Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim adet döngün normalde de biraz kısa. Sen de hemen olmasan da bir kaç güne olursun. Stres yapma kuzum. Doktorlar bilir o durumu.

Öyle dedi ztn doktor kuzu keşke hem normal yolla denesek hemde transfer olsa ne güzel olur şansı katlamş oluruz hem

Canım acaba kist mi oldu keşke bir doktora görünsen
GÜnaydınnnn Dün neden kmse şu yasmin ile ilgili yazdıgım msja cvp vermemiş acaba bir tek sevgili MelodiminEsi vermiş ama oda bilmiyormuş yavrum
Kuzum ben yasmini kist için kullanmıştım

Yaaaa ayy bn bunların hiç birini bilmiyodum bn daha önce visanne kullandm ilk defa yasmin kullanıyorum banada doktor baskılamak için veriyorum aynı zmnda adeti düzenlesinn dedi bnmki düzenli dedm olsun dedi aslında istemedm kullanmk ama sonu iyi olacaksa herşey mübah dedm içime almadım dgruyu onlar bizdn daha ii biliyorr sonuçta emeklerimiz karşılıksız kalmasın yeterki O zmn bittikten bi kaç gün sonra olunuyo adet tmm bunuda öğrenmiş oldm çok tsk ederm cnm

Kuzu aynı zmnda bittik desene bnmde bu ay çok az geldi kanamam her zmnki gibi dgru düzfn ped degiştirmedm bugnde bitti bitck haydi bakalım hyrlısı
Aynen canımm sızıntılarım geliyor yarına tam bitmiş olurum. Bakalım.. soğan kürünü tüpten önce epey yapan var araştırdığım kadarıyla

Hadi bakalim hayirlisi olsun canim. Yeni aya yeni hazirliklar.
Kuzu aynı zmnda bittik desene bnmde bu ay çok az geldi kanamam her zmnki gibi dgru düzfn ped degiştirmedm bugnde bitti bitck haydi bakalım hyrlısı
Canim yasminde adeti azaltiyor. Hem gun olarak hem de miktar olarak. Onceden 7 gun yogun olurdum. Ilactan itibaren 5 6 gune dustu . 3. Gunden sonrada cok az oluyodu.

Bnde bu aralar sürekli hamile oldugumu görüyorum kuzu allan hayra ckarsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…