıra bulamıyorum

Hayatım sen korona atlatmış mıydın?

Hayatım sen korona atlatmış mıydın?
Yok atlatmadım bundan 1 sene önce aynı şekilde olmuştu gittim ama o zaman bisi yok kalpte demişti yine başladı yine gidecem sıra bulsam

Panik atak olabilir canım, mide sıkıntın var mı? Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…